ne - pronume la persoana I plural

( reprezinta mai multi )
Deja discutia ajunge de la fullrange la firme...iarasi o luam pe aratura...
Eminence eu nu cred ca o sa pice...din mai multe motive: in America ei au cele mai mari vanzari, iar in Europa ei detin PD si Fane, probabil si alte mari, despre care nu se stie.
Nu sunt fan o anumita marca, dar pana acum ce am testat de la P Audio mi-a lasat un gust deloc amar, deci am fost foarte multumit. La fel, ceea ce am auzit si de al alte firme mi-a placut mult, exceptie facand doar Berry...printre firmele alea se numara ( Ev, Dynacord, JBL, RCF, L"Acoustic, si sisteme facute OEM pt artistii care vin in concerte mari, evident de catre una din firmele mentioante anterior, ex Depeche Mode au avut L"Acoustic, dar faca nicio sigla, dar cu aspect absolut identic ).
Ca si comparatie mi se pare corect sa comparam PA cu Eminence, pt ca ambele fac difuri si nu boxe. Dar sa comparam o boxa ce iese cu difuzoare de la PA cu alte boxe facute de catre firma nu prea. O boxa ce o faci tu cu difuzoare are mai multe variante de sunet, care depind de buget ( cu cat e mai stufos filtrul, cu atat creste pretul, iar in 99% cazul filtrul trebuie sa fie stufos ). O boxa facuta de firma, gen RCF Art, sau seriile de la Yamaha, au toate un singur filtru, acelasi pret, sia colo firma alege calitatea, nu clienteul.
Pana la urma cred ca este o mare problema de marketing, confundata cu dragostea pt o firma.
Ca sa dau si eu un exemplu, sut de pare ca JBL Vertec este un sistem excelent, care suna foarte bine si sunt de parere ca nu poate fi reprodus cu difuzoare care se gasesc in comert, indiferent de marca. Este cineva de acord cu mine ? Daca da sa spuna de ce, daca nu la fel sa spuna de ce....
Mie mi se parea ca discutia deriva iarasi in disputa rcf vs pa, dar se apre ca mi s-a parut, sau cel putin a juns pe alt fagas, in asa fel incat nu va mai fi nevoie sa se inchida topicul.
Totusi eu sunt de parere ca se discuta prea mult pe teorie, si prea putin pe practica, si multi vor numai sa se certe. Ideea unui forum nu este asta ( cearta ) dar traim in Romania, deci totul este posibil...