The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 8:04 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 10:35 pm 
BAFTA si MULTE MULTE SUCCESE.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 04, 2007 1:00 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

bye bye te salutam din mers

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 04, 2007 1:20 pm 
@ stefanev, incepe sa-mi placa de tine :wink:

donpetru scrie:
BAFTA si MULTE MULTE SUCCESE.

Imagine

Ultima oară modificat de user eliminat pe Sâm Aug 04, 2007 2:19 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 04, 2007 2:18 pm 
Neconectat
User

donpetru scrie:
Citat:
Radu, cu un deosebit respect nu am timp nici chef sa-ti raspund. Nu vreau sa intrepretezi lucru asta asa, dar crede-ma, tocmai am baut o bere si nu ma aflu in postura necesara sa dau astfel de raspunsuri, si cred ca ti-am raspuns la anumite probleme mai mult pe elforum decat trebuia. In plus, ca sa-ti formezi o parerea totala despre mine te rog sa-mi citesti fiecare post din forumul meu si sa tragi concluziile de rigoare. Cel putin atata pot sa-ti spun si totodata sa-ti raspund. Nu cred ca cineva de aici pe power audio, ma refer la forum staf ar fi in stare sa dea raspuns la o problema de automatizarii industriale, de acustica nu mai vorbesc, a se vedea in acest sens problema postata de mine pe forumul hi-fi. Nimeni nu a stiut sa o rezolve ???

Lol, aici ai dovedit ca totul e doar o nimereala + cum draq ai avut timp sa raspunzi ? :)) Daca nu ai timp atunci nu ai fi postat. Sincer mi se pare ca iti place ca lumea rade de tine. Habar nu am cum sa facem ca sa intelegi ca nu avem nevoie de informatiile tale.

Am vazut mai sus undeva ca ai numit lumea de pe forum pustani de 16 ani fapt pentru care m-am inervat foarte tare. Si daca te ai uita mai bine la posturi atunci prostiile tale sunt corectate de aceste pustani chiar ai ajuns fraierul acestor pustani. Sincer pari si mai prost decat un incepator. Un incepator macar tace si asculta sfaturile pe cand tu te dai mare cu informatiile tale.

In fine drum bun Donpetru pana nu am observat afirmatia ta ca suntem pustani inca nu prea am avut probleme cu tine dar de aici incolo nu te mai ia in seama nimeni. Oricum mersi ca ne ai amuzat atat de mult timp dar acum (sper) ca sa se termine ca nu mai pot de ras.

Succes la forumul tau macar te retragi la ai tai :arrow:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 04, 2007 6:57 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

un click si petrica pleaca in "concediu" pe veci :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 04, 2007 8:15 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
un click si petrica pleaca in "concediu" pe veci :wink:

ce tare ;))...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 04, 2007 9:58 pm 
mai tare a fost smiley-ul meu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 04, 2007 10:37 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

care smiley? eu am crezut ca era don petru cand se uita in oglinda :lol:

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 04, 2007 11:15 pm 
ImagineImagineImagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 05, 2007 10:59 pm 
Neconectat
User

Nu stiu daca mai are rost sa zic dar pur si simplu ma enerveaza unele afirmatii la culme. Priviti acest post ca pe o revarsare a nadufului. Lui donpetru as putea sa ii dedic ce as dedica tuturor mosnegilor cu acelasi comportament ca al sau, anume sa se contrazica cu toata lumea... sa faca tam tam, sa jigneasca sa dea informatii complet eronate sau invechite si sa se mai si mandreasca cu ele. Faza cu pustanii m-a enervat cel mai tare. Ce daca un pustan in plina vlaga da suturi in fund unui basinos cu 15 ani de "experienta" in domeniu audio hi-rahat. Experienta asta cumva rezulta din dat medii si inalte in niste boxe mai stiu eu ce firma de cand bunica invata sa zica mama dintr-o statie plina de ulei, si alte scursori de pe la nunti, "sonorizari" facute intr-un sat undeva unde important e sa se auda TARE ne contand ca e foarte PROST. Am facut greseala in trecut sa-mi pierd vremea cu domni atat de mandri de cunostintele lor. Ex. ca statia tre sa aibe jumate din puterea difului (in felul asta la ce dracu va ganditi?.... ca distorsiunile ce acopera sunetul direct vor fi suportate de difuzor?). Ca sa scurtez, tuturor persoanelor de acest gen, DUCETI-VA DRACULUI. Cat despre administratorii si userii acestui forum... ar trebui sa-ti fie rusine donpetru sa comentezi la persoane a caror munca se concretizeaza in lucruri grozave si care indiferent cate lucruri stiu, inca mai invata, nu declara ca le stiu pe toate, spre deosebire de dumneata.

