The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 3:14 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Politia:(((
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 3:13 pm 
Neconectat
User

Am fost azi nopte la un chef la niste prieteni, sa sarbatorim sfarsitul sesiunii (printre altele), si am fost vizitati de 2 domni pulitisti pe la ora 3... :D :roll: :D Ziceau ei ca e prea tare muzica...

Cred ca la majoritatea celor de pe acest forum, nu le sunt straine astfel de... intamplari :lol: Asa ca vreau sa va intreb...voi cum va descurcati in astfel de situatii? In primul rand, care e legislatia ce actioneaza in aceasta situatie?

Daca iti face vreun vecin reclamatie si vine politia la fata locului, poate sa-ti dea direct amenda, fara sa-ti mai de nici un avertisment? Si intre ce sume se incadreaza amenzile?

Daca opresti muzica pana ajunge politia la usa mai poate sa-ti dea amenda? Deci situatia cand ti-a facut careva reclamatie dar cand politia ajunge la fata locului, sa zicem ca muzica e oprita...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 3:31 pm 
Neconectat
User

pai daca opresti muzica politia ar trebui sa intrebe pe ceilalti vecini si amenda nu au dreptul sa-ti dea fara avertisment la mine a venit un nenea politai cam taran de fel si m-a cautat 3 zile ca am primit reclamatie de la vecinul din fata politaiul a luat declaratii de al vecinii de sus si de jos si vecinii au declarat ca nu s-a auzit muzica si gata :D asta s-a intamplat saptamana trecuta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 4:16 pm 
Sa-i iau toti vecinii in ***a .Am si eu multi dinozauri in bloc.Dar cu doi pumni bine plasati nu mai suna unu .Credeti-ma ca altfel nu ai sanse. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 6:16 pm 
Neconectat
User

cu bataia nu se rezolva iti iei amenda , am un vecin in bloc 60-65 de ani si nu suporta muzica si cand vecinul de deasupra lui un pusti 17-18 ani incepe cu gutza si salam asta se duce la el sa dea ma incet si acu ceva timp pustiu enervat l-a batut pe mos si s-a scos cu amenda de 500 ron :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 6:21 pm 
Eu vreau sa spun ca vecini nu se potolesc cu frumosul-eu am incercat timp de 10 ani si nu am reusit.

Pana nu iam articulat nu sau lasat.Recunosc ca nu sunt un barbar dar am fost scos din sarite.Si atunci nu m-am mai abtinut.
De se mai intampla.

PS:daca il bati pe unu si cheama politia si iti da amenda nu ai ce face.Il mai bati odata bine ca sa nu mai poata suna :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 10:39 pm 
Neconectat
User

daca sunt mosi nu o rez cu bataia . cand e unu mai tanar ii tragi o mama de bataie si a doua oara nu mai pune mana pe telefon .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 10:41 pm 
Pfai, fratilor. Dar sunati si voi inainte la politite si spune-ti ca vreti autorizatie pt chef. Cum va inchipuiti ca am facut serenadele alea la volumul respectiv?? si mi-am facut si poza cu politita pana la urma.

Dai telefonu' , se aproba, va spune 2 chestii
1. Sa nu dati muzica tare :lol: :lol: :lol: (nu stiu de ce zic de fiecare data asta)
2. Daca sunt scandaluri sa ii chemam

Si o sa vin in control 2 ce au picat de fraieri in seara aia la un control intre 11 si 01 sa vada daca nu sunt scandaluri.

Politistii mi-au spus odata la cheful ala de pe palier, am pus si poze...citez : "Habar nu aveti cate reclamatii aveti. Va rog sa dati mai incet".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 11:13 pm 
Neconectat
User

Adi, cum adica sa dai telefon la politie? Ei elibereaza autorizatii pentru chef? Daca iti face cineva reclamatie ca e muzica prea tare, mai conteaza cu ceva ca tu ai sunat inainte la politie si ai anuntat cheful. Te scuteste asta de amenda?

