The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 11:16 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: comanda cineva de pe thomann?
MesajScris: Joi Dec 17, 2009 3:34 pm 
Neconectat
User

E cineva din Oradea care vrea sa comande ceva de pe thomann in viitorul apropiat?
Eu as vrea sa cumpar cate ceva si s-ar merita sa cumparam deodata sa nu platim transportul separat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 17, 2009 4:02 pm 
Neconectat
User

Poi tu de unde comanzi de pui problema transportului? Nu comanzi de la astia? http://www.xxxxxxxx.ro

Aaa, dar de fapt cred ca s-a inchis reprezentanta care o aveau in Oradea, asa-i?

PS: daca puneai anuntul mai repede, imi trebuiau mie niste lumini... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 17, 2009 4:33 pm 
Neconectat
User

De la domnul Peres comand de obicei, iar curierul costa destul de mult, in jur de 70-80 lei, in functie de greutate.
Insa de data asta am nevoie de ceva maruntisuri pe care nu le gasesc pe site-urile din Ro si nu vreau sa iasa transportul mai mult decat comanda.

Ce fel de lumini ti-ai cumparat?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 18, 2009 2:02 pm 
Neconectat
User

Lumini dinamice pe leduri. Am cumparat doar un Aggressor TRI LED (American DJ) http://www.thomann.de/de/american_dj_ag ... ri_led.htm . L-am cumparat pentru un prieten (care cred ca il va pune intr-o minidiscoteca). Eu vroiam sa-mi cumpar pentru mine un American DJ Majestic fiindca m-a obsedat lumina aia de cand s-a lansat in vara, dar din pacate nici acum nu este inca disponibila pe Thomann. Zic cei de la Thomann ca American DJ livreaza f greu in Europa. Chiar si dupa Aggressor-ul ala am asteptat destul de mult fiindca s-a terminat stocul prin August si nu au adus altele decat la inceputul lui Noiembrie :roll:

Daca pana in Martie nu va fi disponibil Majestic cred ca imi voi cumpara si eu un Aggressor din ala fiindca este o lumina destul de faina si ieftina, momentan nu mai am decat o ciuperca...

PS: Dl. Peres isi pune s-au nu adaos fata de pretul de pe Thomann? Iar costurile alea de transport sunt doar pentru transportul din Germania pana in RO sau atata e cu tot cu transportul pana la tine acasa?.

Linkul ala care nu merge e de la Musikhaus Attila. Cei care aveau punct de lucru pe Magheru, dar acum am aflat ca au inchis acel magazin din Oradea si nu poti comanda decat online. Ei pun adaos vreo 10% fata de pretul de pe Thomann si au costul de livrare pe curier 18 lei indiferent de greutate. Vezi daca iti e convenabil sa cumperi de la ei. Daca nu gasesti siteul da-mi privat cu id-ul de mess...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 19, 2009 1:11 pm 
Neconectat
User

La domnul Peres platesti exact pretul produsului afisat pe site-ul in limba germana.
Transportul te costa doar curierul din SM pana in Oradea. Pentru un mixer, microfon si xover am platit transport 70 lei, pentru proline transportul a costat 80 lei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 24, 2009 9:42 am 
Neconectat
User

pfu...daca stiam ca vrea cineva din oradea sa comande....:|
mie in 15 mi s-au trimis coletele de la thomann...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 24, 2009 11:30 am 
Neconectat
User

azi dimineata mi-a venit un rack.. oricum vorbisem noi inainte si deja am dat comanda cand m-ai intrebat

am platit 30lei pt 10kg, trimite prin urgent-curier
ce vrei sa cumperi de ajunge la 70-80 lei curieru ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2