1. daca ies bani se merita sa consum combustibili. 2. nu bag absolut nici un ban in alternator , el incarca continuu , sunetul consuma doar pe basi mai mult curent , e destul de variat cat sa faca fatza un alternator. 3. Am cabluri de n'am loc in casa de ele , de la 2.5 mm patrati pana la vreo 35mm patrati , am ceva si de 50mm patrati , dar nu e lung. 4. nu am nevoie de nici un condensator , doar de un acumulator de 225Ah
Dr4g0n , nu mai cauta puncte negative din astea , mi'au trecut mie de mult prin cap , mie mi-e frica exact de cele enumerate de Sharky
Nu stiu cine ti'a bagat tie idei in cap cu generatoare diesel , dar imi fac impresia ca nu sti ce preturi au

Si daca tot investesc in asa ceva , imi iau unu destul de puternic sa-mi duca vreo 5kw de sunet , un strobe , cateva par-uri , alte efecte luminoase , cateva becuri( ici' colo' necesare) un computer(in caz de ceva) unitatile , procesarea si alte rahaturi care au nevoie inevitabil sa fie bagate in priza.
Luam in calcul si o mica rezerva de curent , sa zicem ca avem nevoie de un generator de 10kw.
Intrebare intrebatoare : Ce pret are?
Later Edit :
http://www.tehnocenter.bizoo.ro/vanzare ... l-10-3-kVA
3600 de euro , ia-ti tu asa ceva