Mpro scrie:
Stiu ca nu sunt asa "scule" ca un Dynacord,Crown sau asemanator. Dar marea majoritate, la noi nu stie sa plateasca amplificatoarele astea. Ramane ., T amp..etc. (cat. low-end)
N am avut nici un amplificator . in viata mea. Dar in curand cred ca cumpar 1-2 buc. ca sa vad se este, cum suna..
De ce cumpar , . dupa Crownuri..

In primul rand sa iau putin experienta, sa vad si eu despre ce vorbiti..cum am zis, n-am avut nici un . ,pana atunci.
Al 2 lea lucru: merita sa bag banii pe un Crown? Raspunsul este :
NU! Pt cine si pt ce? La Odorhei majoritatea nu stie ce este un Crown,Ecler n-a auzit de el..ce sa faci asta e
Mii de scuze pt offtopic si lasam omu , sa vinde produsul..hai
Mpro, ma bucur ca ti-ai dat seama de chestiile astea. La noi astia mici nu prea ni se merita. Ca sa am Crown-uri, trebuie ori sa am un spectacol de minim 500 euro pe saptamana, ori sa am cate 2 nunti pe weekend si sa ajung la banii aia.
Asta cand vine vorba de mai multe amplificatoare. Cand e vorba de unul, si esti dj mobil cu 2 fr-uri e altceva, dar cand vine vorba de un sistem mai mare nu prea se merita.
Deci aici il dau exemplu pe "djcretzu" care de atatia ani, desi e lautar isi face treaba cu EP2500 si Tamp2400. Cred ca a realizat si el ca nu are rost sa bage bani in amplifuri nu stiu cat de sofisticate. De ce nu isi ia Dynacord ca alti lautari?