total deacord cu nexuse.
si pentru mine e o obsesie treaba asta care a inceput ca o simpla pasiune. Acuma zilnic ma dau cu barca pe forumuri, apoi trec pe thomann, apoi pe diferite site-uri ale magnatilor din lumea proaudio.
Totusi gherghe, incepand de la o varsta frageda in care imi faceam calcule ca daca strang 2 alocatii si mai imi da bunica ceva, pot sa-mi cumpar un amarat de difuzor chinezesc de la k o n. Un prieten mi-a dat ideea sa fac majorate pe bani si ete ca asa am inceput. cu timpul am fost la botezuri apoi la nunti unde se fac banii adevarati, bani evident pentru achizitia unor echipamente din ce in ce mai performante.
Pro audio, vorba lui mircea e o boala incurabila. singura chestie ce o poate oprii e o nevasta si 2 copii. in rest nu prea vad.
gherghe, ziceai ca vrei sa-ti cumperi Allen&heath pa12cp. Uite eu pentru ala strang ultimul banut pe care-l fac la sonorizari. ieri am avut un botez de la 1 si majorat seara. la 11 mi-am dus sculele mele wn15+wnd72 si max2500 la restaurantul unde se tinea majul si la 12 am plecat cu sculele unui prieten rcf 325 + A&H pa12cp la botez. de la 1 dupamasa pana la 4 dimineata azi numai muzica am pus. am facut...3,2 mil in total

(si impartit ceva carti de vizita

), bani pe care-i pun deoparte pentru A&H care probabil o sa-l achizitionez saptamana asta sau viitoare. Cand m-am pus in pat diminieata am dat un zambet, zambet pe care-l dau tot timpul dupa o sonorizare calumea in care lumea e multumita... deci am o satisfactie tot timpul.
Pentru mine...satisfactia la sfarsitul zilei conteaza cel mai mult si apoi banii. fara ei, nu poti urca pe scara. doar sa stai la acelasi nivel