The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 02, 2025 12:23 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 81 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 20, 2010 9:36 am 
Neconectat
User

sa nu faci defazorul ala cu un tranzistor...mie nu mi-a placut cum merge(distorsioneaza), l-am testat si pe cel cu tl072, si merge belea....
eu am 4xfet400, pe care vreu sa le leg, abia ieri m-am apucat de teste....

o inrebare: cand legi amplifurile in punte, curentul de repaos il lasam la fel, sau e bine sa-l mai micsoram un pic? sau sunt ceva "trucuri" la legatul in punte?

multumesc frumos!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 20, 2010 10:22 am 
Neconectat
User

misi_11 scrie:
sa nu faci defazorul ala cu un tranzistor...mie nu mi-a placut cum merge(distorsioneaza), l-am testat si pe cel cu tl072, si merge belea....
eu am 4xfet400, pe care vreu sa le leg, abia ieri m-am apucat de teste....

o inrebare: cand legi amplifurile in punte, curentul de repaos il lasam la fel, sau e bine sa-l mai micsoram un pic? sau sunt ceva "trucuri" la legatul in punte?

multumesc frumos!

curentul de repaos il lasi la fel nu modifici nimic in cele 4 kituri.
nu o sa il fac in nici un caz pe cel cu tranzistor, o sa il fac cu tl 072 pentru ca mai am doua facute in alt amplificator facut de mine tot cu 4xfet400 si sunt multumit de cu se comporta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 21, 2010 9:56 am 
Neconectat
User

spune-mi te rog, la legarea in punte ti s-a parut ceva modificari in spectru de frecvente? adica, ale mele in punte, parca au mai multe medii si inalte, si mai putin bas; raportat la curentul de repaus, eu l-am reglat in felul urmator: am scos siguranta de la +V, si am inseriat un ampermetru, fara sarcina pe iesire, si l-am lasat cam la 25 mA ( pe ramura de +V)deci total insemnand cam 50 mA! este ok?
ce radiatoare ai la statia cu fet400? poti face o poza?

merci frumos!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 22, 2010 9:08 am 
Neconectat
User

nu mi sa parut vreo schimbare in calitatea sunetului doar ca e ceva mai putermic atat cat despre radiatoare le-am avut dintr-un amplificator mai vechi deocamdata nu pot sa fac poze sa vad daca reusesc zilele viitoare am sa pun

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 22, 2010 3:20 pm 
Neconectat
User

merci frumos de raspuns...si eu inca mai fac teste cu defazorul accela cu CI.
cred ca mi-au ramas si mie urechile "distorsionate" decand cu defazorul tranzistorizat;

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 22, 2010 4:28 pm 
Neconectat
User

daca are distorsiuni ai gresit tu ceva pentru ca la mine functioneaza perfect si sunt multumit de ele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 81 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC + 2