The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 10:57 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: aduceti-va aminte de copilaria voastra
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 5:17 pm 
Neconectat
User

pt cei care au cel putin 16-17 ani...
http://youtube.com/watch?v=VXnhOiin06M
ce adevarate versuri !!!!

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 6:43 pm 
Neconectat
User

Cat se poate de adevarat :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 7:04 pm 
pacat ca nu a zis nimica de pac-pac cu tevile de berman. de sucu brifcor, de tupu, tupu cu mingea, capcane la pasajele dintre blocuri pentru trecatori. facut casute din cartoane si ascultat radio legat la bateria de masina furata de langa garajul unui om. Sunt multe, dar acuma nu-mi vin in minte.

p.s. inca mai tin minte scrisoare de dragoste data cu parfumul mamei ce i-am dat-o la o unguroaica urmat de confruntarea face to face cu duma "vrei sa fii prietena mea" 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 7:25 pm 
Neconectat
User

ah... ce vremuri mai :D tineti minte mingea de 35 ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 7:34 pm 
eram la gradinita anul 2 sau 3 cand am vazut prima oara o pasarica. M-am dus la fata ce-mi placea mie si i-am zis "arata-mi samburele de la pruna" :lol: . Vorbesc serios, sa si mi se arda wn-urile si mixerul cand mii mie lumea si sa nu mai am o nunta in veci mai draga daca va mint :!:

acuma ca sa vezi o pasarica buna, trebuie sa lucrezi din greu. :lol:

Apropo, care mai stie programul de tv... Babilon Blue 8) ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 8:43 pm 
Neconectat
User

Tare faza cu mingea de 35 Kenwood!Imi aduc aminte ca scriam pe ea cu pixul tot felul de chestii gen Pele,Maradona si parca mai era si mingea de 18 aia de plastic mai usoara,ce vremuri...... :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 9:57 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
eram la gradinita anul 2 sau 3 cand am vazut prima oara o pasarica. M-am dus la fata ce-mi placea mie si i-am zis "arata-mi samburele de la pruna" :lol: .

Si, cum era? :lol: Pun pariu ca epilata :lol: :lol: :lol:

Din pacate fetele se fac tot mai rautacioase, pe ce se maturizeaza. Acuma nu mai sunt dispuse sa ti-o arate asa usor :lol: . Trebe sa le explici ca "Dumnezeu ti-o dat s-o dai, nu s-o duci cu tine-n rai" :lol: :wink:

adircf scrie:
Apropo, care mai stie programul de tv... Babilon Blue ?

de abia asteptam sa vina miezul noptii :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 10:04 pm 
ce mi-am mai adus aminte...

la noi in cartier aproape toti aveam cate un zbici impletit cu rafie in varf si puscam de mama focului. macar faceam " sala " la varsta aia. avea toti cate un brat :lol: si nu era asa de usoara treaba. trebuia sa aibe o anumita forma, nu orice canepa era buna sa impletesti, nu orice rafie era buna pentru varful zbiciului. pfai :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 10:56 pm 
Neconectat
User

Sebi scrie:
Si, cum era? :lol: Pun pariu ca epilata :lol: :lol: :lol:

Logic 8) :lol: :lol: :lol:
Sebi scrie:
"Dumnezeu ti-o dat s-o dai, nu s-o duci cu tine-n rai" :lol: :wink:

Buna teorie :lol: trebe s-o pun si eu in aplicare odata :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 10:56 pm 
Neconectat
User

Vai daca sa sta sa povestesc as face un roman cate am facut cu Flame si cu astia de pe la bloc sa vedeti cand puneam vaselina pe clanta de la usi de la bloc si venea vecini noaptea si deschideau usa si repede se stergeau de haine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: apoi cand am mancat in oras pe capota unei dacii mustar si salam si am aruncat mustarul pe usa unui bloc vai ce vremuri betii cate am avut de mic:-" :))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 11:12 pm 
Neconectat
User

mk3_cdj scrie:
am aruncat mustarul pe usa unui bloc :))

asta nu e asa funny :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 11:19 pm 
noi am mers prin oras la sanius pe ceva deal si cand am obosit in drum spre casa ne-am oprit la un agazin. am facut cheta de o ruda de salam, o paine si un mustar si am ramas datoare doamnei cu ceva marunt. ne-am retras in incinta unei scoli si am mancat acolo eu cu inca vreo 5.

A venit politia ca a primit telefon de la o baba ca se sparge scoala.

"Nenea nenea, noi doar mancam salam aici ca ne era rusine sa mancam pe strada" :lol:

ioi, la iarna imi iau sania, ma duc la munte si din varf bag Kamikazee-Geronimo 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 12:48 am 
Neconectat
User

Sal.Pana una alta, decat CS ,DOTA si mobile de xxx lei la gat de prunci de 1,30 si alte kkturi caracterisitice epocii consumersimului haotic, mai bine tuberman, sanii, biciclete, catapulte de de cartofi ... plus altele multe si...... cheia la gat.Vb cantecului din link. "Ne-ascundeam sa bem apa dupa o zi de joaca" (aprox.).Numa' bene.

@sebi.Mai tii minte cand puscam pe la balustrade bile dalea din ceramica sau ce erau...ce fain ricosau in usi :)))) (prietenii d-o viata stiu de ce) :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 1:20 am 
mai tine careva minte prima tigara ? cu tutun ma refer

more lungi. primul fum direct in piept l-am tras. am crezut ca-mi scuip si bilele pe gura :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 1:55 am 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
mk3_cdj scrie:
am aruncat mustarul pe usa unui bloc :))

asta nu e asa funny :lol:

asta iera pe langa blocul tau pe undeva :D

Dapi la prima tigara cand am tras in piept am mers si nu am vazut un sant...si.......:|

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2