The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 11:49 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 11:03 am 
Neconectat
User

Imagine
sa vad unu d`asta pe strada - il iau la palme
nu`stiu`care zicea mai sus sa-mi fie rusine
nu imi este !!!

este un rahat de muzica, cu un rahat de oameni
am avut contact cu ei si mi-e scarba cand ii vad
nespalati, pletosi, imputiti, cu cercei bagati pe unde nici nu-ti imaginezi ..... cu niste unghii de parca sapa in pamant cu ele - mari si murdare
niste paraziti ai societatii - care umbla toata ziua beti si drogati

neinvins / intel
sincer imi pare rau pt SD-u`
se pare ca "titanicul" chiar a putut fi scufundat ..... dar din pacate nu de fortele naturii ci de prostia naturii intruchipata in niste lautari (ca bine zice sharky )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 12:30 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

adi. de ce dumnezeu nu poti fi tolerant? cum ar fi daca as aduna si eu o gasca de frati de-ai mei si sa iesim in strada sa luam la palme toti manelistii pe care ii intalnim?
tu zici de rockeri ca`s nu stiu cum
ai vazut poze cu mine. arat eu mai ciudat? am "freza" de om normal, ma spal zilnic, am grija de igiena persoanala ..
daca m-ai vedea pe strada .. ai spune ca am NUMAI metale grele in calculator? nu ascult ABSOLUT nimic inafara de rock. si totusi .. sa fiu eu o exceptie? NU. crede-ma. sunt majoritatea ca mine.
tu te referi la uscaturile din padure .. nu ii semnificativ.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 1:59 pm 
adi_0206 scrie:
Imagine
sa vad unu d`asta pe strada - il iau la palme
nu`stiu`care zicea mai sus sa-mi fie rusine
nu imi este !!!

nespalati, pletosi, imputiti, cu cercei bagati pe unde nici nu-ti imaginezi ..... cu niste unghii de parca sapa in pamant cu ele - mari si murdare

neinvins / intel
sincer imi pare rau pt SD-u`
se pare ca "titanicul" chiar a putut fi scufundat ..... dar din pacate nu de fortele naturii ci de prostia naturii intruchipata in niste lautari (ca bine zice sharky )

Da gagica nu iti place? :lol: :lol: :lol: :lol:

Man nu generaliza si te rog sa nu ai conceptii preconcepute.Si eu cand aveam 16 ani tot asa gandeam dar macar aveam o scuza ca eram ne copt la minte.Peste ani m-am angajat si am avut un coleg rocker care vrei sa spun ca in ziua de azi este cel mai bun prieten al meu.Inafara de faptul ca omul ma invatat ca in muzica rock nu este doar zgomot.Spre exemplu eu nu stiam cine este uriah heep sau metalica si vreu sa iti spun ca Lady in black e piesa mea preferata ca sa nu mai zic de baladele de la majoritatea formatiilor rock care sunt superbe.Intradeva nu imi place rocul zgomotos dar nu pot spune ca e un cacat de muzica sau ca oamenii care asculta asa ceva sunt retarzi.Nu pot spune asa ceva pentru ca sunt eu in masura sa cataloghez si nici nu vreu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 2:53 pm 
adi_0206 scrie:

adi, hai omule nu generaliza.

Sunt roackeri... fumeaza skunk-uri si ceva ierburi, nu vad nimica rau in asta.
Sunt tentative de punkeri de copii care se duc in parc sau pe undeva mai retras si sufla prenadez in pungi.. sunt
Sunt care mai baga si LSD
SUnt distrusi ce dau pe prafuri si din alea
Sunt si mai distrusi ce baga Metamfetamina si alea tari.

Cunosc, crede-ma

Dar nu TOTI :!: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stiu o groaza de manelisti ce sufla in punga, stiu o groaza de rapperi si houseri ce baga Extasy, has, skunk si astea mai usoare.

nu trebuie generalizat acuma.

Eu am aceeasi parere pe care o ai tu, dar pentru Roackeri aia EMO. Deci aia merita batuti si la fete un sex anal pervers de trezire la realitate.

Am printre cei mai buni prieteni oameni ce asculta rock si nu sunt jegosi nespalati si alea alea. Pot sa zic ca ma simt bine cu ei oriunde. fata de prietenii mei manelisti de care m-am saturat sa-mi pun bricheta in mana si sa fiu pregatit sa sar cu pumnul si sa-mi murdaresc adidasii cu sange la un scandal intr-un club. :?

Faza cu roackerii jegosi si nespalati a fost inventata de manelisti la hainele negre si alea alea.

Adi, nu ma intelege gresit, ne cunoastem suntem prieteni si dezbatem un subiect. :P

P.S. pe mine ma enerveaza roackeritele bune. deoarece prin hainele lor nu-si arata corpul. Cateodata ai surpriza sa gasesti "the holy grail" sub hainele alea negre.

p.p.s. Presupun ca a vazut toata lumea roackerite (black-erite in special) ce se rupeau pe guta si pe activ, ackent si la sfarsit duma aia "sa nu mai zici la nimeni :lol: "

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 3:29 pm 
Neconectat
User

Atitudinea asta era demna de raposatul N Ceausescu.
Prea multa decadenta.
Disciplina ca la armata.
Partidul va vrea tunsi roacherilor!

Roacari nu prea am vazut sa sara la bataie sau sa se ia de oricine pe motivul ca se plictisesc si alte idei inafara de banalele teme : fotbal, bataie, femei, nu au in cap.

Ca si cu lautarii, "manelist" e termen general care nu vizeaza doar preferintele muzicale.
Tine de gandirea limitata a unor oameni, prost gust, mitocanie etc etc.
A scris DNA mai demult un post pe hifi despre mentalitati lautaresti (sau ceva de genul) daca il gaseste cineva ar fi misto de pus aici.
Cu astia aveti voi treaba, nu cu maneaua in sine.

Ca sa ne mai descretim fruntile ia intrati pe linkul asta:
http://www.trilulilu.ro/dicles/f60ba060fd3d52
http://www.youtube.com/watch?v=pkZzVIUNwJw

Ps :
Dupa posturile acestea banuiesc ca va incepe o "tirada" de tipul: "ce vreti ma cu rockul vostru? ca la chefuri tot manele se pun."
Menit sa exemplifice in mod direct comportamentul manelar.
Sper ca nu aveti trac. :)

Ultima oară modificat de Sharky pe Sâm Mar 01, 2008 4:12 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 4:09 pm 
Neconectat
User

@neinvins, iti dau dreptate in ceea ce zici. Si eu am prieteni rockeri si pot sa zic ca sunt ingrijiti si curati, Bine.. nu toti, dar majoritatea is.
@adi_0206 nu generaliza. Mie, SINCER, mi "mai frica" de manelisti decat de rockeri. Majoritatea manelistilor is "bolovani" de rup !! is plin de figuri, plini de dume, si.. TARANI si la propriu si la figurat.
Decat manele, mai bine rock.
Nu mai aduceti vorba iarasi de manele VS alt gen de muzica ! S-a mai discutat pe tema asta.
eu mi-am mai exprimat parerea despre manelistit si despre manele si in celelalte posturi ale mele, nu cred ca vreau sa incep iarasi sa scriu...
Pe "tatuca" Guta il sonorizezi cu orice dume de boxe, ca... nu trebe sa sune bine, oricum .. ce sa sune ? ca el rageste , nu canta; Pe cand.. o formatie rock.. necesita mutl mai multe pregatiri si cel mai important, UN INGINER DE SUNET. La tatuca nicolae.. oricine poate msica niste potentiometre in asa fel incat sa "urle", sa intepe inaltele... nu e prea greu.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 4:16 pm 
Neconectat
User

am plecat sa mananc si am uitat sa apas pe submit.
Ultimul mesaj care l-am citit e cel al lui adi-.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 4:37 pm 
Kenwood scrie:
Pe "tatuca" Guta il sonorizezi cu orice dume de boxe, ca... nu trebe sa sune bine, oricum .. ce sa sune ? ca el rageste , nu canta; Pe cand.. o formatie rock.. necesita mutl mai multe pregatiri si cel mai important, UN INGINER DE SUNET. La tatuca nicolae.. oricine poate msica niste potentiometre in asa fel incat sa "urle", sa intepe inaltele... nu e prea greu.

LOL :lol: :lol: :lol:

Ioane, guta colaboreaza cu unul cu 4 sisteme cobra 2 / scena / moving-headuri. are vreo 7 instrumente ce trebuie reglate. Crede-ma ca si alea trebuie reglate sa sune bine. habar n-ai. si tu crezi ca instrumentistii aia si-au luat o clapa, o vioara, un saxofon, un tambal, tobe (alea electrice :D ) si bat la nimereala ? vai de viata ta kenwood. nu zice daca nu stii.

Guta are instrumentisti foarte buni. si salam. iti dai seama ca la valoare lor (guta, salam) au ceva pretentii la oamenii cu care lucreaza.

si crede-ma ca ala cu sunetu de la guta cand are iesiri mari face atatia bani cat ai face tu la majuri in 10 ani sambata de sambata. :roll:

P.s. m-am saturat de conceptia asta ca toti lautarii.manelistii se duc in V si nustiu ce chestii ce a zis-o unu si au inghitit-o toti. Ca si adi_0206 cu roackeri. Oameni buni, nu generalizati. :!: :!: :!: :!: :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 5:31 pm 
Neconectat
User

Ioane, ca si adi, te contrazic in ce zici in legatura cu manelistii mari care canta live, dar uite vara trecuta, am fost socat sa aud sunete ciudate din spatele casei, demne de o nunta de tigani, ca frecvent prin spatele casei mele sunt mici cartiere unde se mai fac nunti, etc. si mai vine cate un manelist de mana a15a, dar se auzea incredibil de bine, ba chiar se simteau putin vibratiile in geamul meu de la baie. M-am uitat prin spate, nici urma de vreo nunta.. am aflat stupefiat peste vreo 2 zile ca treaba se intampla la vreo 200 de m de mine intre niste blocuri cu un sistem Dynacord Cobra 4, cu nimeni altii decat Florin Salam si Dan Bursuc, cu instrumentisti adevarati si totul suna brici si crede-ma ca e greu sa fi instrumentist, lasam la o parte genul de muzica cantat si trebuie sa ai in cap cate ceva cand faci sunetu la asa ceva si la rock e la fel.
Si acum sa nu te superi pe mine, dar un lautar din ala adevarat poate sa faca pe multa lume la capitolu teorie muzicala si partituri si chiar muzica clasica, asa ca lasati scandalurile cu manea vs. altceva ca nu are rost.

@adi_0108 Sa stii ca nu e chiar asa cum zici tu cu rockerii, cei despre care vorbesti tu sunt rebuturile triste care trebuie eliminate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 5:42 pm 
Catalin_Gava scrie:
dar un lautar din ala adevarat poate sa faca pe multa lume la capitolu teorie muzicala si partituri si chiar muzica clasica, asa ca lasati scandalurile cu manea vs. altceva ca nu are rost.

corect. am prins si formatii la nunti. deci ce faceau baietii....doamen fereste, am ramas masca. cand mai prinzi pe unul excitat la degete cand canta la saxofon sau in transa cand canta la vioara, efectiv ramai socat :shock: si cand mai fac improvizatii pe piese de la phoenix, talisman, holograf..... ramai masca.

am vazut pe forum ca multi judeca instrumentistii de la formatiile de petrecere. Nu cred ca poti judeca oamenii ce se ocupa cu asa ceva daca tu faci majorate si lucrezi cu winamp. (vb in general)

stiti prin cate tre sa treaca unul la clape ca sa fie profi ? sau unul cu vioara ? cu sax, unul la tobe, cata scoala trebuis sa faca. cate repetitii trebuie sa faca.

Aici chiar ca e pasiune !!! chiar si la cantaretii de manele

P.S.

Mi-a placut de mircea la faza aia cand a zis. "Pe mine nu ma intereseaza, daca plateste, ii dau lui gutza un sistem xtro-punisher, sa sune tare maneaua pe el. :D "

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 5:51 pm 
Neconectat
User

Adi, iara esti atotstiutor !!!!
tu esti tatuca lor, tu stii tot !!
nu are rost sa ma contrazic cu tine, ca tu ai gura mai mare, ai papagal mai puternic. E exact cum zici tu, nicicum altfel. Tu stii tot, exact asa e.
Din punctul meu de vedere, tot asa e, MAnelele sucks si manelistii la fel !! cat si tatuca lor, cel pe care tu il lauzi asa de mult, Salam si cu Guta.
Una e muzica lautareasca altele sunt manelele !!!!
mie, imi place muzica lautareasca, chiar f mult, dar nu manelele !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 6:00 pm 
Kenwood scrie:
MAnelele sucks si manelistii la fel !!

nu mai face pe prostul ioane.

nu-mi plac manelele desii ma mai sparg la nevoie pe ele cand n-am de ales. doar nu oi sta jos ca labarul cand fetele fac opturi cu fundul. pierzi tot.

noi nu vorbeam aici de muzica propriuzisa. vorbeam de altceva. vad ca nu te duce capul sa faci legatura. in fine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 6:20 pm 
Neconectat
User

aia o fost o completare a mea cu manelistii si manelele, din tot ce am scris, doar aia ai reusit sa extragi... BRICI.
oricum, tot tu ai dreptate !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 6:33 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

nu cred ca cineva care e maestru doar in ale winampului sau alte diverse softuri sa puna muzica la chefuri are ce sa vorbeasca despre instrumentisti adevarati.
lasand partial la o parte "razboiul" dintre genuri desi odata si odata ma voi murdari cu sange de manelist pe pumni :D , trebuie sa zic .. ca inclusiv instrumentistii manelistilor au meritul lor, indiferent ca stiu sa cante din tata-n fiu, ca au fost la scoala sau ca au invatat singuri instrumentul respectiv.
stiu sa bat la tobe si sa cant la chitara .. la un nivel foarte jos, ce-i drept, dar .. stiu ce implica studierea unui instrument. si nu e chiar treaba de 2 clickuri ca sa inceapa dj project sau nush cine sa cante din winamp. punct :))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 6:42 pm 
bine ca suntem macar 3 (eu, cata, neinvins ) pe forumul asta cu aceeasi parere. pot sa ma duc sa fac dus linistit. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2