The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 1:12 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ajutor playlist
MesajScris: Vin Feb 22, 2013 10:34 pm 
Neconectat
User

Am nevoie de ajutorul dumnavoastra in legatura cu o problema si anume mi s-a stricat hdd-ul de la laptop si am pierdut toata muzica care o aveam pe el.(in jur de 14 mii de piese) si duminica seara am de mers la un chef si nu mai am nici o piesa va rog daca puteti sa imi faceti un playlist cu ceva piese noi.Va multumesc.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Ajutor playlist
MesajScris: Vin Feb 22, 2013 11:48 pm 
Neconectat
User

daca vrei poti trimite hhd pt recuperare la mine

Sus

MesajScris: Sâm Feb 23, 2013 1:12 am 
Neconectat
User

Asta am si facut dar eu am nevoie de ceva muzica pentru duminica si fisierele recuperate nu imi ajung numai pe saptamana viitoare.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 23, 2013 12:13 pm 
Neconectat
User

Intra pe radiofly.ws si descarci de acoo ca sunt puse pe playlist-uri dupa cat sunt de noi si sunt si impartite pe genuri muzicale. Atata doar ca de obicei baga cam la fiecare playlist cate o melodie in care se zice tare numele site-ului, ceea ce poate fi putin enervant dar in situatie de urgenta cum e la tine nu cred te mai uiti la maruntisuri din astea
Sau pe ten28.com iarasi gasesti sa descarci si albume intregi si melodii individuale.
Pe radiofly nu cred ca gasesti populara dar pe ten28 gasesti de toate.
Multa bafta si sper ca ti-am fost de folos.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2