The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 1:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 30, 2009 11:03 am 
dan ce ai spus tu acolo poate e valabil numai in cazul in care nu pui muzica si esti doar ascultator :lol:

Daca te duci undeva sa pui muzica,esti invitat la un club de exemplu si iti arunca unu o borseta si te uiti prin ea si nu stii melodiile dupa nume ce faci?..le iei pe cele cu nume mai scurt nu? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 02, 2010 6:06 am 
Neconectat
User

kr3atOr scrie:
dan ce ai spus tu acolo poate e valabil numai in cazul in care nu pui muzica si esti doar ascultator :lol:

Daca te duci undeva sa pui muzica,esti invitat la un club de exemplu si iti arunca unu o borseta si te uiti prin ea si nu stii melodiile dupa nume ce faci?..le iei pe cele cu nume mai scurt nu? :roll:

hmmm pentru incepatori se presupune ca daca ajungi sa fi invitat intr-un club sa pui muzica indeplinesti macar urmatoarele conditii :
1. ai propria borseta pe care o cunosti si pe care nu ai facuto in urma unui sondaj pe vreun forum sau altul sau ca cineva ti-a sugerat sa pui melodiile respective ca sigur vor fi ok.
2. simti publicului , adica daca te uiti la ei intrun moment oricare din seara i-ti dai seama ce ar dori ei sa asculte in continuare si ai si gasesti melodia respectiva in propria borseta (vezi pozitia 1.) inainte ca sa ti se termine melodia de canta inaine.
3. te descurci din punct de vedere tehnic cu echipamentele de ti se prezinta .
4. se spera ca si sti sa mixezi "beat on beat" indiferent de pe ce suport pui muzica(digital, cd , vinyl)(fara sa te folosesti de functia sync aviz celor digitali
)
. . . . .
P.S.
rog a se ierta cinismul
P.S.2
nu exista playlist ideal sau general(gen reteta pe care sa o implementezi), in fiecare seara (de club/party privat) te uiti la lume si vezi ce sa-r portivi lor , ce fel de oameni sunt , media de varsta ,categorie sociala . . . . , ideea de baza este ca experienta(know how) zice totul , ca si incepator stai pe langa cineva care face asta de multi ani si fura meserie altfel . . . . cam greu( de pe forumuri nu vei afla prea multe,doar facand se invata).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 02, 2010 7:02 pm 
daca nu puneam muzica niciodata in club/local credema ca nu ma bagam aiurea in discutie :roll:

normal ca fiecare dj isi face borseta lui,dar mai sunt unii care iti mai zic in felul urmator(patroni deia care se cred bossi lumii) cand te cheama undeva : imi bagi muzica din borseta asta de aici

La Multi Ani! si spor la munca in continuare!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 02, 2010 7:34 pm 
Neconectat
User

kr3atOr scrie:
......... unii care iti mai zic in felul urmator(patroni deia care se cred bossi lumii) cand te cheama undeva : imi bagi muzica din borseta asta de aici

Normal ar fi in momentul cand inchei un contract :?: sa stipulezi si acest lucru, ca nu pui muzica decat de pe CD-urile tale si atunci nu ar mai fi probleme!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 06, 2010 1:16 am 
Neconectat
User

adrian_p68 scrie:
kr3atOr scrie:
......... unii care iti mai zic in felul urmator(patroni deia care se cred bossi lumii) cand te cheama undeva : imi bagi muzica din borseta asta de aici

Normal ar fi in momentul cand inchei un contract :?: sa stipulezi si acest lucru, ca nu pui muzica decat de pe CD-urile tale si atunci nu ar mai fi probleme!

prima oara in viata aud despre asa ceva si anume sa ti se impuna sa trebuiasca sa pui muzica intr-un club dintr-o borseta pe care nu o cunosti :roll: . iar ca la evenimente private mai vine organizatorul cu muzica pt momentele speciale mi se pare perfect normal .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 02, 2010 10:58 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Sa sti benictrs ca si mie mi s-a intamplat de 4 ori chestia cu impunerea melodiilor , chiar si in afara se poarta treaba asta , ex: dj-ei de house a incheiat contract pentru un sezon pe plajele din Turcia in 2008 iar la una din discoteci punea muzica din anii `60, `70 , `80. A ramas blocat cand a fost pus in fata "faptului implinit" ; si-a spus "asta e, cineva trebuie sa o mixeze si pe asta..." si a trecut la treaba :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2