Mai sus mă refeream la preţ
Nu mă contrazic.. Ai înţeles tu greşit. Am zis că e mult să
asculţi la 120db în casă şi de aceea ajunge o putere de 50W. Da’ nu am zis nicăieri ca va fi dintr-un amplif hi-fi. Exemplificam ca să-ţi dai seama ce vorbeşti când recomanzi puteri de 400W în casă.
Fiecare cu gusturile lui.. Şi mie îmi place
tare dar să asculţi la un HP-18S sau SD18EL în casă şi mie mi se pare o prostie. Şi dacă mi-aş face incinte cu dif-uri pro mai mult de 100W nu aş da pentru că ajungi lejer spre 120db (dacă au şi dif-urile o sensibilitate bună) ceea ce e cam nivelul de SPL dintr-o discotecă.
Chiar îs curios. Ce boxe ai ascultat tu? Şi dacă nu ştii nici staţia nu prea are rost să zici modest… Să vezi cum sună
o boxa full WN într-o încăpere cât o cameră amplificată din XPA 7000. Şi asta in timpul zilei (muzică ambiantă

)
tavY: subwooferul era un exemplu ca să-şi dea seama cum sună dif-urile pro la puteri rezonabile în casă. Nu era o recomandare.
Mă bucur că eşti mândru de tine

Discuţia în contradictoriu o să o poţi avea peste mulţi ani când vei avea macar puţin din experienţa unor useri de pe aici.
Ascultă-l pe adi că ştie el ce zice. Şi gândeşte-te că e de 20mp camera lui şi la ce volum ascultă.