The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 6:27 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ajutor Amplificator
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 12:32 am 
Neconectat
User

Buna vreau sa achizitionez acest amplificator DAP Audio Palladium P-2000. http://www.musik-service.de/PA-Endstufe ... 519de.aspx
Va rog mult sa va dati cu parerea daca este bun si chiar scotae acei wati. Si va rog sa imi zicati ce parere aveti si de acest amplificator si care ar fii mai bun http://www.musicstorekoeln.de/is-bin/IN ... election=2
Va multumesc!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 1:34 am 
Neconectat
User

Dap Audio P2000 nu cred eu ca scoate acea putere IMENSA in 8ohm, la pretul ala este aproape imposibil.
De Tapco By Mackie am auzit numai lucruri bune, sunt niste amplifuri tzapene si facute chiar OK.
Uite o poza cu interiorul lui Tapco J2500: Imagine

Dar eu nu inteleg de ce nu optezi pe un Phonic Max2500 care scoate 500w rms in 8Ohm/canal... si costa doar 300eur? http://www.musicstorekoeln.de/is-bin/IN ... =OfferList

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 8:27 am 
Neconectat
User

Sincer is satul cum toate lumea nu stie numai Phonic Max2500 si faza este ca TAPCO merge si in 4ohm in bridge cea ce Phonic Max2500 nu poate.
Deci Ar merge acel Tapco?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 9:25 am 
Neconectat
User

Nici dap-u nu merge in 4 ohmi in bridge.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 9:36 am 
Neconectat
User

Stiu dar Dap are puteri mai marii si faza este cand intrebi ceva pe forum repede se duce discutia in alta parte eu nu am cerut parerea asupra phonicului ci a acestor 2 amplificatoare. Oricum acel TAPCO este peste phonic . pe mine ma intereseaza daca merita sa cumpar 2amplifuri DAP sau 2 TAPCO pentru ca daca acel DAP are cat scriei imi poate duce 4 topuri la 4ohm .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 1:32 pm 
Neconectat
User

Salut Tapco e mai bine construit, si eu sunt de parere ca ambele sunt peste phonic. Eu iti recomand Tapco. De dap am folosit doar cabluri da am fost foarte multumit si cred ca am lucrat si cu ceva mixer da nu-s sigur.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 6:22 pm 
Neconectat
User

sZISZI scrie:
si eu sunt de parere ca ambele sunt peste phonic.

Aici gresesti enorm, "poate" Tapco este peste Phonic....dar acel Dap Audio nu are cum sa fie, poti sa imi spui si mie cum ai putut face afirmatia asta? Ai ascultat back2back Dap Audio si Phonic de ai ajuns la concluzia asta? Ai vazut cumva interiorul la Dap Audio ca e mai "baban" de ai ajuns la concluzia asta? Sau te-ai luat numai dupa specificatii ca are mai multi wati ca phonicul...si gata este "peste" el? :roll:

Eu zic sa nu va mai luati dupa specificatii, am vazut amplifuri noname la 200eur care se mandreau cu 700w/canal in 8ohm....si scoteau doar 200, deci cand spuneti ca un amplif este PESTE altul....veniti cu niste dovezi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 7:15 pm 
Neconectat
User

Don eu vorbeam de acel TAPCO nici un caz de de acel DAP ca ar fii peste phonic

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 7:20 pm 
Neconectat
User

Eu i-am raspuns lui sZISZI, i-am dat si "quote" daca te uiti atent. :wink: