Lumini dinamice pe leduri. Am cumparat doar un Aggressor TRI LED (American DJ)
http://www.thomann.de/de/american_dj_ag ... ri_led.htm . L-am cumparat pentru un prieten (care cred ca il va pune intr-o minidiscoteca). Eu vroiam sa-mi cumpar pentru mine un American DJ Majestic fiindca m-a obsedat lumina aia de cand s-a lansat in vara, dar din pacate nici acum nu este inca disponibila pe Thomann. Zic cei de la Thomann ca American DJ livreaza f greu in Europa. Chiar si dupa Aggressor-ul ala am asteptat destul de mult fiindca s-a terminat stocul prin August si nu au adus altele decat la inceputul lui Noiembrie
Daca pana in Martie nu va fi disponibil Majestic cred ca imi voi cumpara si eu un Aggressor din ala fiindca este o lumina destul de faina si ieftina, momentan nu mai am decat o ciuperca...
PS: Dl. Peres isi pune s-au nu adaos fata de pretul de pe Thomann? Iar costurile alea de transport sunt doar pentru transportul din Germania pana in RO sau atata e cu tot cu transportul pana la tine acasa?.
Linkul ala care nu merge e de la Musikhaus Attila. Cei care aveau punct de lucru pe Magheru, dar acum am aflat ca au inchis acel magazin din Oradea si nu poti comanda decat online. Ei pun adaos vreo 10% fata de pretul de pe Thomann si au costul de livrare pe curier 18 lei indiferent de greutate. Vezi daca iti e convenabil sa cumperi de la ei. Daca nu gasesti siteul da-mi privat cu id-ul de mess...