The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 4:45 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pal in CLuj
MesajScris: Joi Dec 08, 2005 6:39 pm 
Neconectat
User

Am fost cu ceva timp in urma la Practiker sa-mi iau palu pentru bandpass insa n-am gasit tot si nici pe dimensiuni nu eram sigur..si am luat jumate. Zilele trecute am fost iar ca poate poate au sa taie si bucati mai mari de 500 (atunci aveau 495 max) si era stricata scula aia de taiat si bucati de cumparat is maxim pe lungimeX400
Si acum.. Daca e cineva din Cluj si ar putea sa-mi spuna un loc unde sa-mi taie 2 bucati (le am eu) si sa le mai cumpar pe celelalte 2 (500x520) va rog f mult
multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 8:25 pm 
Singura soluie pentru problema ta este un fierastrau pentru lemn carei vreo 10 lei, asta daca nu gasesti ceva tamplarie pe langa tine si sa le dai la aia ceva banuti sa ti le taie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 20, 2005 1:26 am 
Neconectat
User

Daca vrei faci o bere si iti imprumut eu un circular, ca eu m-am saturat de taiat lemne cu el :lol: :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 20, 2005 4:03 pm 
Neconectat
User

Multumesc insa am gasit in cele din urma pe str. Plevnei (pt cei din cluj :) ) un mic atelier de tamplarie si s-a rezolvat

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2