The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 12:59 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 8:09 pm 
:D Problema este ca in in ultima perioda de timp te-ai luat numai de mine de unde deduc ca ai ceva personal cu mine.Personal impropriu spus ca nu ne cunoastem ....dar ai ceva cu ce scriu eu pe forum.In loc sa te iei de aia care il manaca de cur pe Mircea si abereaza pe aici ca nu stiu ce difuri sunt mai bune si lalalala m-ai gasit pe mine ala mai prost.

Sa stii ca pot sa-mi schimb si eu semnatura .Eu mias pune asa:
Nu fi fraier.........................tara te vrea prost.

Te aprinzi prea repede si nu inteleg de ce.

Ce faci tu e ca si cum doua persoane ar purta o conversatie si tu ai vorbi peste.Da un search la posturile tale din ultima vreme si vezi ca toate sunt impotriva mea.Esti fan RCF FBT SENIA SAU .?Daca da zi asa ca mai stiu doi care stau in umbra pe acest forum si trimit pm uri la fraieri ca au nu stiu ce oferta la nu stiu ce difuri.

Vorba ai RCF vegheaza peste noi.
Sunt multi care sunt de prin Gheorgheni care ar face un chef mare sa nu mai existe Poweraudi.Dar tu stai si ma freci pe mine la icre cu nu stiu ce UP il loc sa vezi cine sta pe forumuri noaptea si citeste chestii pe aici.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 8:37 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:
:D Problema este ca in in ultima perioda de timp te-ai luat numai de mine de unde deduc ca ai ceva personal cu mine.Personal impropriu spus ca nu ne cunoastem ....dar ai ceva cu ce scriu eu pe forum.In loc sa te iei de aia care il manaca de cur pe Mircea si abereaza pe aici ca nu stiu ce difuri sunt mai bune si lalalala m-ai gasit pe mine ala mai prost.

Eu nu bag in discutiile alea pt ca nu am lucrat cu acele difuzoare, asa ca nu am nicio parere legata de ele. Clar ?
Sau tu te numeri printre aia care nu au nicio legatura si se baga si ei sa-si dea cu parerea, asa ca e la moda sa si posturi multe si sa te vada lumea peste tot ? Sa fim seriosi, ca daca e asa...bine ca nu sunt ca tine .
Ia zi si tu la oameni cu ce modele de Mag te-ai jucat ca sa stie si ceilalti care citesc de ce "Mag sunt varza". ( sper ca nu le vroiai cu quote ca mi-e prea lene si nu merita efortul )

Parakiosu2 scrie:
Sa stii ca pot sa-mi schimb si eu semnatura .Eu mias pune asa:
Nu fi fraier.........................tara te vrea prost.

Si te opreste cineva ? Ce legatura am eu cu semnatura ta ?
Totusi, din moment ce te iei de semnatura mea inseamna ca ai impresia ca fac referire la tine ( parca ti-am zis de mania persecutiei nu ? - de obicei ce sufera de asa ceva ori sunt sociopati in viata de zi cu zi, ori sunt dinaia care in viata de zi cu zi sunt numai in centrul atentiei si vor ca peste tot sa fie asa ). Iti zic in fata: eu cred ca deja te cam crezi prea importat si ti-o cam iei in cap. Si te asigur ca NU sunt singurul care are parerea asta!

Parakiosu2 scrie:
Ce faci tu e ca si cum doua persoane ar purta o conversatie si tu ai vorbi peste.Da un search la posturile tale din ultima vreme si vezi ca toate sunt impotriva mea.Esti fan RCF FBT SENIA SAU http://www.google.com?Daca da zi asa ca mai stiu doi care stau in umbra pe acest forum si trimit pm uri la fraieri ca au nu stiu ce oferta la nu stiu ce difuri.

Sunt multi care sunt de prin Gheorgheni care ar face un chef mare sa nu mai existe Poweraudi.Dar tu stai si ma freci pe mine la icre cu nu stiu ce UP il loc sa vezi cine sta pe forumuri noaptea si citeste chestii pe aici.

