adi_0206 scrie:
este un rahat de muzica, cu un rahat de oameni
am avut contact cu ei si mi-e scarba cand ii vad
nespalati, pletosi, imputiti, cu cercei bagati pe unde nici nu-ti imaginezi ..... cu niste unghii de parca sapa in pamant cu ele - mari si murdare
niste paraziti ai societatii - care umbla toata ziua beti si drogati
adi, hai omule nu generaliza.
Sunt roackeri... fumeaza skunk-uri si ceva ierburi, nu vad nimica rau in asta.
Sunt tentative de punkeri de copii care se duc in parc sau pe undeva mai retras si sufla prenadez in pungi.. sunt
Sunt care mai baga si LSD
SUnt distrusi ce dau pe prafuri si din alea
Sunt si mai distrusi ce baga Metamfetamina si alea tari.
Cunosc, crede-ma
Dar nu TOTI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stiu o groaza de manelisti ce sufla in punga, stiu o groaza de rapperi si houseri ce baga Extasy, has, skunk si astea mai usoare.
nu trebuie generalizat acuma.
Eu am aceeasi parere pe care o ai tu, dar pentru Roackeri aia EMO. Deci aia merita batuti si la fete un sex anal pervers de trezire la realitate.
Am printre cei mai buni prieteni oameni ce asculta rock si nu sunt jegosi nespalati si alea alea. Pot sa zic ca ma simt bine cu ei oriunde. fata de prietenii mei manelisti de care m-am saturat sa-mi pun bricheta in mana si sa fiu pregatit sa sar cu pumnul si sa-mi murdaresc adidasii cu sange la un scandal intr-un club.
Faza cu roackerii jegosi si nespalati a fost inventata de manelisti la hainele negre si alea alea.
Adi, nu ma intelege gresit, ne cunoastem suntem prieteni si dezbatem un subiect.
P.S. pe mine ma enerveaza roackeritele bune. deoarece prin hainele lor nu-si arata corpul. Cateodata ai surpriza sa gasesti "the holy grail" sub hainele alea negre.
p.p.s. Presupun ca a vazut toata lumea roackerite (black-erite in special) ce se rupeau pe guta si pe activ, ackent si la sfarsit duma aia "sa nu mai zici la nimeni

"