The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 07, 2025 7:18 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Nedumerire
MesajScris: Lun Apr 20, 2009 8:49 pm 
Neconectat
User

Geri LX scrie:
În schimb (dacă-mi permiteţi.., dacă nu...ştergeţi postarea :) ) aş avea nevoie şi la mine pe forum (www.arthalia.ro) de unul sau doi moderatori pe subforumul de sunet. Şi pe altele dacă vă pricepeţi ( tot ce ţine de scenotehnică )

Caut oameni responsabili şi cu experienţă în spate (sonorizare de spectacole-live) şi care să se implice, să incite şi prin deschiderea de subiecte şi aducerea de informaţii noi, nu doar să răspundă la întrebări.

PS...pentru a evita alte discuţii şi neplăceri, vedeţi că şi acolo am reguli stricte privind publicitatea pe care şi moderatorii vor trebui să le respecte. ( de exemplu a venit un membru al acestui forum şi sa înscris la mine...folosind ca nick numele firmei, ceea ce nu e permis). Publicitatea e permisă, în anumite limite rezonabile pentru natura forumului.

Sunt curios...
Acest anunţ a adus câteva zeci de vizite şi doar un singur nou membru pe arthalia. :)
Ce vă opreşte? :?

Poate va speriat atenţionarea privitoare la publicitate. Dacă aţi fi avut curiozitatea aţi fi văzut că, deşi sunt anumite restricţii care trebuie respectate, publicitate se poate totuşi face.

Dacă cumva nu vedeţi utilitatea pot să vă dau şi un motiv serios.
( Şi nu o fac pentru că am vreun interes ascuns. Nu am nimic în plus de câştigat de pe urma forumului arthalia. Nimic mai mult decât oricere alt membru al forumului. Decât aţi putea avea şi voi. Poate chiar mai puţin dacă ţinem cont şi de timpul investit. :) )

Care ar fi motivul serios?
Cei dintre voi care au în localitatea unde să zicem ...profesaţi, un teatru, o filarmonică, o sală de concerte, un cămin sau centru cultural (în care se ţin spectacole) o sală de spectacole de orice fel, ar trebui să fie interesaţi de a se promova pe sine şi a-şi promova activitatea. Nu doar postând mesaje publicitare câştigaţi încrederea cuiva. (poate dimpotrivă) Ci şi fiind activi şi serioşi, demonstrând că ştiţi despre ce vorbiţi, ajutându-i pe ceilalţi...aşa cum fac mulţi şi aici pe forum.

Sau (acum ma dresez celor mai puţin experimentaţi) penru a creşte...profesional vorbind, trebuie sa vă propuneţi mai mult decât un majorat şi un festival unde spl-ul e cerinţa de bază. Spectacolele live, unde se amplifică câteva voci, se pun teme sonore aproape subliminale, câteva instrumente aplificate cu fineţe, ...sau orchestre întregi unde se cere calitate maximă, astea sunt provocări profesionale adevărate. Scuzaţi-mă că mă bag în domeniul vostru, dar cred că aţi prins ideea. :)

Poate nu ştiţi sau poate ştiţi (ar trebui să ştiţi) faptul că o relaţie, de colaborare, de prestări servicii, de asistenţă, etc. cu un beneficiar oficial ...de stat (instituţii finaţate de la stat, primării, consilii, etc.) poate fi (sau este) de multe ori mai plină de satisfacţii decât cu un beneficiar privat. :wink:
Atât şi nimic mai mult pe acest subiect. :)
(a...mă adresez şi celor de la poweraudio. Nu sunt scutiţi :))

Acestea fiind spuse...vă aştept atât pe arthalia cât şi pe subforumul de lumini de aici să palavragim de scule ...şi bascule. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 21, 2009 10:45 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Geri, nu e nimic anormal

foarte multe persoane care citesc forumul acesta si acum si forumul tau nu prea au tupeul sa posteze, in general le este putin rusine, si poate au impresia ca nu se vor integra in comunitate.

si aici pe forum , cu toate ca avem un numar destul de important de useri, sunt si acum extrem de multi care nu si-au facut un cont , dar citesc orumul zilnic.

Chestiile astea dureaza, nu ai sa vezi niciodata navala pe nici un forum, sau daca se intampla este ceva artificial si acel forum va muri la fel de repede cum a fost populat.

rabdare ce toate cresc , unele mai repede, aletel mai lent :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 21, 2009 11:41 am 
Neconectat
User