The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 10:29 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: eddf
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 7:32 pm 
Neconectat
User

. scrie:
voi santetzi tzacnitzi sau nu suntetzi mai normali ca mine.
v-am scris cu litere mari ca a fo o momeala pt ce ce is fraieri si se simt cu musca pe caciula..sa vad catzi suntetzi si imi pare enorm de rau ca suntetzi multzi ..
unu din voi a zis o ideea misto si a gandit mai bine, si e user ca mine .unu do...ca nu mai stiu ca suntetzi o carutza
aa dorumic ..bravo esti cel mai tare si ai atins unde doream sa ajung eu..felicitarile mele si sincer da-mi un add ca as vrea sa mai discutam

Scoati-te, scoati-te bulane. :D

Sus

Subiectul mesajului: asss
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 7:40 pm 
bbold

Ultima oară modificat de guest pe Mie Feb 20, 2008 4:14 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 7:57 pm 
bine mai cocalarule, hai pa. ti-am spus ca in fata mea nu mai ai cuvant.

Sus

Subiectul mesajului: Re: ewew
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 8:08 pm 
. scrie:
scopu acestui topic a fost sa vad catzi dintre voi care is mari ingineri se tem de o eventuala amenda din partea celor de la bsa.

BSA nu are treaba cu orda.E doar o asociatie care vrea sa faca si ea ceva dar nu va reusi.Ea nu reprezinta statul roman.E ca si cum ne-am face noi o asociatie a dj-ilor de pe el forum cu scopul de a scapa de prosti.

Daca nu stii ce e BSA nu te BS pe aici

ACTE NECESARE PT A FI LEGAL :

TE INREGISTREZI CA PERSOANA FIZICA.
TE DUCI LA UNIUNEA COMPOZITORILOR SI PROGRAMEZI IN ASA FEL EVENIMENTELE SI EI DE ACOLO O HARTIE PRIN CARE ITZI DA VOIE SA FOLOSESTI ORICE MELODIE LA ACEL EVENIMENT.

Melodiiele ca sa le folosesti iti da dreptul numai UPFR-ul si costa 1500 ron plus licenta 150 ron.

TAXA E DE 36 RON PE EVENIMENT.
O LICENTZA WINDOWS COSTA MAXIM 3,2 MIL ,SI ASTA UN WINDOWS HOME EDITION.
O licenta window HOME Edition costa 3.2 mil dar varianta OEM pe care o poti folosi acasa si este exclus sa faci banii cu ea.Repet exclus.
Varianta de windows cu cae se poate face bani nu este disponibila decat de la Microsoft Romania si se cumpara printr-o cerere speciala .Si se cumpara decat pe firma de la SRL in sus.

CAT DESPRE CHITANTZA EU TAI DA NU LA VALOAREA CE AM STABILIT CU CLIENTU.
DESPRE SUNA INCASA O REINVESTESC SI IES CU BILANTZ ZERO..
NU E MARE LUCRU..

Bravo .Aici esti destept .Orice poate da print scree la ce ai scris tu acolo si poate trimite la garda ca deja te-ai dat in fapt.Ce faci tu se numeste furt deasemenea
Citat din parazitii:nu am vazut niciodata hot mai prost decat prostu,care se vrea hot,fura si dormi la locul faptei. :lol:
.

TREZIREA SI LASATZI RAZBUNARILE CA NU AM DAT PE NIMENI IN GAT...INCA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Eu am acte de cand am deschis firma dar nu mia trecut prin cap sa dau pe vreunul in gat.Chiar daca era unu cu care ma certam pe forum sau care nu imi placea mie de el tot nu il dadeam in gat.Mai bine ne injurai ca nu ne suparam.Dar sa fii sifon nu se accepta sub nici o forma.E josnic si te faci de tot lol-ul.Te umpli de zmecleu.Pacat.
.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 8:10 pm 
Neconectat
User

@evil
Eu nu am nicio legatura cu sonorizarile, nu fac asa ceva, dar te aisugr ca perfectiunea ta o atungi numai in lumea ta. :roll:
Vezi tu de la inceput ti-am spus ca tu esti ala care se crede cel mai bun, totu ceilalti inseamna nimic pe langa tine, tu detii adevarata cunostinta. Este mult prea infumurat.
Baiatule ( nu ma lua pe mine cu baureli gen varsta ca pe un forum toti sunt egali, fie ca au 11 ani fie ca au 100, respectul ti-l castigi in functie de ceea ce scri, nu in functie de varsta ), daca tu consideri ca esti prea bun pentru noi te invit sa-ti faci aparitia pe forumurile pe care le viziteaza mai marii profesonisti, cei care au pus si inca pun bazele in acest domeniu. Asa ca iarta-ne ignoranta si ingamfarea, Maria Ta, caci noi nu meritam cunostintele tale, invata-i pe cei care care intr-adevar merita acestea.
Cu alte cuvinte, schimba-ti forumul ca esti prea destept pentru noi. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: asss
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 8:13 pm 
. scrie:
da nu ma scot deloc
pt uniunea compozitorilor sa platitzi muzica la cei dinn judetzu iasi.
mehedintz gheorghe
0721 033 480
0744 170 957.
pt pf apelatzi la o firma ce face actele..totul va ajunge pana in 2,5 mil.
chitantzele costa 50 ron si ajung un an si poate mai mult
anula se duc la finantze cotoarele si facturile sau bonurile de casa la ce produse ai achizitzionat pe autorizatia de persoana fizica sa vi se scada din taxe.
si cat despre o asociatzie am discutat cu mai multzi si ar dori asa ceva
cat despre adircf vezi ca te comportzi ca un manelist ..muc mik ce esti ca eu am o varsta la care mai ai pana sa ma ajungi

ca sa pui muzica in public te costa vreo 2000 de ron toate licentele.
Tu poate ai luat licenta sa pui muzica la pisici in spatele blocului de e asa ieftina.