Cum adica ? Daca tu te apuci si zici ceva de mine ? Ca nu cred ca "Radu zis si exces de zel" este noul difuzor de la Mag nu ?
Ce naiba te intereseaza ce fan sunt eu ? Nu ca as fi fan vre-o firma...chiar ma intereseaza de ce te roade atata ce firma prefer.
Nu stiu cine crezi tu ca trimite astfel de mesaje pe privat, dar din moment ce aud prma data de asa ceva te rog sa aduci dovezi clare cum ca nu esti tu cel care se ocupa de asa ceva.
Acuma serios, ce naiba te tot roade ca m-am luat odata de tine ca ai bagat 2 up-uri intr-o zi ? Crede-ma ca nu esti primu si nici ultimul de care m-am luat dar esti primu care comenteaza. Ia citeste tu regulamentul si vezi ca scrie clar: daca ai vre-o problema cu decizia unui moderator vorbesti cu administratorul. Asadar nu mai imi scaote tu ochii cu up-u ala ca nu tine.
Ia zi tu mie, ce interes am eu sa stau noaptea si sa vad cine citeste chestii pe aici si totdata ce interes am eu sa maiau de tine ?
Sa sti ca de acuma, ca vad ca iti place sa te complaci in situatia ta, o sa ma iau de tine numa de dragu de a rade cat de tare te aprinzi ca ma tot iau de tine...
Crede-ma habar nu ai cat de mult am ras pe ziua de azi, de raspunsul tau si de ce a mai zis unu azi cu "viteza sunetului in vid".

Acuma sa lamurim clar, ca eu vad ca tu nu prea sti pe ce lume traiesti:
Eu nu am nicio legatura de niciun fel cu poweraudio, in afara faptului ca sunt membru pe forumul lor si moderator la 2 sectiuni. Asadar ca sa se inteleaga clar, nu am niciun interes comercial pt ca ei sa vanda fie mai putine/fie mai multe produse. Din partea mea pot sa vanda si de 100 de ori mai multe, pe mine nu ma afecteaza deloc acest lucru.
Eu nu ti-am sters absolut niciun post pana acuma!

Daca mai ai ceva de comentat vorbesti cu administratorul, eu nu iti mai sunt dator cu nicio lamurire.

PS: Crede-ma ca nu sunt singurul care e de parere ca abereazi ( ca o iei pe aratura/miriste ), asa ca sti zicala aia: daca 5 oameni iti zic ca esti beat tu te duci sa te culci; poate poate te conformezi si accepti realitatea.
Nu de alta, dar nu meriti efortul. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 8:49 pm 
parakiosule, chiar ca exagerezi. numai tampenii zici. in postul tau de sus faci niste acuzatii cand le-am citit era sa ma pis pe mine de ras. n-are radu nici un interes in treaba asta. :lol: esti mega clip de maxim la faza asta. prea paranoic si zici tampenii :lol:

pura curiozitate.

Parakiosu2 scrie:

ce legatura sau ce vroiai sa ii zici lui snake prin asta? chiar nu vad a fii ontopic la cearta prin ala. asta a fost ca si cum m-as certa eu cu sharky de exemplu si la sfarsit spun " maine trebuie sa cumpar castraveti, apoi ma duc la Carmen ca tre sa copiez niste laboratoare. Apoi dau un telefon la bunica sa vad ce mancare imi face si tre sa il sun pe vasile sa-i vand un telefon" :lol: :lol: :lol:

As mai zice ceva da ma abtin ca te cunosc :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:02 pm 
Neconectat
User

baieti mergeti si beti o bere si va calmati :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:08 pm 
adircf scrie:
parakiosule, chiar ca exagerezi. numai tampenii zici. in postul tau de sus faci niste acuzatii cand le-am citit era sa ma pis pe mine de ras. n-are radu nici un interes in treaba asta. :lol: esti mega clip de maxim la faza asta. prea paranoic si zici tampenii :lol:

pura curiozitate.

Parakiosu2 scrie:

ce legatura sau ce vroiai sa ii zici lui snake prin asta? chiar nu vad a fii ontopic la cearta prin ala. asta a fost ca si cum m-as certa eu cu sharky de exemplu si la sfarsit spun " maine trebuie sa cumpar castraveti, apoi ma duc la Carmen ca tre sa copiez niste laboratoare. Apoi dau un telefon la bunica sa vad ce mancare imi face si tre sa il sun pe vasile sa-i vand un telefon" :lol: :lol: :lol:

As mai zice ceva da ma abtin ca te cunosc :lol:

Lui snake?Nu stiu ce treaba are snake?e cumva din gheorgehi sau care e treaba de l-ai bagat in discutie?Nu stiu ce zici tu acolo de snake.

Mersi de compliment adi.
Pentru radu

Arata-mi si mie ce formatie din lumea asta foloseste MAG si mai vorbim.

