adircf scrie:
DNA scrie:
Până acum, nimeni, repet, nimeni din această industrie, nu a făcut o asemenea schimbare în forţă, cu excepţia RCF.
spuneai de preturi la paudio. presupun ca tot o sa aibe preturi de
neegalat. rcf-ul abereaza la incinte prea mult

. acuma nu am atata cunostiinta cum ai tu sa zic ca firma respectiva ii de vina sau distribuitorii. Dupa mine cea mai tare boxa o reprezinta
asta dar cand am vazut pretul de end-user m-a cam lasat rece.
cu noile difuri din oferta la design arata bine, arata cu cohones, mai ales rachetele de flagship dar totusi am vazut ceva difuzoare de 18" cu qts de 0.6 dar un xmax de invidiat ! .
Fata de situl precedent e cam slaba oferta de la P.Audio. totul a intrat la O.E.M. ?
DNA scrie:
Dacă aduceai un sub RCF, la vreo sonorizare, cu două 18" de 750w rms, îşi făceau lăutarii poze cu mâna pe el, ca să aibă amintire şi să se laude că a atins minunea.
am auzit si eu amintiri de la diversi prieteni mai batrani cand se sonoriza cu unitre si in cel mai bun caz reflex-uri.
Haide sa va zis o treaba.
RCF este prima firma la care am cerut ofeta cand mi-am cumparat boxele(nu auzisem de Paudio ).Cand mia trimis preturile pe mail le-am dat reply ca vreau doar 2 sateliti si 2 bass reflex ,nu toata marfa lor de pe stoc.
Foarte foarte scump fratilor.Si pentru ce?pentru cutii de plastic.Poate sa zica orici ce vrea dar eu raman comunist.Palu mdf si PFL ul sunt mama rezonantei.plasticul nu are cum.mie toate in plastic de la RCF mi se par ca suna sec.
Si daca se uita pe forum cei de la RCF (si stiu din surse sigure ca se uita ca nu prea mai au ce face si se plictisesc prin birou) sa invete si ei ca nu o sa mai dea nimeni 3600 ron pe un satelit care suna sec.
Ce am scris aici nu are nici o treaba cu Paudio,nu ma pus cei de la Paudio sa scriu asta si nu as avea nci un interes sa tin partea lui DNA sau lui Nexus.Este pur si simplu parerea mea.calitatea nu inseamna scump.nu obligatoriu.
Nu am nimic cu prietenul meu Adrian (adi RCF) dar cred ca ai facut o fixatie pentru o firma la care preturile cresc si calitatea scade.