Kenwood scrie:
Nu ma apuc la explicatii acuma... motive sunt multe.
Ioane. Tu ai avut scule si ai pt alte sonorizari decat majuri. Problema e ca esti speriat de bombe si ti-e lene sa progresezi. Tu stagnezi acuma.
Faci umbra pamantului degeaba. In loc sa-ti faci un site, o firma, niste carti de vizita, sa inveti sonorizarile mai grele... tu stai pe scaun la majorate si te uiti cum danseaza fetele pe manele si tu ca nu-ti plac manelele...lasi cocalarii sa se frece de ele si stai cu mainile-n san
de-ti pute pamantul de sub tine
Tot zici de autorizatii.
La toate zici ca nu poti. Fa-la bata-le norocu sa le bata. Daca-ti pica o nunta de ce sa-mi dai mie bani cand poti sa-i faci tu pe toti

(Ti-am zis ca vin daca ne intelegem la scor). Tii lene sa stai o seara intreaga si sa pui muzica? Tii lene sa fii atent la ce se petrece in jur sau tii frica pt o responsabilitate mai mare ? Dupa fapta si rasplata Ioane
Mnoah, fa rost de nunti sa-ti iau banii,
mai pica para malaiata.
resurse pentru post :
aici
Later Edit:
Sper ca nu esti EMO sa mii te-arunci de pe caminu' 2 acuma. POate iti intra o nunta luna viitoare
Later double Edit:
Faine boxele Ioane. Rezolva-ti 2 stickere cu Paudio si punele acolo ca arata urat fara. Nu cred ca Paudio s-ar supara pe tine