Presupun ca PRO pentru tine inseamna . combitat cu Mag .

La restu ce ai scris mai sus nu comentez ca nu vreau sa ma cobor la nivelul tau si nu vreu sa jignescu cum faci tu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:15 pm 
Neconectat
User

Hai sa nu incepem iar cu .-u ca-mi sare mustaru' :? :?
Nu conteaza cate formatii canta si nu canta pe mag sau pe altceva.
Cum ne-au dovedit nex si dna , incintele si difurile (paudio) mai ieftine decat dynacord , rcf , makie etc , pot suna la fel de bine :?
Nu le-ai vazut , nu le-ai auzit , NU COMENTA! Simplu ca buna-ziua :wink:
Radu nu te-a jignit , mai degraba tu ai facut asta :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:26 pm 
Parakiosu2 scrie:
Lui snake?Nu stiu ce treaba are snake?e cumva din gheorgehi sau care e treaba de l-ai bagat in discutie?Nu stiu ce zici tu acolo de snake.

Mersi de compliment adi.
Pentru radu

Arata-mi si mie ce formatie din lumea asta foloseste MAG si mai vorbim.

Presupun ca PRO pentru tine inseamna . combitat cu Mag .

La restu ce ai scris mai sus nu comentez ca nu vreau sa ma cobor la nivelul tau si nu vreu sa jignescu cum faci tu.

1. snake e radu, ma rog fostul lui user si i l-a schimbat mircea, la cerere. Am modificat, dar ai citit prea repede. cand ai dat quote, deja era schimbat.

2. nu am bagatg nimica in plus in discutii. tu ai bagat, gheorgheni, rcf, . in discutii pe care nimeni nu le-a pomenit :lol:

3. credema ca radu stie mai multe ca si tine in domeniul pro

4. arata-mi formatii din lumea asta ce folosesc P.audio (nu lautari din bucuresti)

5. mai degraba tu l-ai jignit pe radu.

6. calmeaza-te, te rog eu, ca nu vad unde o sa ajungi si deja ma satur sa ma intrebe toti de pe mess, daca s-a prostit parakiosu' sau o innebunit. :? :!: :!: :!:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mie Feb 13, 2008 9:29 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:28 pm 
Neconectat
User

Pai cum nu-l sti pe Snake ? :roll:

Eu chiar te rog sa te cobori la nivelul meu si sa ma lamuresti si pe mine cu ceea ce ti-am zis.
Tocmai de asta-mi plac mie discutiile astea, ca atunci vezi daca omul intr-adevar poate sa si demonstreze ceea ce afirma! Ceea ce tu pana acuma nu ai facut deloc. Nici macar modele difuzoarelor Mag cu care ai lucrat nu le-ai zis, ceea ce ma face sa cred ca faci afirmatii fara sa nicio data concreta.

Pt tine o firma e pro daca o formatie o foloseste ?
Sa fim seriosi.
Daca as avea bani si o formatie, si mi-as plati calumea unu sa-mi faca la comanda un sistem care sa fie peste toate firmele posibile si pe care sa scrie YungCHung ce-ai zice ? Ca YungCHung e pro ?

Eu nu consider acele 2 firme anumerate de tine ca fiind pro, dar nici ca nefiind pro. Nu am folosit niciuna asa ca nu spun nimic.

Sti ce firme la conside pro ( pe care le-am ascultat si stiu de ce la sunt capabile produsele ca am simtit-o pe pielea mea ) ?
Sunt curios daca ai auzti tu personal toate acele firme ( nu daca ai auzit de ele, cu toate ac sunt convins ca sigur e cel putin una de care nu ai auzit ):
Qube, JBL, ElectroVoice, Dynacord, L'Acoustic, SoundCraft, Midas, Crown si ar mai fi, dar nu mi le aduc acuma aminte.
MUltumit ?