aa... e bine ca ai fost exclus din familia asta... ti-as fi spus sa nu te puna dracu sa raspunzi.
Asa ca concluzie... tuturor power audio-istilor, nu ma luati de tupeist, bagaret etc. port respect pentru toti de pe acest forum dar afirmatiile unor astfel de personaje ca donpetru de niste anisori de-acum m-au facut sa rabufnesc.

Acestea fiind zise eu ma retrag.. noapte buna

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 05, 2007 11:01 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

dektz da bine le mai zici...

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 06, 2007 8:32 am 
Neconectat
User

si eu care ma gandeam ca discutia asta s-a inchis de mult...dar se pare ca m-am inselat :lol: :lol:
A fost odata ca niciodata un oarecare donpetru care habar nu avea pe ce lume traia :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 06, 2007 10:08 am 
mie-mi placeau ideeile lui cu Elforum Staff :lol: , si cica Mircea cu Vasile ceva coalitite de interese, conspiratii...etc. . mai imi placea ca tot timpul incerca el sa se lege de mine sa ma faca de rusine pe forumuri si din astea. A incercat si cu Mircea la un momentdat....dar evident ca nu s-a descurcat.

Ps. daca tot s-a vorbit de oamneni cu "experienta" si in varsta... ce au ideeile lor sa va spun ce am patit ieri, poate nu intereseaza pe nimeni dar tot spun ca a fost prea tare faza.

Ma duc ieri in cartier (unde am stat acum 6 ani inainte sa ma mut la casa) si intamplator il vad pe unu cu un scuter super frumos de 125cmc. Motor modificat...toba...etc, deci rupea. Bun.... Pe la garaje pe acolo este un mos ce are formatia lui si mai rebobineaza cate un difuzor bla bla bla. A reusit sa fraiereasca copilul sa-i dea scuterul respectiv pe 2 boxe vai si-amar de ele. Boxele erau paralelipipedice super mici facute la plesneala...adica jumate din proiectul original ca nu-i placea cum suna. Erau dotate cu Eminence Alpha 15 DAR tunate. In sensul ca i-a decupat dustcap=ul si i-a pus unul mai mic, cat sa acopere bobina de 1,5" ca sa urce mai bine in frecventa ca tweeterele facute de el :lol: la strung, magneti de pe ceva difuzoare de 10 VA, 6 ohmi, si materialul membranei tweeterului facut din plastic din ala de film pt aparat foto. Ampliful era unu facut. Dupa greutate mi-am dat seama ca era naspa deoarece nu depasea 10 Kile....deci 2 x 400 W din parti. :lol: . Copilul...super incantat dar dupa o ora, radea tot cartierul de el. Zicea ca boxele sunt ca si ale mele :lol: :lol: :lol: . L-am intrebat pe mos ce vrea sa faca. Si mi-a spus. Inmatriculez scuterul il vand + banii pusi deoparte imi iau 2 boxe. Dumnezeuleeeeeeee :lol: , nu mai puteam de ras la ce tapa si-a luat copilul...poreclit de mine acum vreo 8 ani... "Puleas" la cat de dastept era :lol: :lol: :lol: . P.S. Scuterul a fost 800 E intr-o stare exceptionala, aproape nou + modificarile aferente :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 06, 2007 11:38 am 
Neconectat
User

si mosul trebuie sa traiasca , o fi avand pensia mica :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 06, 2007 11:00 pm 
Neconectat
User

donpetru scrie:
Citat:
Cine poata sa imi spuna cine este user-ul mr_my de pe softpedia

Iti spun eu, varamiu. :D
http://www.electronics.0x.ro/

Poate era varul lui donpetru :)).

PS. Cred ca deja se poate inchide topicul sper ca donpetru a inteles ce vrea sa zica toata lumea si sper ca cu asta a inbavat ca sa nu jigneasca oamenii fara sens.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2