The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 1:06 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 11:11 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

si chiar daca ar duce ala 2000Wrms... la 88dB :shock: ha ha ha ha ha ha ha
la 2KW se aude ca unu profi(96-97dB) la 250-350W :lol:
si se mai chinuie astia sa isi faca KW in masina dar nu fac nici cat o basina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 2:23 pm 
Neconectat
User

@ ICEMAN arunca un ochi pe site-ul celor de la groundzero si vezi acolo niste monstrulei de 5000 W RMS sau la mtx JackHammer de 6000W RMS 22" dar alea sunt pentru masinute.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 3:49 pm 
Neconectat
User

ICEMAN scrie:
si se mai chinuie astia sa isi faca KW in masina dar nu fac nici cat o basina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e adevarat ca nu faci treaba cu o singura bucata dar ia o privire si aici : http://www.pioneerelectronics.com/pna/a ... 68,00.html

Veteran Team Pioneer member Scott Owens now has 52 (yes, fifty-two) of the new PRS-D5000SPL amplifiers and 13 TS-W5000SPL woofers, and the results were simply unprecedented. In dB Drag, Scott won the Extreme 5+ class with an incredible 176.6dB - winning by almost 7dB, and also backing up a new World Record of 175.8dB. In MECA, Scott won 1st place in the X3 class, was the loudest car of the competition, and also set the "Highest Ever Recorded in MECA" with 176.2dB.

acuma cred ca se pot face niste comparatii mai fair cu difurile pro la categoria spl:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 5:34 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

ma rog nu ma pot pune contra celor care cred ca este mai rentabil sa ai 2x5KW cu n'spe alternatoare si alte dastea dupa tine ca sa se auda la fel ca un 2x300 cu difuri profi... :roll: cu toate ca nu inteleg acele persoane... nu poti sa te dai la gustul omului stiti cum este :D

si acum... sa revenim la topic... a folosit cineva aceste amplificatoare? ca de ele e vb aici...
cum se comporta... si ce ne mai pot spune cei care l-au folosit despre el, in afara de datele tehnice care sunt disponibile deja pt toti?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 7:23 pm 
Neconectat
User

Citat:
u se mai fac boxe cu 4 difuzoare de subbass de aproape nici o fabrica din lume . Chiar si asa , ar trebui sa conectezi in paralel 4 difuzoare de 1000w rms cu o impedanta de 16 ohm .

ai putea lega si 4 difuri de 8ohm in paralel ca rezista mxul si la sarcini de 2 ohm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 8:42 pm 
Neconectat
Admin
Admin

FIXVID scrie:
Citat:
u se mai fac boxe cu 4 difuzoare de subbass de aproape nici o fabrica din lume . Chiar si asa , ar trebui sa conectezi in paralel 4 difuzoare de 1000w rms cu o impedanta de 16 ohm .

ai putea lega si 4 difuri de 8ohm in paralel ca rezista mxul si la sarcini de 2 ohm

Parca vorbeam de bridge . Nu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 8:49 pm 
Neconectat
Admin
Admin

FIXVID scrie:
ICEMAN scrie:

e adevarat ca nu faci treaba cu o singura bucata dar ia o privire si aici : http://www.pioneerelectronics.com/pna/a ... 68,00.html

Veteran Team Pioneer member Scott Owens now has 52 (yes, fifty-two) of the new PRS-D5000SPL amplifiers and 13 TS-W5000SPL woofers, and the results were simply unprecedented. In dB Drag, Scott won the Extreme 5+ class with an incredible 176.6dB - winning by almost 7dB, and also backing up a new World Record of 175.8dB. In MECA, Scott won 1st place in the X3 class, was the loudest car of the competition, and also set the "Highest Ever Recorded in MECA" with 176.2dB.

acuma cred ca se pot face niste comparatii mai fair cu difurile pro la categoria spl:)

Sorry man ,
Nu se poate face comparatie .

