Schimbari o sa fie permanent.
Ganditi-va si voi cum erau parintii nostri cand erau de varsta noastra si cum se simt si ei cand compara ce aveau ei si ce aveam noi. La fel suntem si noi acuma, numai ca spre deosebire de ei noi inca nu ne uitam la copii nostri, ci la aceia pe care-i vedem pe strada. Noi punem accepntul pe chestii diferite fata de ei. Credeti ca noi daca aveam acces la ceea ce au ei acuma nu eram la fel ? ( bine, majoritatea, dar cred ca se subintelege )
Schimbarea nu reprezinta neaparat un lucru rau, dar nici neapart bun.
Acuma mie mi se pare ca pustii astia din ziua de azi nu prea mai stiu sa aprecieze lucrurile asa cum le apreciem noi, ci sunt mai mecanici, mai "xeroxuri" comparativ cu noi. PT ei tot ceea ce conteaza e sa fie trendy.
Referitor la batrani cand eram in liceu si mai ieseam cu unii la fumat a trecut un batran cu o palarie de prin ani '40. Am inceput sa radem de el dar dupa aia ne-am dat seama ca si noi ( bine, cel putn cativa macar ) peste vre-o 40-50 de ani o sa trecem la fel pe strada pe langa tinerii de atunci si aia o sa rada de noi ca mai avem 3 fire de par in cap si si alea date cu gel si ridicate in sus, vorba aia tzepi.
Referitor la e-uri si alimentatie, nu stiu cum sunteti voi dar eu de vre-o 2-3 ani pur si simplu nu mai pot sa manac asa zisele mezeluri. De atunci parca orice as pune in gura are gust de praf, un gust fals, artificial.
Ca si o concluzie, traim in prezent, ne amintim de trecut si privim spre viitor.