The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:16 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Manele Pro Si Contra
MesajScris: Sâm Feb 09, 2008 6:54 pm 
daca iti plac sau nu manelele da un vot aici sau lasa un comentariu.Spuneti parerea despre manele.

http://www.alldjs.0x.ro/viewtopic.php?t=20185

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 09, 2008 7:18 pm 
Neconectat
User

fiecare cu ce i place.
nici mie nu imi plac, nu le suport
nu poti sa obligi pe cineva sa nu asculte ce i place

nu au o cultura, o istorie ca orice alt gen (sau ba da? odata ... un tigan borat canta in baie "ooo viata mea" :shock: )
muzica de petrecere
prostie, inculti
gagici bune
bani ... multi
minori
tigani
bataie
tot ce e negativ la un loc :?

cam reclama mascata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 12:01 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

si iar o luam de la capat ... :) presimt iar o controversa
eu nu sufar manelele, dar la un show trebuie sa pui ceea ce vrea publicul... daca ar fi dupa mine as desfiinta manelele

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 12:29 am 
Neconectat
User

Nu suport manelele, nu suport incultura, nu suport agramatii, nu suport oamenii urat mirositori, nu suport ciorile borate.

ps: :x

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 2:09 am 
Neconectat
User

Imagine
ASTA SPUNE TOTUL

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 3:01 am 
Neconectat
User

Oare sa fac si aici un post in lipsa de somn ? :lol:
Mi-e prea lene ca sa scriu si aici...
Totusi, un flame deja e inceput prin vecini. Sa avem grija sa-l starnim si aici ? :lol: :lol: :lol: 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 3:19 am 
Neconectat
User

Sunteti penibili deja cu subiectul asta. :? Chiar asa de greu va este sa acceptati faptul ca manelele in ziua de azi fac parte din "cultura" petrecerilor noastre?
Maturizati-va odata si nu mai o dati in penibil cu subiecte de genu asta !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 11:32 am 
n-am necaz nici suparare :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 12:54 pm 
Neconectat
User

adita, tu esti tatuca lor ! :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 2:35 pm 
stii bine ca la bascau zic nu ? :lol:

sa puta jigolo-u pt sarbatorit :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 2:52 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

oare atat de greu este de priceput ca sunt petreceri si FARA manele??
penibili sunt cei care o considera o cultura .. sau marog .. ca face parte din nush ce cultura a petrecerilor.
in legatura cu sonorizarile .. intrebi de dinainte .. cu sau fara manele? daca sunt manele, bag un scor incat chiar sa mi se merite sa stau in incultura emanata de multimea respectiva. daca fara manele, toate bune si frumoase.
daca s-ar face un minim de efort, mai ales acuma, cand intra tot mai tare celelelte ganuri muzicale pe piata romaneasca, ar putea fi eradicate usor de tot manelele.
dar nah ..........

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 3:38 pm 
Neconectat
User

Cred ca voi nu stiti cu ce muzica se sonorizeaza 90% din majoratele/petrecerile din Bucuresti.

Va spun eu: house/electro/industrial/minimal.

Nu mai generalizati voi ca "maneaua" e sufletul petrecerii, asta se intampla IN AFARA BUCURESTIULUI(no offense pentru nimeni!). Aici lumea e mai cultivata, mai futurista, mai "fitzoasa" daca pot sa spun asa.

Manelele au locul lor, manelele sunt pentru neamurile proaste, populatia "de jos" care atata stie. Dar pentru oamenii din Bucuresti care au parte numai de Bamboo/Kristal/Martin/Pat/ in curand si PACHA(daca ati auzit de el)....manelele sunt un exemplu de incultura crasa, de scarba etc...

Eu nu sonorizez nimic, dar am fost la sute de party-uri la viata mea si va pot spune ca un party din Bucuresti nu se compara cu unul din alt oras, vine alta lume, alte preferinte, etc.

Fiecare clasa sociala are genul ei de muzica...si aici sunt destule petreceri cu manele, dar in suburbiile orasului(alea sunt cam 10%).

Ma repet, nu mai generalizati cu "maneaua sufletul petrecerii", inca o data: no offense pentru nimeni, pentru cei care sunt din alte orase etc...dar asta este adevarul, chiar daca este crud si amar. :!: :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 3:46 pm 
Neconectat
User

Am vrut să mă abţin, dar deja de 2 ore se aud manele de la vecinu’ de deasupra (pe bune) Imagine Aş fi dat muzica mai tare da’ încă dormea colegu :lol:
Bogdi, scuză-mă, e penibil ce zici tu. Am fost la nunţi fără manele. La party-uri nu s-ar pune manele dacă nu am avea 2-3 prieteni care nu pot fără. Şi când se pun oricât de bat aş fi dansez la băşcău pe ele şi mă rup în figuri cu mişcări penale de manelişti. Îţi spun sincer că habar n-am ce piesă e aia cu gigolo.. Singurele manele de care ştiu sunt cele de pe la început.. acum vreo 6-7 ani.

Şi faza că se mişcă nu ştiu cum femeile pe manele… Imagine O fi.. pentru unii care preferă femeile care nu ştiu altceva decât să dea dea din buci între timp ce li se vad chiloţeii.. vai ce sexoasă sunt.. Imagine Se poate dansa foarte sexy pe multe alte genuri de muzică.. Cel puţin după gustul meu..

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 4:00 pm 
Don scrie:
Nu mai generalizati voi ca "maneaua" e sufletul petrecerii, asta se intampla IN AFARA BUCURESTIULUI(no offense pentru nimeni!). Aici lumea e mai cultivata, mai futurista, mai "fitzoasa" daca pot sa spun asa.

am trait s-o aud si pe asta :lol: :lol: :lol:

bucurestiul e cel mai penal oras din romania. Am fost acolo. nici in ruptul capului nu as putea trai in roasul ala jegos, aglomeratie, injuraturi, TZARANI, manelari, claxoan...bleah, deja ma scarbesc.

cica fitosi :lol: . or fii vreo 20.000 de fitosi in oras de 2 mil.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 4:08 pm 
Neconectat
User

Don scrie:
Aici lumea e mai cultivata, mai futurista, mai "fitzoasa" daca pot sa spun asa.

Mai fitzoasa da, ca au aere cum ca daca ei sunt din capitala is buricul lumii.
Mai culta...vesi sa nu...crede-ma ca nu am mai ras asa tare de vre-o 2-3 saptamani... :lol: :lol: :lol:

Manele nu se asculta acolo ca nu se pun manele in clubuirle mentionate de tine. Ca daca s-ar pune manele acolo crede-ma ca peste tot ar fi numai manele. SI nu ma refer neaparat la menle, poate sa fie si heaby metal. Daca e la moda acolo atunci aia se asculta in tot Bucurestiu.
Crede-ma, ca asa e trendy acuma, sa nu se asculte manele acolo. Dar dac trendul ar fi altul crezi ca s-ar asculta ce se asculta acuma ?
Sa fim seriosi... :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2