@flame nici nu iti imaginezi ce ma relaxeaza discutiile astea :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 10:19 pm 
Neconectat
User

N-aveti altcewva de facut?
pound it. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 10:19 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
3. credema ca radu stie mai multe ca si tine in domeniul pro

ouch.. but true

5. mai degraba tu l-ai jignit pe radu.

apropo de zicala spusa de radu: count me in too :D

6. calmeaza-te, te rog eu, ca nu vad unde o sa ajungi si deja ma satur sa ma intrebe toti de pe mess, daca s-a prostit parakiosu' sau o innebunit. :? :!: :!: :!:

acuma pe bune.. tocmai de radu ti-ai gasit si tu sa te iei.. unul dintre cei mai corecti si obiectivi useri de pe forum-urile audio dintre cati am vazut.. mai ai multe de invatat de la el (nu neaparat legat de audio) asa ca mai bine LAS-O BALTA MAN !
sincer nu am apucat sa-l cunosc personal deci il stiu la fel de bine si pe el ca si pe tine.. asa ca apar pe cine cred eu ca merita.. nici un interes la mijloc

p.s. daca ai de gand sa te iai de ce am scris, pe mess sau aici sa stii ca nu are rost

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 10:23 pm 
Neconectat
User

Citandu'l pe sharky...chiar nu aveti altceva mai bun de facut?

Si acum fara suparare parakiosule, dar radu e membru vechi pe aici si cam stie ce vorbeste cand zice de o anumita marca ceva :roll:

Ia spune'ne tu te rog domnul parakiosu pe ce canta marile trupe? Explica-ne tu ce procesoare se folosesc si alte echipamente.Mi'e frica ca daca te intreb de klark technik sau t.c. electronic iti faci cruce cu doua maini.

Arunci cu noroi exact unde nu trebuie si interpretezi total anapoda, nu am mai ras de mult asa de copios asa cum am ras la aberatiile tale impreuna cu multi alti useri de pe acest forum. Gluma'i gluma, dar acum vorbind serios tu traiesti intr'o lume a fantaziei. Si ma rog ce ai cu RCF sau Mag, fiecare produs pentru aplicatia lui. Acum stau si ma intreb de ce critici firma RCF? ori nu gandesti ori efectiv te oftici, ai lucrat in viata tu cu RCF pana acum? Ma indoiesc. Alta chestie...ce ai cu oamenii din Ghiorgheni, sunt 2 firme acolo foarte bune care importa multe marci bune si nu au nimic cu nici un Paudio care poate fi in visele tale.

Te intreb si eu la fel ca radu: de marci consacrate cum ar fi LAB Gruppen, Powersoft, Nexo, Synco, Klark Technik, Midas, Randall, EAW DAS si asa mai departe, ai auzit? Baga-ti mintile in cap si pune mana si cauta la prietenul tau nea gogu.com pe ce se canta in afara si cum se fac sonorizari de concerte inainte sa deschizi gura.

Ma gandesc ca pentru tine, la felul cum vorbesti de unele marci Allen & Heath e o nimica toata, acum vorbesc de Allen & Heath ca am vazut ca te vrei mare dj bazat pe mixat in winamp.

Si te asigur ca nu sunt singuru care crede ca spui prostii si asta am observat de'a lungul timpului si tu esti un pic unu din cei care face ce ai zis tu ca fac altii fata de mircea asa ca nu mai ataca pe altii uitate in propria ograda.

Sunt doua faze care m'au deranjat enorm, ca te-ai luat de radu si ca ai spus prostii legat de oamenii de la Gheorgheni. Si inca o data nu stiu de ce l'ai acuzat pe radu ca e fan la nu stiu ce, daca eu sunt fan portocale poti tu sa'mi faci ceva? Chestia asta poarta numele de a nu te c**a in gustul omului

Te rog 2 chestii doar, daca binevoiesti sa le faci: primu ar fi sa ne spui si noua exact cu ce modele ai lucrat de la marcile de renume care le tot amintesti ca asa vorba e saracia omului, vrem dovezi si al doilea lucru ar fi ceva de genu: Seriously..do us all a favour and unplug your computer( conform messengerului parca).

Ultima oară modificat de Catalin Gavanescu pe Mie Feb 13, 2008 11:02 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 10:35 pm 
mah bajetzi, fortza rcf sa fie ku voi !!! Imagine

ImagineImagineImagineImagine Imagine ImagineImagineImagineImagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 10:47 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Văd că vă certaţi.
Am citit posturile, dar ca să fiu foarte sincer, nu am înţeles ce s-a întâmplat.
Puteţi să îmi faceţi şi mie un rezumat ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 12:47 am 
Neconectat
User

DNA scrie:
Văd că vă certaţi.
Am citit posturile, dar ca să fiu foarte sincer, nu am înţeles ce s-a întâmplat.
Puteţi să îmi faceţi şi mie un rezumat ?

Eu zic sa iti faci o portie de popcorn si desfa o bere si stai si te uita.
Eu asta fac.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 12:54 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

e mai tare ca televizorul :lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2