The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 10:19 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: cu cat se plateste un dj de club? care sunt criteriile?
MesajScris: Lun Iul 11, 2011 12:13 am 
Neconectat
User

salutare

pentru cei care sunteti dj de club, cu cat sunteti platiti?
si inca o intrebare, tot legat de plata dj ului care lucreaza in club, daca se pune la socoteala ca, clubul nu are playere si mixer si este nevoit dj ul sa aduca cu cat ar trebui platit?

Sus

Subiectul mesajului: Re: cu cat se plateste un dj de club? care sunt criteriile?
MesajScris: Lun Iul 11, 2011 12:27 am 
Neconectat
User

Depinde de priceperea DJ-ului si de echipament , daca mergi sa mixezi si mai mergi si cu playerele tale parerea mea este ca 300 ron,100 euro tot ar trebui in mod normal pe seara pentru ca munca se plateste atata caratul echipamentului frecvent la club cat si uzajul acestuia, in cateva luni poti sa omori playerele la club, fata de unu care pune muzica la nunti si are 1,2 pe luna ,depinde si de conducerea clubului si de ce beneficii mai are DJ-ul in club (ex:open bar-bautura la discretie) , sau alte beneficii.... daca aveti si alte pareri astept

Sus

Subiectul mesajului: Re: cu cat se plateste un dj de club? care sunt criteriile?
MesajScris: Lun Iul 11, 2011 12:50 am 
Neconectat
User

Depinde foarte mult de cat este de cunoscut dj-ul si de clientela clubului. Nu se pot compara un club mare dintr-un oras cu un club de la tara, chiar daca si cel de la tara este destul de mare. Nu cred ca este vreun pret. Este mai mult in functie de cum sti sa vorbesti cu patronul si de ce atmosfera faci.

Sus

MesajScris: Lun Iul 11, 2011 10:03 am 
Neconectat
User

la partea cu atmosfera iese foarte bine.am deschis subiectul din cauza ca patronul incearca sa negocieze de fiecare data alt pret si incearca terenul.problema lui este ca nu stie sa si faca un management bun si nu si selecteaza clientul, nu face reclama, un dezinteres total.vrea volum mare de vanzari dar sa pice din cer si nici sfaturi nu vreau sa i dau pentru ca asta este o alta meserie.am mai patit eu la un club de care ma ocupam si la o vanzare de 200mil/seara ma chinuiam sa mi iau salariul si "sotii" patroni sunau pe rand si ma pasau de la unul la altul si niciodata nu dateam de amandoi.sunt satul de escrocherasi de genul acesta.la partea cu dj ul cer 1,5/seara plus ca trebuie sa fac si cativa zeci de km pana acolo si tot face gargara si i se pare mult.i am gasit animatoare si nici pe ele nu a stiut sa le pastreze.luau 3mil amandoua.astept pareri.multumesc

Sus

MesajScris: Lun Iul 11, 2011 10:38 am 
Neconectat
User

Branescu Razvan scrie:
la partea cu atmosfera iese foarte bine.am deschis subiectul din cauza ca patronul incearca sa negocieze de fiecare data alt pret si incearca terenul.problema lui este ca nu stie sa si faca un management bun si nu si selecteaza clientul, nu face reclama, un dezinteres total.vrea volum mare de vanzari dar sa pice din cer si nici sfaturi nu vreau sa i dau pentru ca asta este o alta meserie.am mai patit eu la un club de care ma ocupam si la o vanzare de 200mil/seara ma chinuiam sa mi iau salariul si "sotii" patroni sunau pe rand si ma pasau de la unul la altul si niciodata nu dateam de amandoi.sunt satul de escrocherasi de genul acesta.la partea cu dj ul cer 1,5/seara plus ca trebuie sa fac si cativa zeci de km pana acolo si tot face gargara si i se pare mult.i am gasit animatoare si nici pe ele nu a stiut sa le pastreze.luau 3mil amandoua.astept pareri.multumesc

prietene, da-i ''bip'' si nu te mai consuma.

Sus

MesajScris: Lun Iul 11, 2011 6:26 pm 
Neconectat
User

poi dc nu ma consum parca vad ca aplica regula de 3 simpla si aduce pe careva cu un calculator si ii da la ala 10 lei pe eveniment :)))...si clubul "de fite" o sa i se transforme in maneloteca dar chiar vreau sa vad ce dj poate sa gaseasca si ce atmosfera face...cu semnalul pe rosu nestins si fara cross la sateliti...dj google cu coada la pupitru ca la paine pentru dedicatii :)))...am vazut cluburi bune care ajunsesera cu muzica de pe youtube si coada la pupitru...cum gandeste patronu? "dc sa chem zidarul sa zideasca?bucatarul sa gateasca?etc...stiu io pe nea marian de nustiunde care face de toate" :)))

Sus

MesajScris: Mar Iul 12, 2011 2:28 am 
Neconectat
User

Branescu Razvan scrie:

Vad ca esti din Alexandria.Depre ce club este vorba?

