Cel mai bine e sa furi meseria. Si eu am facut-o, la fel si cei ce nu recunosc ca au facut-o. Nu fura de la un singur dj, fura de la mai multi. Cand parintii tai sunt chemati la o nunta, insista ca vrei sa mergi si tu, numai ca in loc sa bei ca porcu si sa te uiti la mamicile tinere ce arata bine, fii atent la ce muzica pune ala si fii atent ce piese merg bine, ce piese au tragere la public.
Sincer sa fiu eu am avut un carnetel ce l-am luat de la un surd si la 2 nunti am scris
piesa cu piesa ce a pus respectivul dj

numai ca faza e ca nu poti face un playlist in winamp, ii dai drumul si stai pe scaun. N-ai cum sa faci asta. Eu personal la nunti, pana la tort jonglez cu varstele. Fac seturi cu tinerii, cand vad ca-s obositi fac o trecere la o populara sa chem varsta a 2-a si a 3-a apoi la comun cu ceva piese usoare iar tineret, iar batranet si tot asa. Dupa 2 sunt rupti toti si poti face show frumos. Faza ii ca trebuie sa-i simti. Cand ii simti faci ce vrea muschiul tau cu ei. Sunt cazuri in care ai un public de tot rahatul ce au venit pe interes cu 1,5 - 2 mil de pus in pliculet si apoi catre casa. Oricum degeaba iti spun eu ce sa faci ca degeaba-ti zic. rezolva-ti ceva nunti cu persoane putine, nu cere mult, intra si tu pe piata si o sa vezi ce si cum. O sa ai faze placute dar posibil sa ai si faze neplacute. Fii pregatit psihic ca intrii in contact cu multi indivizi ce au o profesionala si un IQ scazut si trebuie sa le faci pe plac. Cateodata faci bani de pe ei, cateodata nu.
mai cauta si prin forumurile vecine ca gasesti lucruri utile.