The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 10:42 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: daca ma poate ajuta cineva
MesajScris: Mie Ian 05, 2011 12:59 am 
Neconectat
User

de ceva timp ma streseaza cineva cu nr ascuns si as vrea dak stie cineva un program cu care sa blochez apelurile primite cu ascuns. Am un lg gd510 care nu are symbian sau WM. Sau dak pot afla nr celui care ma suna. Am cartela de cosmote. Astept un raspuns.ms

Sus

Subiectul mesajului: Re: daca ma poate ajuta cineva
MesajScris: Mie Ian 05, 2011 1:03 am 
Neconectat
User

ori mergi la cosmote si fa reclamatie, ori pune telefonul pe silentios si lasa-l sa sune pana se plictiseste.... ca o sa se sature la o vreme si o sa inceteze

in functie de telefon, poti avea setari sa-ti blocheze anumite apeluri - trebuie sa verifici tu

PS: vezi, asa se intampla daca dai nr de telefon la gagici si nu le mai suni :lol:

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 1:10 am 
Neconectat
User

Adi Lazar scrie:
ori mergi la cosmote si fa reclamatie, ori pune telefonul pe silentios si lasa-l sa sune pana se plictiseste.... ca o sa se sature la o vreme si o sa inceteze

in functie de telefon, poti avea setari sa-ti blocheze anumite apeluri - trebuie sa verifici tu

PS: vezi, asa se intampla daca dai nr de telefon la gagici si nu le mai suni :lol:

nici macar nu ma suna. numai imi da beep-uri.k daca ma suna ii spuneam ceva de dulce si poate termina.am verificat si nu pot respinde un singur nr. numai toate apelurile primite:D

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 1:31 am 
Neconectat
User

atunci ... du-te la operatorul de telefonie
trebuie sa aiba ei o solutie

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 4:39 pm 
Neconectat
User

Nu se poate face nimic... si eu am primit telefoane cu amenintari....

Mergi la politie...iar ei iti pun telefonul sub urmarire... cand se intampla chestia cu injuraturi si amenintari... il localizeaza si primeste o amenda...dar procedura e mai complicata decat pare...
Se umbla mult...
Sigur e vreo fata care vrea sa stie ce mai faci...sau o fosta iubita... sau mai stiu eu ce...
Cineva care nu are ce face... parerea mea...nu ii da atentie...asta e

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 7:56 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Daca esti posesor de smartphone(symbian, android, iOS, win mobile 6.1 ->) sunt cateva truckuri cu niste aplicatii de tip callblockers... practic blochezi apelurile primite din partea unui numar de telefon si ai rezolvat. O alta varianta ar fi sa apelezi la un profesionist IT care iti poate afla nuamrul ascuns si localiza.

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 9:16 pm 
Neconectat
User

sau pune cartela intr-un samsung ca ele au in meniu functia de blocare apeluri pe ce numar vrei inclusiv nr ascuns si il tii asa cateva zile dupa care o sa se plictiseasca si renunta.La el ii suna ocupat si tie iti apr ca apel pierdut dar nu iti suna telu.

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 9:23 pm 
Neconectat
User

FuBu scrie:
Daca esti posesor de smartphone(symbian, android, iOS, win mobile 6.1 ->) sunt cateva truckuri cu niste aplicatii de tip callblockers... practic blochezi apelurile primite din partea unui numar de telefon si ai rezolvat. O alta varianta ar fi sa apelezi la un profesionist IT care iti poate afla nuamrul ascuns si localiza.

asta e una din probleme : k telefonul nu are symbian k stiu k ptr symbian si sisteme de operare exista niste programele. am un lg gd510

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 9:30 pm 
Neconectat
User

catalin.sabou scrie:
sau pune cartela intr-un samsung ca ele au in meniu functia de blocare apeluri pe ce numar vrei inclusiv nr ascuns si il tii asa cateva zile dupa care o sa se plictiseasca si renunta.La el ii suna ocupat si tie iti apr ca apel pierdut dar nu iti suna telu.

dak ai putea sa fii mai explicit. am un samsung i560. dar nu are sau nu gasesc eu . nu pot bloca doar un singur nr. le pot blok toate primite .ms

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 9:38 pm 
Neconectat
User

intri la settings/aplication/calls/all calls/auto rejectsi de acolo esimplu il pui pe on si adaugi numarul care vrei sa il respinga.

sau direct de la apeluri te pui pe el si dau optiouni si tre sa iti apara adaugare la lista de apeluri respinse.

Sus

MesajScris: Mie Ian 05, 2011 10:12 pm 
Neconectat
User

catalin.sabou scrie:
intri la settings/aplication/calls/all calls/auto rejectsi de acolo esimplu il pui pe on si adaugi numarul care vrei sa il respinga.

sau direct de la apeluri te pui pe el si dau optiouni si tre sa iti apara adaugare la lista de apeluri respinse.

din pakte la samsungul care il am eu nu pot face asa :((

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 2