Sus

MesajScris: Mar Iul 12, 2011 12:45 pm 
Neconectat
User

nu este din alexandria clubul si nici nu dau numele sa mi apara discutia pe google.am deschis subiectul tocmai sa aflu un pret si criteriile si ma enerveaza ca apar tot felul de dj care strica piata.pt cineva care vine cu un laptop il doare undeva ca nu da bani pe playere si mixere.

In Alexandria nu mai lucrez pt ca nu sunt seriosi, sunt satul de munca in folosul comunitatii doar nunti si botezuri si fara sa se bage seful de sala sa mi ceara vreun comision!!!

In schimb pot sa ti dau un club care mi a scos perii albi dar nu pe partea de dj ci de organizare, lipsa de interes a patronului si preturile exagerate...ex Club M... din casa de cultura. si acolo aceeasi problema cu dj ul abia isi lua banii si cine trebuie sa organizeze evenimentele trebuie sa aiba mana libera nu totul facut in stil comunist.lumea este satula de lucruri normale, vor altceva.prefer alte localitati totusi e mai bn, in alexandria se face munca voluntara ca dj si se cauta mai mult papagali vorbitori cu stick ul de usb in buzunar sa se dea mari la pipite.
prefer sa mi fac treaba profesional in alta parte

Sus

MesajScris: Mar Iul 12, 2011 7:29 pm 
Neconectat
User

Nu sunt Dj,insa pe unde am mai sonorizat cu prietenul meu
care avea playere si mixer Pionner,nu a interesat pe nimeni de ele.
Daca urla muzica era in regula,putea sa fie si de pe telefon.

Sus

MesajScris: Mar Iul 12, 2011 8:17 pm 
Neconectat
User

opinie:daca ai scule bune apuca-te de evenimente muncesti cam la fel decat ca pui o varietate mult mai mare de muzica ,daca dai bine cu vocea si ca mc o sa placa la lume si la final castigi o suma destul de frumoasa.asta este o opinie nu trebuie sa urmezi sfatul .eu dupa 9 ani de club de la deckurile rusesti electronika la numark cdn ,technics slg etc m-am apucat de evenimente si merge destul de bine.

Sus

MesajScris: Mie Iul 13, 2011 8:29 am 
Neconectat
Admin
Admin

Munca de DJ este una care te poate duce în extaz, dar, de regulă, ajungi să o părăsești scârbit, datorită banilor și a stresului legat de munca cu omul.

Sus

MesajScris: Mie Iul 13, 2011 10:33 am 
Neconectat
User

asa este,uneori iti vine sa lasi balta totul, mizeriile din jur incep sa se adune! :roll:

Sus

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 12:32 am 
Neconectat
User

Iei un procent din profitul patronului..:)..o duce el bine o duci si tu..plus ca daca stii sa vorbesti faci bani si din dedicatii

Sus

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 8:23 am 
Neconectat
Admin
Admin

Hodis Tudor scrie:
Iei un procent din profitul patronului..:)..o duce el bine o duci si tu..plus ca daca stii sa vorbesti faci bani si din dedicatii

În 1995 am contribuit la construcția uneia dintre cele mai mari discoteci din țară ( No Limit ). Încăpeau ( om pe om ) cam 1200-1500 de persoane. M-am înțeles să primesc 10% din încasările de la intrare. Am deschis în luna noiembrie 1995 și în prima lună de funcționare am avut de luat cam 1000 DM. În luna următoare au început negocieri, pentru că proprietarii au considerat că am luat prea mulți bani & something. În vremurile acelea, un DJ lua în media cam 150-250 DM, dacă era bun.

Sus

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 11:48 am 
Neconectat
User

Eu sunt dj la o disco la tara ,m-am inteles cu patronul cand ii iese lui sa imi iasa si mie ,adica sunt 200 pers in disco am si eu 1 mil pe langa ce am eu dedicatii(care e o parte foarte importanta din castig) si alte prostii. 1 mil pentru ca am dus si eu echipament 70% cam. Ce pot sa zic ,dupa un timp te obisnuiesti cu oamenii si cu tot,se poarta si ei mai frumos.Dar undeva in oras cred ca as sta numai cu bata in mana sa ii vad cu talente si sa se uite numai scarbit la mine.Ca vezi draga doamne ca pot si ei pe winamp sa fac sau virtual dj.Despre admosfera care o fac eu, zic ca e destul de bine avand in vedere ca mai trebuie si niste manele ca e la tara ,dar pana sa vin eu acolo acum ceva timp ascultau numai live(salam). Nu pot sa le cer prea mult.Pt patron is o mina de aur ,pentru ca el si-a luat niste aparatura acum 10-15 ani si nu a schimbat nimic ,decat a rebobinat intr-una si un dj nu are ,unu bun ca asa unu care sa dea play sunt destui.Patronul imi da mana libera la orce,daca vreau sa vreau sa fac eu o seara cu muzica romaneasca mai veche si dupa 12 manele sau orce ,el nu se baga,asta fiind un lucru destul de important pentru mine, nu prea suport sa imi zica altcineva ce sa fac.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2