The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 6:29 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: s
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 9:33 pm 
Neconectat
User

bobinele am sa le fac poza doar daca cel care mi lea bobinat mai are bobinele si de ce as da in ele cand paraiau ca toti draci

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 9:37 pm 
Neconectat
User

man nu vreau sa par rau dar eu am vandut un lw1203 si am trimis prin posta..si l.am impachetat in 2 cutii una era de aia d banane foarte groasa si tare am pus si vatelina sub ele si inca vreo 3-4 folii de carton.. si nu cred ca vrei sa afli cum au ajuns :wink: nu am vazut in viata mea un difuzor mai distru ca ala.. :roll: si userul respectiv sa impacat cu ideea... nu ma facut tepar :lol: daca mai am pozele cu el le postez aici sa vezi cum arata.. eu am primit difuzoare prin posta chiar si am18elf dar din pacate au ajuns intregi :lol: :lol: dar dupa ce am vazut poza cu lw in viata mea nu mai fac afaceri cu posta :wink:

<<< YM: tziboo91 >>>>>>
<<< tel: 0753334069 >>>>>

o dau pe soacramea la schimb..de fapt gratis dar nici asa nu cred ca o vrea cineva!

Sus

Subiectul mesajului: d
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 9:40 pm 
Neconectat
User

deci nu este deformat sau magnet spart este bobina frecata si umflata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 9:43 pm 
Djpolis parca ai fi un copil de 15 ani care si-a pierdut banii de alocatie pe 2 ani. In loc sa vorbesti frumos cu omul de la inceput sa vezi ce si cum, ai inceput sa sari de cur in sus si sa faci toata treaba asta publica, sa arunci cu noroi in el. Nu e frumos.
Eu cu evilsound am mai avut negoturi, am cumparat de la el ceva defect, si a spus sa i le trimit inapoi PE BANII LUI ! Deci trage tu singur concluzia...
Eu unul garantez pentru toata "gasca vesela" :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 9:43 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Inainte de a se umfla o bobina, din cite stiu MAG-urile o au pe fibra de sticla, s-ar deslipi de pe suport.
Am avut multe difuzoare Rusesti, cu bobina de 3 si 4 toli, care au "urlat" ani intregi si cu clip in ele.
O singura data s-a dus unul singur (din 4), si aceluia i-a zburat sirma de pe suport...
Primise peste 1000W rms, si el era de 400.

Fa totusi o poza , acelei bobine.

Ultima oară modificat de Claudiu E aka DjLeco pe Mie Sep 15, 2010 9:45 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 9:47 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

din secunda 1 ti-am cerut un film cu un sinus la 20Hz sa-l aud si eu cum freaca, cand te-ai uitat pentru a 2a sau a 3a oara la bobina si ai spus ca-i atinsa (prima data cand ai desfacut magnetul mi-ai confirmat ca era intacta, am discutia in arhiva, nu ma face sa o caut), ti-am cerut poze, nici film si nici poze n-am primit de la tine pana la ora asta.

sincer eu care stiu ca ti-am trimis difuri intregi pentru ce sa dau bani acu? asta lasand la o parte faptul ca ti-am zis sa mi le trimiti la iasi si ti le rezolv pe banii mei. prin faptul ca nu le-ai trimis inclin sa cred ca ai ceva de ascuns.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 9:49 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Daca a dat sinus de 20 Hz, la mai mult de 200-250W RMS FARA cutie, LA REVEDERE, bobina!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 15, 2010 9:50 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Leco scrie:
Daca a dat sinus de 20 Hz, la mai mult de 200-250W RMS FARA cutie, LA REVEDERE, bobina!

n-a dat ca nici nu stie cum sa-l genereze, am incercat sa-i explic dar nu stiu daca m-a inteles atunci.

Sus

Subiectul mesajului: j
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 6:41 am 
Neconectat
User

jurate ca ai zis ca platesti tu transportul ai zis sa le trimit pe cheltuiala mea,deci dupa ce ca esti un tepar iti mai trimit si difuzoarele pe bani mei cu sanse de 0% de a le primi inapoi 2 cu filmulet ti-am zis ca nu am cu ce sa filmez sa iti demonstrez,bobina cand m-am uitat la ea am zis ca nu sunt urme de frecare deoarece ma uitasem la exteriorul ei si ea a frecat la interior dar nu incerca sa te scoti ba cu posta ba cu alte motive ca pentru mine tot un tepar esti si asa ai sa ramai,daca erau bune difurile nu mai ma imprumutam de doi basi la un bun prieten care ii multumesc cu aceasta ocazie.Si iti zic eu pe ce teai bazat tu ai vazut ca nu ma prea pricep 2 distanta 3 ai vazut ca nu sunt vechi pe forum deci tu clar ai mai multa credibilitate dar persoanele care ma cunosc stiu ce fel de om sunt asa ca ESTI UN MARE TEPAR

Sus

Subiectul mesajului: s
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 6:49 am 
Neconectat
User

