The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 9:08 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: hmmm
MesajScris: Dum Noi 16, 2008 4:53 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

av1000 scrie:
la sala aia daca erau 80 de pers nu faceai u fata doar cu alea tot din giurgiu sunt si io am destui ani de sonorizare am colindat toate restaurantele sa sti

baiiii jmechere.... ce ai sonorizat bai jmechere?... bai jmechere

conteaza ce spl au boxele... aranjarea... daca observi omu era bine pus... ringul il acoperea, iar omu cand sta la masa nu are nevoie sa nu se inteleaga cu interlocutorul sau cu paharul ma rog...
eu am mers cu 2xhp15w + apt 150 la nunti cu 130-150 persoane... si in sali mari cu un potential de max 2x250W pe ele...

la majorate da poate ca nu faci fatza ca tinerii vor ei sa surzeasca, dar nunti botezuri, cumetri dastea asa... mai gandeste-te cat de jmehcer esti bre...

bravo kosmo da-i bataie...
este bine sa se auda bine sa fi tu impacat cu calitatea care o dai... cand e vorba de 3 varste nu o dai tare niciodata... succes...

Sus

Subiectul mesajului: Re: hmmm
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:35 am 
Neconectat
User

ICEMAN scrie:

bravo kosmo da-i bataie...
este bine sa se auda bine sa fi tu impacat cu calitatea care o dai... cand e vorba de 3 varste nu o dai tare niciodata... succes...

Multumesc ICEMAN , eu nu am comentat nimic de parerea "omului" am vazut cu ochii mei ce a fost acolo , si au spus si alte persoane ca aceasta combinatie de difuzoare suna foarte bine... dar ce sa zic daca omul spune ca e Profesionist :lol:

Multumesc si bafta multa si tie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 1:28 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Imagine

Imagine

mai aveam un salon la fel de mare in dreapta unde canta muzica in acelas timp...
Imagine

Imagine

nu au iesit toate pozele bune... au fost aici 120-130 pers din care au fost momente cand dansau 90-100 o data... si au fost momente cand mi s-a zis sa dau mai incet...

Sus

Subiectul mesajului: sfafs
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:06 pm 
si tu dupa asta te-ai luat ca fost tare??
man cred ca visezi sau nu stii ce e tare...
sunt ferm convins ca acele persoane ori stateau in fata boxei ori au trecut de vreo 2 ori prin fata si au zis sa incerce sa iti zica sa dai mai incet...
conteaza mult amplasarea boxelor in sala pt a nu stanjeni urechile participantilor la petrecere...si daca era pe masa un crown mai credeam ca ti-a zis sa dai mai incet da la un ep 2500 ma indoiesc..oricum felicitari si succes pe viitor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:16 pm 
Neconectat
User

mai evil, hp-urile alea rup tot, fac varza pana si media ta de 134dB. :P

Sus

Subiectul mesajului: csf
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:19 pm 
da wa rechinule am si eu doua hp 12 si pht 408 si stiu cum suna ms frumos....
da satelit.nik mai mult nu scoate ca nu are de unde ...e 12" ce mama dracului vrei sa aiba...
cat despre power si fidelitate si eu mai am de invatat la capitoulul asta..de restu nu mai zic..
hp power rules :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:24 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

e de 15" si un ep1500... ms pt aprecieri... :wink:

oricum nu stiu daca a fost macar o data sa depaseasca 1% din cei prezenti procentul ce a apreciat efortul meu de a face calitate nu cantitate.... :lol:

Sus

Subiectul mesajului: efdk
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:30 pm 
calitate la ce??
pai poate muzica a fost buna asta nu inseamna ca si auditia...
oricum fiecare percepe sunetul diferit...si tu cu ep 1500??
man mie imi e rsuine cu t-amp 2400 si tu te dai viteaz cu ep 1500???
rusinos pana si pt logo-ul tau

Sus

Subiectul mesajului: Re: efdk
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:36 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

. scrie:
calitate la ce??
pai poate muzica a fost buna asta nu inseamna ca si auditia...
oricum fiecare percepe sunetul diferit...si tu cu ep 1500??
man mie imi e rsuine cu t-amp 2400 si tu te dai viteaz cu ep 1500???
rusinos pana si pt logo-ul tau

cum zici tu apoi mancam... daca ai ajuns sa surzesti babe si mosi... asta e... eu vb aici de sonorizari pt toate vastele...
si ce ep1500 face muzica sa se auda naspa nu? :roll: ... hai sa dam cate 800w fiecare si sa facem o diferentza...
eu dau cu 4xhp15w+apt150 respectiv pht pe cealalta pereche de hp...

