Topiman scrie:
nush cat sti tu despre cablurile cu 4 fire ...si despre speakon cu 4 pini ca sa iti dai seama
Topiman, tu sincer ne crezi prea prosti...jur. au mai fost cativa aici.
Poi am pus clar poza cu spatele topurilor si se vede clar 1+1- hi si 2+2- midbas sau low, mi-e lene sa ma uit acuma cum e mai exact + ca orice om ce a realizat in viata ca , virgula, chinezariile-s naspa si-a luat mufe Neutrik si stie bine cum arata una cu 2 pini si una cu 4 pini. (cea cu 2 pini are putza aia ce se trage-n spate gri iar cealalta cu 4 pini o vezi in poza.) NU subestima forumul asta !!! ii drept ca mai gasesti pe unul ce-si face o pereche de boxe intr-un an de zile si se ia de numarul de posturi ale mele, da ne-ah...poate nu ai citit bancul "De cati forumisti e nevoie sa schimbi un bec ?"
Oricum, nu inteleg ce vroiai tu sa zici prin cablul de 4 x 2,5. ce legatura are asta cu faptul ca te-ai legat de mine cu faptul ca am zic "
CRED ca au mers in 1 ohm"
Auzi...sa zicem ca un top are 16 ohmi pe un midbas deci 8 ohmi per top (pana luni aflu eu) . asta ar insemna 2 ohmi la 4 topuri cum erau legate. Uita-te atent la seria GX si spune-mi cum decalara puterile producatorul, asta in cazul in care amplificatoarele erau seriile GX si nu PLX2 ca si alea sunt grii.
Later edit.
acuma vad ca ai mai facut un post. dupa ala la care ma refeream eu. da-i edit data viitoare.