The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 1:02 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:23 pm 
xpa nu merge si in 2 ohmi cumva???? atunci poate linistit sa puna inca 2 boxe :D dar niciodata , ca sunt mai mari riscurile in 2 ohmi sa crape ceva :D chiar si pe ECLER :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:25 pm 
Neconectat
User

bravo noobi ! mai agita si tu apele... ca altfel ce pasula ii face ?
nu e chiar un hobby, e business, dar nu e business de ala... unde is flamand dupa bani. daca eram.. faceam vreo 2 sisteme complete, cu hp=uri si pad si cu t.amp sau stiu eu ce alt amplif obosit si le dadeam la inchiriat.
In zalau sunt destui cu scule naspa, nu prae sunt care au scule peste mine si care pun accentul pe calitate cum pun eu. Din cauza asta am si altfel de clientela......
nu e versatila treaba cu 4 oameni ? de ce noobzaurus ?
De ce sa nu folosesc ampu la full power ? nu ma gandesc la nici un upgrade, daca ma gandeam asa, faceam 2 wn-uri.
Astept acuma sa strang ceva banuti si sa imi trag 2 cutii de ply.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:26 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Kenwood scrie:
un amp home made

nu a pomenit nimeni nimica de asa ceva.

Ioane, saptamana asta am firma acte, ceva autorizatie si restu minunilor.

Ia fa rost de niste nunti sa vin sa dau clip pe seleniumurile alea.

cu clipu.. ti-am luat-o inainte ! :lol: cum crezi ca o mers toata seara ? cu clipu palpaind usurel :D De 3 ori ura pt Ecler !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:29 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
xpa nu merge si in 2 ohmi cumva???? atunci poate linistit sa puna inca 2 boxe :D dar niciodata , ca sunt mai mari riscurile in 2 ohmi sa crape ceva :D chiar si pe ECLER :D

daca nu itnreci masura si nu intinzi coarda, tre sa tina muuuult si bine. Daca nu merge in 2 oameni pe canal... nu vad de ce as incerca sa il fac sa mearga !
nu merge, nu merge si gata ! daca vreau sa pun in 2 oameni.. luam un dpa. Nu incerc sa ii dau amplifului de lucru mai mult decat stie. Nu am nevoie de upgrade. Daca am sa fac upgrade, o sa fie in felul urmator. dau jos wpu-urile si pun acolo wn. din wpuuri vin facuti 2 basi si un amp capabil pe ei. Deja mi se par prea multe.... Avand in vedere ca intr-o masina , nu breack, incap eu,colegu+soferul + toata scularaia. Eu tre sa tin in brate monitorul si el unitatea ca sa incapem asa :D deci.. nu prea ar mai fi loc de alte accesorii...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:31 pm 
pai in cazu asta trebuie sa faci alt upgrade :))) ori masina mai mare , ori monitor LCD , ori mai putini oameni dupa tine .......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:41 pm 
Kenwood scrie:
Nu ma apuc la explicatii acuma... motive sunt multe.

Ioane. Tu ai avut scule si ai pt alte sonorizari decat majuri. Problema e ca esti speriat de bombe si ti-e lene sa progresezi. Tu stagnezi acuma. Faci umbra pamantului degeaba. In loc sa-ti faci un site, o firma, niste carti de vizita, sa inveti sonorizarile mai grele... tu stai pe scaun la majorate si te uiti cum danseaza fetele pe manele si tu ca nu-ti plac manelele...lasi cocalarii sa se frece de ele si stai cu mainile-n san de-ti pute pamantul de sub tine
Tot zici de autorizatii. La toate zici ca nu poti. Fa-la bata-le norocu sa le bata. Daca-ti pica o nunta de ce sa-mi dai mie bani cand poti sa-i faci tu pe toti :lol: (Ti-am zis ca vin daca ne intelegem la scor). Tii lene sa stai o seara intreaga si sa pui muzica? Tii lene sa fii atent la ce se petrece in jur sau tii frica pt o responsabilitate mai mare ? Dupa fapta si rasplata Ioane :!:

Mnoah, fa rost de nunti sa-ti iau banii,mai pica para malaiata. :P

resurse pentru post : aici

Later Edit:

Sper ca nu esti EMO sa mii te-arunci de pe caminu' 2 acuma. POate iti intra o nunta luna viitoare :wink:

Later double Edit:

Faine boxele Ioane. Rezolva-ti 2 stickere cu Paudio si punele acolo ca arata urat fara. Nu cred ca Paudio s-ar supara pe tine :wink:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Lun Iun 02, 2008 11:59 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:52 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Kenwood scrie:
un amp home made

nu a pomenit nimeni nimica de asa ceva.

