The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 11:54 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 12:22 pm 
noobsound

Te ajuta foarte mult un mixer digital :wink: de ex . Ai 4 trupe in seara asta in locatia X . Sa zicem ca vin toti inainte de concert la probele de sunet .... ai salvat pt fiecare trupa presetul si ai scapat de stres in seara aia [/i]

Sus

Subiectul mesajului: bngfngf
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 12:39 pm 
dragon zici bine dar...am vazut la mai toate spectacolele live in care se sonorizeaza pe mixer analog...si vorbesc de multe firme..
un sunetist ce e respecta trebuie sa aiba memoria butoanelor foarte bine intiparita
plus ca la sound-check cu formatiile acel sunetist va retine foarte bine toate reglajele..indiferent daca sunt 18 microfoane si 8 efecte..se noteaza pe hartie pt fiecare formatie si tot se retine ..nu cred ca ia mai mult de 3 minute pt a le seta la loc ca la sound-check

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 1:12 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

personal nu-mi plac mixerele digitale (asta e strict parerea mea)
recunosc faptul ca exista multe avantaje, DAR...

1. Mai complex = mai multe lucruri care pot da chix
2. Nu ai acelasi control ca si pe cel analogic, tre sa ma joc prin meniul de pe ecran pt a ajunge sa modific un EQ , chestie care pe un analog doar intind mana, si invart de buton.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 1:43 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

cat ma bucur sa vad ca acest topic a devenit ceva util :D
treaba cu digitalu e ca si la dj care nu accepta software ca de playere...
da dar daca au un laptop cu un soft pe langa playere nu se mai plang...

ambele variante au avantaje si dezavantaje asa cum s-au enumerat mai sus... :wink: acum ramane la aprecierea fiecaruia cum ii este mai usor sau i se pare ca pare mai "sunetist" decat altul...
parerea mea
pe deasupra daca este vorba de scula din dotare... intervine si posibilitatea financiara...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 2:05 pm 
eu stau de cateva luni si ma gandesc daca merita 8000 de iepuroi un mixer digital pe 32 de canale ( YAMAHA LS 9 - 32) :roll: Ma gandesc ca si 16 mi`ar ajunge ( sa il folosesc doar pentru tobe)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 2:27 pm 
Neconectat
User

ambele varinate, atat cele analogice cat si cele digitale au plusurile si minusurile lor. parerea mea e ca inca digitalul e la nivel de fite in romania noastra, adica uite ma am mixer digital etc..., nu vad rostul unuia la nivelul la care se fac spectacole in tara. analogicul, pe langa viteza de reactia mai mare la corectii, mai are si avantajul de a tine la forja tipica mioritica.
pana la urma mixerele digitale de genul ls9-32/yamaha si restul de genul sunt computere in carcase de mixer. e adevarat ca te scapa de unele chestii pe care la un analogic de dimensiunea asta nu le ai bulit on....dar si cand se duce ceva in el..pa, ai ramasa fara mixer la sonorizare.
personal, prefer un gl2800-40 sau im ml3000 del A&H....mi se par mai fiabil pietei de live/show din toate punctele de vedere, sincer

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 12:19 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

eu personal sunt inca pentru analog...

Sus

Subiectul mesajului: hrtshr
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 12:30 pm 
analog pana la moarte...
eu zic ca suna si mai fidel decat unu digital care la anumite corectii poate suna umpic metalic..
personal am acasa o mini line sony din care preul e full digital si iesirea este pe lampi....
lampi cum era odata ...si intra intr-o amplificare tot de pe linie cu tranzistoare pe germaniu si nu are decat 40 w 8 ohmi..foarte mandru de cum suna..cred ca blackc79 poate confirma acest lucru
...........sa modificat....

Ultima oară modificat de guest pe Lun Dec 08, 2008 1:13 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: hrtshr
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 12:57 pm 
Neconectat
User

. scrie:
poate suna umpik metalic..

wtf ? :roll: :roll: :roll:
cum as putea eu .... ca un mucos novice in ale meseriei sa iau sfaturi de la tine care nici nu stii sa scrii ?
daca te simti jignit .... asa si trebuie, dar e chiar de strigat la cer

Sus

Subiectul mesajului: nghr
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 1:12 pm 
...inginerule ia si experimenteaza nu simula...
pana la noi ordine stergeti nasul

" la anumite corectii poate suna umpic metalic"..
si uitate pe alte forumuri in care baietii au scule adevarate nu . ce zic si ce prefera,
nu cred ca ceea ce am zis e gresit...
sunt ferm convins ca la anumite reglaje POATE SUNA UMPIC METALIC.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 1:42 pm 
Neconectat
User

ceea ce ai zis e gresit, dar nu din punct de vedere tehnic, ci din punct de vedere lexical
poate sa sune un pic metalic ..... dar bine ca sunt UN PIC si nu prea mult

e grea romana asta ... :roll:

sa stii ca exista Dex Online cu ajutorul caruia poti cauta cuvinte, de exemplu PIC - http://dexonline.ro/search.php?cuv=pic si vei afla ca inseamna Cantitate, măsură, durată etc. (foarte) mică din ceva
pana atunci ..... fortza fie cu dynacord

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 1:45 pm 
Neconectat
User

dada. si cel analog suna cu inalte cristaline si pufoase, mai cald, etc etc. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 1:48 pm 
Neconectat
User

Sharky scrie:
dada. si cel analog suna cu inalte cristaline si pufoase, mai cald, etc etc. :lol:

pufoase, stufoase si cu miros de cocolino :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 2:05 pm 
Neconectat
User

il repeta Evil pe DNA, de acolo stie "vorbesc din ascultate si nu din simulari "
Parrot !!

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 2:10 pm 
Neconectat
User

Altceva nu stie sa faca. VOrbeste de prin auzite. Macar stie cu ce se mananca digitalul ? :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2