Da melodiile nu le-ai cumparat?Sau ai CD-uri originale?Amenda se da nu ca pui muzica in public ci se da ca nu ai platit acea muzica.

Te rog eu frumos nu te mai lua de adircf

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 8:24 pm 
Neconectat
User

Sincer cred ca daca chemam pe cineva de la inspectorii care ne da amenzi, naiba stie cum ii cheama, mor de ras :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: ssds
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 8:25 pm 
bblod

Ultima oară modificat de guest pe Mie Feb 20, 2008 4:15 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: ssds
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 9:04 pm 
. scrie:
pai amenda am luat-o pt ca evenimentu nu l-am declarat si nu am platit muzica pt acel eveniment.
inca ceva ce nu ai intzeles
dai 36 ron pt un singur eveniment sa folosesti muzica pe care o ai
apoi dace o inspectzie o parte din muzica aia ce o ai pe clc trebuie sa o ai si pe cd-uri originale nu toata macar zece cd-uri originale..
cand platesati evenimentu te duci si declari unde il ai ,locatzia adik,data,ora la care inecepe si ora la care se termina,
pt o sonorizare in aer liber ora de deranj e de 400 ron..
care face asa ceva si plateste el stie care nu va rog frumos sunatzi la nr ala de tel si intrebatzi........
oricum noi vrem sa fim la standarde europene da inca suntem primitivi si ma includ si pe mine ca stau sa ma cert cu voi..
ganditziva ca....cu chiecare eveniment bulit de voi au altzii dintre noi de suferit pt ca omu o sa prefere sa de-a o carutza de bani pt o formatzie si voi o sa statzi cu sculele la majorate si o sa facetzi banii pe care ii facetzi..
eu personal fac numai evenimente de unde ies baniii pt ca nu o sa traiesc toata viatza din facut petreceri si acu incerc sa profit cat se poate.de dat in gat nu am dat pe nimeni si probabil nici nu as avea curaju ca stiu cat de greu se fac banii da un singur lucru va rog..ganditziva inainte de a vorbi..nu fitzi romani tziganizatzi si atacatzi..intrebatziva de ce si cumd e sa ajuns aici..
cand citeam a zis cineva ca ceausescu lipseste...sunt nascut in aceeasi zi cu ceausescu..asa ca asteptatziva la un genocid.

Bai nene nu vezi ca nu stii nimic si de ce scrii tu imi dau seama ca nu ai firma si nici PFA
Trebuie sa declari evenimentul la UCMR-ADA si sa platesti 30 de ron per eveniment

La Credidam se plateste 1.5 % din incasari

Si daca nu ai cd-uri originale cumperi dreptul de a difuza cate melodii vrei tu de pe PC cu 1200 ron fara tva de la UPFR .plus ca de aici iei licenta de difuzare muzica in regim lucrativ-Regim disco mobil.

Ce ma aburesti pe mine cu nu stiu ce 36 ron.
Si in concluzie ai cazier sau nu?

Parakiosule nu mai vorbi urat, respecta regulile forumului, ca te poti face inteles si fara limbaj licentios :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 9:08 pm 
bblod

Ultima oară modificat de guest pe Mie Feb 20, 2008 4:15 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 9:15 pm 
Neconectat
User

Aceeasi atitudine...
Omule, nu inteleg de ce te incapatanezi si nu vrei sa intelegi ca daca ramai cu atitudinea asta de a-toate-stiutor o sa fi luat permanent la suturi pe aici ? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 9:40 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

. scrie:
pakirosu suna la numerele alea care le-am postat si nu ma mai freca la melodie ca incep sa ma enervezi ...suna si te lamureste si mai lasa-ma in pana mea ca zici tu e pt radio..hai pa

de curiozitate chiar ar trebui sa sune cineva ... si poate este cineva in domeniu ca sa ne dea informatii CORECTE pentru ca poate mai citeste cineva aburelile astea ....

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 9:45 pm 
Neconectat
User

Eu atat iti zic . is mai incepator dar daca tu platesti in romania taxe atunci ............ . Esti mare si tare cu acte in regula dar ce bun .Din partea mea poti veni in Botosani sa imi dai amenda cu politia .(nu ca as fii mare smecher sau bastan )

Sus

Subiectul mesajului: Re: ssds
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:04 pm 
Neconectat
User

. scrie:
cand citeam a zis cineva ca ceausescu lipseste...sunt nascut in aceeasi zi cu ceausescu..asa ca asteptatziva la un genocid.

Omule, sau ce oi fi tu, de unde oi fi tu.... Pentru mine asta suna a amenintare pentru cei de pe forum (eu nu ma includ in aceiasi oala pt. ca nu ma ocup de sonorizari). Vezi ca nu e a buna ce faci tu aici... eu zic sa termini cu chestii de genul asta ca se poate ajunge oricand la altceva si la alte interpretari. Ai intrat pe forum ca sa faci tu legi sau sa iti impui tu parerea (care este cam proasta din pct. meu de vedere) ? :roll:
Si acum o parere personala : daca as fi moderator in momentul acesta probabil ca ai zbura de pe forum cat ai spune pheshthe :lol:. Ai fost avertizat sa nu mai faci afirmatii care te depasesc dar vad ca tot pe a ta o ti. Tu crezi ca in viata castigi ceva ca si ''turnator'' :?. Loool, nu stiu de ce dar pe mine ma enerveaza la culmea oameni ca tine, jur :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:15 pm 
ce-mi plac rasele astea de atotstiutori ce stau si se autoeduca nustiu cati ani si apoi dau de net si de forumuri. Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2