Sus

Subiectul mesajului: fdef
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:39 pm 
nu surzesc mosii si babele ca vreau sa le iau banu cat mai mult...
da nu mai dati dume ca vai ce tare se aude si ce pana mea...
fiti realisti

se aude bine si a acoperit cu succes multimea..
e mai buna exprimarea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:03 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

dar unde am zis eu ca de tare se aude?

este cum ai zis tu... o asezare strategica si asa mai departe cat despre faptu ca ep1500 face sunetu mai prost ca la o combina philips cu h-ul mut cum ai inflorit si tu... mai discutam... :x

eu am sustinut faptu ca baiatu din acst topic a avut o asezare buna... citeste te rog ce am scris... daca el nu a inteles o sa aibe de suferit mai tarziu... daca da bravo lui... si sa nu crezi ca nu te inteleg si pe tine... fiecare cu ce poate... eu acum zece anu nu aveam bani sa trec strada... mai pe romaneste...

succes... si fi destept in continuare :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:05 pm 
Neconectat
User

imi place logo-ul de la intrare...

Sus

Subiectul mesajului: Re: efdk
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:08 pm 
Neconectat
User

ICEMAN scrie:
eu dau cu 4xhp15w+apt150 respectiv pht pe cealalta pereche de hp...

case closed. hashpe powah!
Iceman, exista diferente cam mari intre hp-uri si difurile mai performante. poate ar fi bine sa incerci.
Iar despre puntile cu tda pentru sd18, puteai alege un lme49830, iese super amplif din el+niste mosfeti. Incearca-l data viitoare cand mai construiesti un amplif.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:11 pm 
ideea e ca tu ai cam ramas in urma Iceman , no offence . lumea pe aici a evoluat de la hashpe15 si pehaste la difuri si puteri serioase

Am vazut in topicul tau cu X1 ca ai facut amplificare de 300W cu tda`uri pt el..... pai scuza`ma dar ai ramas foarte in urma cu domeniul asta si dupa ce am vazut ca ai pus 300W din tda`uri pe un sd18 mi`am dat seama de profesionalismul tau...... Din cate imi aduc aminte tu ai facut si dulapurile alea cu hp15W ceva horn hibrid... care aveau pre putine avantaje fata de un BR clasic , ca sa merite sa cari 2 sicrie dupa tine

Daca vrei sa ramai cu tehnologia de acu "10 ani" e alegerea ta .... dar nu mai incerca sa sari de cur in sus cand iti zici cineva adevarul despre sculele tale , care sincer sunt DEPASITE , facand afirmatii ca ai scos fidelitate din hp si pht poti induce o gramada de useri noi in eroare si sa aiba asteptati mari de la hp`uri .... ceea ce e o informatie foarte eronata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:16 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

poate nu va mai fi data viitoare...

sunt situatii diferite... omu are pt 3000 de persoane si se baga sa zica el ce e tare pt 150 de persoane asta era ideea...
stiu si eu ce e tare...
am incurajat un om sa mearga mai departe si i-am dat niste atuuri daca le-a inteles... daca nu asta e... dar sa nu ne ciocnim sonorizari de 200-300 de pers cu sonorizari panala 3000... e un 10X la mijloc... e alta clasa... eu ma bag la un test pana in 800W si ma nat cu pumnu in piept ca din experienta ies bine nu din ce am...

eu ma chinui de 15 chiar am ramas in urma de 17 ani...
e o pasiune si un suflet la mijloc... nu doar vorbe... ma rog ce conteaza pt unii...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2