The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 1:09 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Mixer DJ
MesajScris: Mar Noi 21, 2006 9:08 pm 
Neconectat
User

Salut! Sant in cautarea unui nou mixer pentru DJ si as vrea sa aud parerea voastra in legatura cu ce se gaseste pe piata noasta.As vrea sa aiba 2-3 canale ,cel mai important separatia intre bass,medii si inalte sa fie foarte clara(cand tai basii si inaltele sa nu se taie si mediile) eventual buton de kill separat.Si binenteles fadere-le si crossfaderul sa tina cat mai mult.Si care ar fi tipurile de fadere si cele mai rezistente:cu sina,optice(cum adica optice :oops: ) Multumesc si astept parerile voastre :) P.S. Am rezervat pt. mixer in jur de 5-7 mil.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 21, 2006 9:50 pm 
Neconectat
User

mai mult dect ceva de la behringer nu cred ca iti permiti :(
Nu e chiar asa de rau,dar nu stiu daca o sa te tina asa de mult.Depinde ce asteptari ai tu de la mixer,pe ce ai lucrat inainte.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 21, 2006 10:35 pm 
Neconectat
User

Omnitronic DJ 50.Faderele si potentiometrele de pe bass,medii etc. au tinut cam 3 ani.Acum sant varza toate.Cel mai mult ma deranjat faptul ca taiai bass-ul si inaltele si nu se mai auzea nimic.Dar ceva mai bun ce ar fi? Si cam cat ar costa? Despre VMX 300 am auzit aproape numai de rau.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 21, 2006 10:42 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nimic nu e mai prost decat Omnitronic

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 21, 2006 10:43 pm 
Neconectat
User

deci inseamna ca behringer e mai bun,cica cu o clasa doua,acum depinde ce alegi si tu de la ei

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 21, 2006 10:58 pm 
Neconectat
User

OK.Ce imi recomandati de la Behringer? Nu asvrea sa dau prea mult pe mixer dar as vrea sa aiba kill si separatia sa fie buna . :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 21, 2006 11:03 pm 
Neconectat
User

Uite ce am primit eu sa repar!
Faderul si toate potentiometrele sunt varza! trebuiesc schimbate. Omnitronic nu ma impresioneaza...

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 21, 2006 11:10 pm 
Neconectat
User

Nici pe mine acum cand stiu ce poate .Din cauza asta si intreb:Ce as putea lua? Am mai vazut ceva de la American Audio http://www.dbt.ro/index.php?module=eshop&product=210

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 22, 2006 1:43 am 
Neconectat
User

http://www.elforum.ro/viewtopic.php?t=14099

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 22, 2006 1:28 pm 
Neconectat
User

io am VMX200 si is f multumit de el. ori cumpara unu de asta sau vmx300 care are si kill-uri. sau dx626 sau djx400, oricum sa te orientezi spre ceva cu 3 corectii(Bas-medii-inalte). sincer io is multumit de VMX200 care il am ;) :wink:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 22, 2006 1:43 pm 
Neconectat
User

scubamarius scrie:
Nici pe mine acum cand stiu ce poate .Din cauza asta si intreb:Ce as putea lua? Am mai vazut ceva de la American Audio http://www.dbt.ro/index.php?module=eshop&product=210

Vezi ca ala e 937,72 RON :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 22, 2006 7:14 pm 
Neconectat
User

VMX 300 - il am de 3 ani si in afara ca cateodata face figuri la ledurile de semnal,nu are absolut nimic,si crede-ma a fost frecat destul :lol: ,poate am prins eu unul reusit...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 22, 2006 7:51 pm 
Neconectat
User

Sa nu comperi omnitronic ca nu ofera calitate buna, mai bine ma contactezi si iti spun de care firma poti cumpara work ca nu facem aici reclama su daca vrei poti cumpara si behringer numai punel in rack si ferestel de praf ca asta il omoara. Daca vrei ceva f bun iti recomand rane dar e destul de scump

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 23, 2006 4:38 pm 
Neconectat
User

L-am vazut pe VMX 300 ca aspect arata foarte bine,dar va intreb(pe DJ Kenwood si peEn1gma care au VMX) separatia la corectii este buna?Incercati sa taiati basii si inaltele se mai aude ceva?La Omnitronic nu se mai aude nimic se taie tot.In alta ordine de idei VMX 300 este 670 lei iar American Audio care face aceleasi lucruri este 937 lei deci nu cu mult mai scump dar nu stiu nimic despre AA dar zic ca au fadere optice .Cum adica optice,sant mai bune ,nu se mai strica?Ma gandesc ca la cele optice nu exista contact fizic intre pelicula si cursor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 23, 2006 7:14 pm 
Neconectat
User

Haideti sa facem o comparatie intre astea 3: VMX 300 http://www.and-roll.ro/product.php?&productId=513 NEXUS 5K 6.950.000 lei http://www.dbt.ro/index.php?module=eshop&product=222 QD-5 MKII 9.370.000 LEI http://www.dbt.ro/index.php?module=eshop&product=210 Sper sa nu va plictisesc prea tare dar m-am ars odata si vreau sa iau ceva care sa-si merite banii. :) :) :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2