Imi vin in minte 2 cuvinte. Se stie!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 2:45 am 
Kenwood scrie:
eu chiar am grija de scule . Dar nu se stie niciodata. De aia nu imi place sa iau difuri No Name, ca nu am un backup. Nu continui discutia ca o sa intre in actiune baietii cu no name-uri si o sa zica.. ce.. difurile de la K.Electron nu is bune ? si alte cacaturi de astea. Fiecare cumpara ce vrea ! Fiecare isi intretine sculele cum vrea. Fiecare face ce crede de cuviinta.
Pe scurt, mie imi plac chestiile solide, calitative,fiabile. Imi place sa am un backup sa am unde apela daca se intampla ceva.
Nu vad cu ce va afecteaza pe voi obiceiul asta al meu...

Deci in concluzie RCF-urile erau un cacat :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 9:23 am 
Neconectat
User

bun, ADI, nu exagera, IARASI !!!!
e prea complexa problema ca sa o pricepi... nu ma mai chinui....
nu cred ca poti procesa asa de mult.....
parakiosule, tu tragi concluzii de astea, nime nu zice asta !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 9:25 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

lasa-i ca-s doar invidiosi :lol: :twisted:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:12 am 
Kenwood scrie:
e prea complexa problema ca sa o pricepi

Imagine

nexus3 scrie:
lasa-i ca-s doar invidiosi :lol: :twisted:

Mda Mircea, cu 4 boxe 15"+2" full neo si o putere allen&heath + ce urmeaza sigur sunt invidios :lol:

Lasa Ioane. Tu fa rost de nunti sa-ti iau banii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:20 am 
Neconectat
User

pai... ce sa zic.. ma tot fu** la cap atata cu dume de ale tale.... ca mi lene ca mi nu stiu cum... apoi tu nici nu ma cunosti bine si te si pronunti.... NU ITI MAI DA CU PAREREA !
nu ma cunosti nici macar 5% si tu deja dai verdicte ....
Ia vezi-ti de sonorizarile tale, nu te mai baga in ograda vecinului !
fiecare cu P***A masii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:23 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
Lasa Ioane. Tu fa rost de nunti sa-ti iau banii.

dupa atitudinea care o prezinti.... nu prea cred. Am zis.. sa facem ceva impreuna, dar vad ca esti mult "prea tare", tu luminezi pamantu nu ii faci umbra, ca sa vii cu mine.
Esti prea tare pt noi toti adi...
tu ai 15"+2", 4 boxe si un A&H activ, ce sa zic, esti cel mai ! eu am scule de cacao, nu sunt demne de tine ! nu te complici tu cu "pocnitori" de astea, is convins.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:23 am 
Neconectat
User

Felicitari pentru boxe!
Vad ca tot la wn-d63 ai ramas!!! :D

Offtopic:Sa sti ca ai avut dreptate(suna foarte bine aceste drivere si urca destul de mult pentru niste drivere de 1.5")! :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:33 am 
Neconectat
User

WOOFERS scrie:
Felicitari pentru boxe!
Vad ca tot la wn-d63 ai ramas!!! :D

Offtopic:Sa sti ca ai avut dreptate(suna foarte bine aceste drivere si urca destul de mult pentru niste drivere de 1.5")! :)

woofer, eu asa am calculat ca nu are rost sa iau un 2", daca imi fac treaba excelent cu driverul asta. M-o multumit prima data, si nu inceteaza sa o faca si acum :)
Da, intr-adevar, urca, suna frumos, ce sa mai !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2