The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 12:27 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: hp 15w bass
MesajScris: Joi Ian 10, 2008 4:36 pm 
Neconectat
membru de onoare

sal all, si la multi ani!!! tuturor forumistilor .

Doresc sa-mi achizitionez un difuzor hp 15w ca bass ptr hp-rile mele ,dar inainte de toate vreau sa stiu cum e mai bine ,ce fel de bass avand in vedere
ca ascult muzica in casa, sala etc (interior) , si daca pot sa leg toate trei la un singur amplificator, sau ptr bass trebe neaparat un amplificator separat? :oops:

Amplificator: thoman TA 1050 2x350watt 8 ohmi ,cel putin asa scrie in datele lui tehnice.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 10, 2008 4:47 pm 
Neconectat
User

Salut
Ar merge statia daca pui pe un canal satelitii si pe unu basul ( 2 x 525 Watt 4 Ohm) nu stiu cat de bine se descurca statia in 4ohmi dar daca datele is adevarate ii okey, dar ca sa scoti untul din ele ar trebuie 2 statii.
Treaba e ca nu stiu daca ajunge un bas cu hp15w pentru boxele ce le ai ( tot cu hp15w), cred ca ar trebuie 2 basi sau unul pe 18"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 10, 2008 5:40 pm 
Neconectat
membru de onoare

m-am gandit si eu la 18, dar cred ca va fii prea uriasa ca marime , fata de 15. Merci oricum ma mai gandesc .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 10, 2008 10:34 pm 
eu zic sa iti iei un wn18S , merge in incinta putin mai mare ca si aia de la hp15W + e neodinium , usor si face galagie mare :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2