The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 1:25 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: O "epava" de difuzor
MesajScris: Mie Feb 01, 2006 12:57 am 
Am luat cea mai mare tzeapa din viata mea: Am cumparat un difuzor . pa1590-2k tin sa specific ca nu arata deloc ca asta: http://www...ro/image.php?id=2050
.. are membrana altfel (cam ca la pa1270(adica asta: http://www...ro/image.php?id=2049 )
asa.. si are magnetu mai mare ca in poza e mare (240 mm)
stiu c e jaf
curiozitatea: de ce? are bobina mica? arte membrana grea? de ce

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 01, 2006 10:04 am 
Neconectat
User

da bah tu chiar ai dat 245 lei pe difu ala? nu mai bine luai ceva de la paudio si at macar stiai ca ai luat ceva serios?
next time io asa as face in locu tau
astias neseriosi de la . din cate vad
acuma sau poza aia au puso aiurea sau tiau trimis tie un alt dif
scrie ceva cod pe magnet? e acelasi? ca at poza aia este numai informativa :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 01, 2006 10:15 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

difuzorul este prost din cauza materialelor si a muncii de proiectare care a mers in acel difuzor.

1, adezivi slabi
2. bobina facuta pe un suport clasic cu sarma CuEm
3. magnet prost magnetizat
4. intrefier grosolan, care nu poate concentra campul magnetic corect

si ar mai fi.... :roll:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 01, 2006 12:35 pm 
Pardon, am dat 315ron pe al ..nu l-am luat la comanda ci l-am luat de la un magazin din Slatina care cica duce chinezarii ..ma jur ca nu stiam inca de p-audio ... pe eticheta scrie: . PA1590-2K 350W 8OMI.. daca stiam atunci de p-audio (cand am luat jafu` aveam banii cam 5 milioane ..pai imi luam ceva calumea de la p-audio ..doo e12-100 care .. "lua bataie lejer de la astea doo de 12" (scuze nexus ..stii tu pt ce.. (pt ce e ingrosat))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 01, 2006 4:27 pm 
Neconectat
User

Citat:
daca stiam atunci de p-audio (cand am luat jafu` aveam banii cam 5 milioane ..pai imi luam ceva calumea de la p-audio ..doo e12-100 care

bine ... esti iertat :D
altadata o sa stii de care difuri sa iei si de care sa nu iei
pt banii pe care ai dat pe difu ala puteai lua un c12 300mb sau daca mai puneai inca putin c15 300 mb...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 01, 2006 6:57 pm 
Neconectat
User

:) acum 3 saptamani pusesem ochi pe exact acelasi difuzor !! :) si am vrut sa mi-l iau ...am dat de poweraudio nici nu-mi mai aduc aminte cum dar e bine ca am gasit! si din discutiile de pe aici am vazut ca nu se merita si nu se compara cu difurile de la poweraudio ! si am peferat sa-mi iau de aici si de aici mi-am luat...il am de o saptamana si nu am probat difuzorul ca nu am la ce!!! dar nu cred ca voi fi dezamagit cand il voi proba asa cum ai fost tu ! :D

Ultima oară modificat de jokedy pe Mie Feb 01, 2006 7:07 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 01, 2006 7:01 pm 
Neconectat
User

aa si pe langa ca au produse f proaste sunt si neseriosi !! nu te ajuta cam cu nici un fel de informati daca ai nevoie de ajutor !...aici sunt sigur ca vei primi raspuns la cam toate intrebarile tale asa cum am primit raspuns si eu !!! te sfatuiesc ca pe viitor cand vrei sa-ti cumperi ceva ...cauta bine pe net pana esti convins ca ai luat decizia cea mai buna !!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 01, 2006 9:58 pm 
acu n-o sa mai gresesc ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 02, 2006 12:23 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

jokedy scrie:
aa si pe langa ca au produse f proaste sunt si neseriosi !! nu te ajuta cam cu nici un fel de informati daca ai nevoie de ajutor !..

nu te ajuta pt ca daca spun ceea ce e adevarat isi da lumea cat de "bune" sunt lucrurile acelea ....

iar vanzatorii habar n-au de nimic..adica aici in iasi cel putin unul mai stie dar putin da unu e varzaaa (m-am dus parca acum vreo luna nu mai stiu cand sa cer o mufa rca de la ei si nu stia de ce vorbesc pana nu i-am aratat care e Imagine)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2