Leco scrie:

leco am probat difurile cu filtru si pe un amplificator de casa mai exact un fisher . Eu iti dau dreptate de ce sa ti cu mine user nou pe forum pe cand calin este vechi etc etc dar poate am ocazia sa demonstrez cat de corect sunt eu bucuresti-dambovita 100km

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 7:37 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

degeaba va certati aici... daca poti sa tragi o fuga pana la Leco si vrea sa te ajute atunci asta-i rezolvarea conflictului. Daca nu, imprumuta un aparat foto sau video si pune frumos pozele aici ca sa se vada. La ultima afacere cu Calin am luat un amplificator auto de la el. Omul a spus ca nu l-a folosit, l-a capatat din alte schimburi. Amplificatorul dupa cateva minute de functionare intra protectia termica si aleluia. As putea sa-l numesc tepar ?? Nu.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 11:22 am 
Neconectat
User

djpolis cu ce poti tu demonstra ca difuzoarele alea au ajuns defecte?

ai ceva la mana?
sau e vorba de cuvantul tau, un analfabet care nu stii sa scrii, versus cuvantul lui Calin, cuvantul meu (adi_0206), cuvantul lui Evil, cuvantul lui Loredan (djLore), cuvantul lui Ionut Maximum (djMAX) + altii care au mai trecut pe la depozit si au vazut difuzoarele alea intacte ?

daca nu ai nimic la mana si continui cu insulte si cu vorbe grele, nu-ti urez decat sa citesti bancul cu timpu si n-ai decat sa te duci la politie sa ne vedem in tribunale

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 11:40 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cea mai corecta varianta este sa se pozeze bobinele frecate demontate de pe difuzor.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 1:42 pm 
Neconectat
User

ca simplu privitor de pe margine,eu cred ca si djpolis nu a procedat corect iar poze cu bobinele frecate sunt degeaba si mult prea tarziu
de ce
pt ca este si varianta,patita si de mine,ca ,calin, sa fi trimis difurile in stare ok,au fost trantite,bun..s-a fi miscat putin magnetul din suruburi(care ar fi trebuit sa fie totusi lipit si atunci se vedea clar) si cand au fost primite,trebuiau desfacute si incercate cu mana prin apasare in 3-4 puncte simetrice cu degetele exact in locul unde este lipita calota de con si ascultat cu urechea de aproape.Daca se simtea ceva suspect,pus mana pe telefon (desi nu are nici o vina in acest caz vanzatorul) si discutat.NU trebuiau date cu putere in ele sau sinusuri pt ca daca inainte nu erau frecate,cu siguanta dupa o astfel de experienta vor fi
Difurile mari si grele se trimit cu curier,se asigura marfa ca nu mai crapati de 1-2% ,mai discutati ,poate plateste si vanzatorul juma de transport etc si coletul cu precizarea deschiderii la ridicare,mai ales cand nu va cunosteti!.In urma verificarii ,nu ridicai marfa si cu asta basta
NU trebuie sa te apuci sa umblii la ele sa le ciobanesti la nea gicu sudoru si apoi venit cu faze cum ca cerut bani pt bobinat etc sau banii inapoi :?
Daca omul nu a putut fi contactat imediat atunci,trebuia sa astepti ca oricum nu puteai face nimic cu ele,in momentul cand ti-ai bagat nasul in lucrul omului sa-l ciobanesti S-A INCHEIAT orice drept de discutie
Acum nu puteti decat sa va dati in cap pana uitati de suparare pt ca prea multe nu sunt de facut
Poate sa si puna poze cu bobinele vechi luate manual la smirghel,nu mai are rost :evil:

Obiecte mari,grele,de valoare si fragile INTOTDEAUNA cu curier cu deschiderea coletului la predare cand nu cunosti.Nu vrea,NU IEI ,sau risti daca iti permiti
Nu cunosc pe nimeni din 'grupul vesel ' daca insinuezi ca iau cuiva partea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 2:22 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

1. chiam am platit mai mult de jumatate din valoarea transportului. (30 lei si el 20)

2. CBI ai dreptate, trebuiau trimise prin curier, nu trebuiau ciobanite.

3. m-am oferit sa i le rezolv pe banii mei in iasi, nu trebuia decat sa astepte 3-4 zile, sa ma intorc de la mare, apoi sa mi le trimita. daca omul a preferat sa le bobineze la un nea gica, si apoi sa ma numeasca tepar, imi pare rau ca a avut ghinion.

4. sunt deacord ca acum o poza cu o oarecare bobina nu prea mai e relevanta. poate sa fie o poza de pe net cu cine stie ce bobina de la cine stie ce difuzor, sau daca sunt poze cu bobinele in cauza nu mai are nimeni garantia ca nu sunt "lucrate".

Ps: stefanev, daca n-ai rezolvat statia, sa ne vedem sa mi-o dai sa o rezolv eu. trebuia sa-mi spui despre problema cu protectia cand ai sesizat-o, in felul asta as fi putut sa te ajut sa te bucuri de ea.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2