Astia care au venit la noi ne-au spus ca pentru chefuri avem nevoie de acordul scris al tuturor locatarilor din bloc + o autorizatie de la asociatie. Nu au zis nimic de autorizatii eliberate de politie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 2:19 pm 
parca ma si vad mergand la administrator sa ii cer autorizatie de party.la mine in bloc administratorul e capu la rautati.El e cu initiativa sa mai facem cate un chef (asa in surdina 120 db) la uscatorie.

Am inteles ca de la bass se usuca mai repede rufele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 3:55 pm 
Neconectat
User

si pe la mine au fost de vreo trei ori,culmea e ca niciodata nu eram eu (fratii mei dragi) :lol: ,atata stiu ca au primit avertisment,oricum muzica era data tare inainten de ora 22.00.totusi daca dadeau amenda,suportam cheltuielile ca al meu e imobilul(garsoniera),cei mai stresati:vecinu deasupra si vecina de jos o rapandula de 45 de ani(N F),oricum ar trebui sa se bucure ca nu am vreun ecler xpa 7000,am o combina de vreo 30 wati,si asa sd-u suna demential

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 10:00 pm 
Sebi, in cluj in camine am facut vreo 3 serenade si un chef privat 8) , Tot timpul s-a anuntat politita la telefon. De exemplu la ultima serenada nu am inceput muzica pana nu l-am auzit pe ala ca a vorbit cu politita.

Ce-i asa de greu de inchipuit sa suni politia si sa-i anunti ca dai chef? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 3:27 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Ce-i asa de greu de inchipuit sa suni politia si sa-i anunti ca dai chef? :lol:

Nu-i greu de inchipuit dar nu stiu daca are vreun rost sa suni, fiindca acel telefon nu tine loc de autorizatie pentru a face galagie. Daca se primeste reclamatie si politistii care vin sunt ai dracului poti sa fi dat sute de telefoane inainte ca tot te amendeaza :!:

Ca sa fii sigur ca nu primesti amenda trebuie sa ai o autorizatie de la cineva, ceva palpabil, pe care sa le-o arati politistilor care vin in control, dupa care sa le arati usa.

Dar ceea ce ne-au spus politistii la cheful respectiv nu poate fi realizat fiindca (spre exemplu) sunt 55 de apartamente la mine in scara, sa ceri semnatura de la toti...cam greu :lol:

Ma asteptam la mai multe raspunsuri din partea forumustilor, mai ales cei care se tin ca sunt mari galagiosi. Si mai multa documentatie in domeniu: legislatie, cuantumul amenzilor, etc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 3:46 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Ti-am raspunde daca am sti si noi.
Traim in romania si ca de obicei nimic nu este clar, unde trebuie sa mergi, cu cine trebuie sa vorbesti etc.

Uite de ex: eram la o prietena(clapara in trupa Drum bun) la casa intr-o zona cu multe vile, si faceam o repetie cu ei in curtea din spate a casei, am fost cu wn urile, ei mai aveau o statie de 100 w chitara si una de 100 w chitara bass, au cantat 1 ora si ceva(de pe la 5 la 6 jumate) si dupaia numa ne trezim cu politia la usa, ca ni sa facut o reclamatie de la un domn de pe cealalta strada.
Am vorbit apoi cu unul din vecini si ne-a spus ca un altul a vrut sa cheme garda de mediu. :roll:
Si acum sa fiu ontopic am fost si ne-am interesat, iti trebuie o autorizatie de la primarie, si accordul vecinilor pe o anumita raza(nici ei nu stiau ) :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 3:51 pm 
Neconectat
User

eu cand am fost la un majorat , fiind prieten cu sarbatoritul ne-am apucat sa scriem biletele si sa le bagam in usa vecinilor . presupun ca vecinii au inteles indata ce nu ne-a deranjat nimeni .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 11, 2007 6:05 pm 
Sebi scrie:
Ma asteptam la mai multe raspunsuri din partea forumustilor, mai ales cei care se tin ca sunt mari galagiosi. Si mai multa documentatie in domeniu: legislatie, cuantumul amenzilor, etc.

Te-ai gandit vreodata ca toti forumistii "galagiosi" merg pe neveu la miscari de genul?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2