Acele difuzoare presteaza intr-un spatiu de doar 1,5 ~ 2,2 m3 .
Daca le scoti afara si dai in ele cu aceeasi putere , o sa sune mai incet decit o instalatie de 6 Kw (profesionala) cu 8 suburi de 18" .

Poate ca nu stii dar sint si eu putin implicat in proiectarea unor incinte pentru dB Drag ( de citiva ani ) . Nu sint suficient de pasionat dar parca ma incearca ideea sa fac o masina numai cu difuri pro .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 9:45 pm 
Neconectat
User

Citat:
Parca vorbeam de bridge . Nu?

scuze ... ai dreptate

cam la ce spl se ajunge intrun concert de vreo 1000 persoane?

Citat:
masina numai cu difuri pro

cred ca o sa suna bestial basu din cauza ca va fi echilibrat: prourile vor avea percursivitate buna iar tabla va sustine basu lung ... cred ca intrun final se va ajunge la pace intre categoria pro si auto hifi :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 10:18 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

DNA

si ce facem cu problema dimensiunii incintelor necesare?

o sa mergi pe izobaric?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 10:28 pm 
Neconectat
User

O solutie ar fi comandarea unei serii de difuzoare care sa mearga bine in incinte mai micute.
O alta solutie ar mai fi niste incinte band-pass 4 cum ar fi cea a lui DJ-Tymy care nu este mare. Vre-o patru ar incapea linistit.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 10:34 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

chestia este ca in momentul in care umblii la parametrii pt a scadea volumul necesar pt incinta, automat scade si sensibilitatea.

e un cerc vicios, nu nu ai ce face :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 10:54 pm 
Neconectat
User

Stiu cum e cu parametrii.Stiu ca daca vrei sa scoti bas dintr-un difuzor de 10" pentru medii trebuie sa scada foarte mult sensibilitatea chiar si cu 10 dB in unele cazuri.
oricum, intr-o duba nu cred ca ar avea probleme mari.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 09, 2005 5:39 am 
Neconectat
Admin
Admin

Nu este o problema cu volumul incintei .

Ce se pierde din volum se cistiga prin gainul dat de functionare intr-o masina

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 09, 2005 1:30 pm 
Neconectat
User

sal! daca va intereseaza , va povestesc eu cum se comporta in regim de club un mx8ooo. www.bourbon.ro acesta eeste clubul (in curand va fi un site nou).

suntem dotatzi cu 3 basi de la senia , de 15" , 400 sau 500w rms....ma rog , asa scrie pe ei. basii sunt legatzi pe un Omnitronic p2000 (2 pe un canal in paralel , iar al treilea singur , pe alt canal). cand clubul se umple (400-500 persoane) omnitronicul merge in rosu (ce-i drept nu permanet)......se cam da de ceasul mortzii.

imediat dupa ce am cumparat un mx8000, l-am dus la club si l-am pus pe bass , in locul Omnitronicului. a avut suficienta putere pt ca rosul nici sa nu clipeasca , iar bass-ul altfel , fara sa exagerez. mai plin , mai cu volum , mai.....bass. la un momentdat patronul a spus sa daubass-ul mai incet , ca sa nu ramanem fara difuzoare.

nu vreau sa laud pe nimeni. eu am susrsa mea pe germania , aduc ce vreau de acolo (www.musik-service.de) la preturile de pe site. ideea e ca nu am gasit ceva cu un raport atatde bun pretz/calitate. poate ca nue cea mai buna comparatie mx8000/omnitronic p2000....dar noi atat avem.

electronistul cu care lucrez a spus ca are o lucratura excelenta , un filtraj f bun (eu nu stiu ce e ala) :D ,etc.

asteptam seria urmatoare. mie imi trebuie urgent un mx6000!!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 09, 2005 8:11 pm 
Neconectat
User

ar trebui legate izobaric ca si difurile sa redeie frecventele f joase nu numa tabla de masina :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2