The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 12:34 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 2:07 pm 
Neconectat
User

..adica Senon Audio P 2000. Lumea este multumita cu acest produs..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 2:18 pm 
Neconectat
User

Este cenzurat cuvantul "tehnologie albastra". Din cauza asta apare gunoi chinezesc.

Sus

Subiectul mesajului: Re: vand amplificator
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 4:17 pm 
supershowsv scrie:
gunoi chinezesc

Ce copilarii jur :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: vand amplificator
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 5:17 pm 
Neconectat
User

tractor scrie:
supershowsv scrie:
gunoi chinezesc

Ce copilarii jur :lol: :lol: :lol:

a mai fost intr-un post asa ceva si am discutat destul de mult pe tema asta :lol: chiar ne gandeam ca respectivu care vindea ceva(scuze ca nu am retinut user-ul :oops: ) isi face singur scula "gunoi" :lol:
pana a intervenit nexus3 si ne-a spus ca aceasta marca nu este prea agreata pe forum :lol: :lol: din cauza asta este cenzurat cuvantul :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 10:50 pm 
Neconectat
User

ba sincer sa fiu este o porcarie cu faza cu gunoi chinezesc!!!!!

siau facut treba si inca mai fac aceste gunoaie cum zic uniii plus de asta nu au lasat pe nimeni in pana aceste gunoie . dar ma rog stiti cum e invidia :lol: :lol: :lol:

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 11:09 pm 
Neconectat
User

Stiu ca nu sunt asa "scule" ca un Dynacord,Crown sau asemanator. Dar marea majoritate, la noi nu stie sa plateasca amplificatoarele astea. Ramane ., T amp..etc. (cat. low-end)

N am avut nici un amplificator . in viata mea. Dar in curand cred ca cumpar 1-2 buc. ca sa vad se este, cum suna..

De ce cumpar , . dupa Crownuri.. :?: In primul rand sa iau putin experienta, sa vad si eu despre ce vorbiti..cum am zis, n-am avut nici un . ,pana atunci.

Al 2 lea lucru: merita sa bag banii pe un Crown? Raspunsul este :NU! Pt cine si pt ce? La Odorhei majoritatea nu stie ce este un Crown,Ecler n-a auzit de el..ce sa faci asta e :cry:

Mii de scuze pt offtopic si lasam omu , sa vinde produsul..hai

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 8:28 am 
Neconectat
User

Mpro scrie:
Stiu ca nu sunt asa "scule" ca un Dynacord,Crown sau asemanator. Dar marea majoritate, la noi nu stie sa plateasca amplificatoarele astea. Ramane ., T amp..etc. (cat. low-end)

N am avut nici un amplificator . in viata mea. Dar in curand cred ca cumpar 1-2 buc. ca sa vad se este, cum suna..

De ce cumpar , . dupa Crownuri.. :?: In primul rand sa iau putin experienta, sa vad si eu despre ce vorbiti..cum am zis, n-am avut nici un . ,pana atunci.

Al 2 lea lucru: merita sa bag banii pe un Crown? Raspunsul este :NU! Pt cine si pt ce? La Odorhei majoritatea nu stie ce este un Crown,Ecler n-a auzit de el..ce sa faci asta e :cry:

Mpro, ma bucur ca ti-ai dat seama de chestiile astea. La noi astia mici nu prea ni se merita. Ca sa am Crown-uri, trebuie ori sa am un spectacol de minim 500 euro pe saptamana, ori sa am cate 2 nunti pe weekend si sa ajung la banii aia. :lol:
Asta cand vine vorba de mai multe amplificatoare. Cand e vorba de unul, si esti dj mobil cu 2 fr-uri e altceva, dar cand vine vorba de un sistem mai mare nu prea se merita.
Deci aici il dau exemplu pe "djcretzu" care de atatia ani, desi e lautar isi face treaba cu EP2500 si Tamp2400. Cred ca a realizat si el ca nu are rost sa bage bani in amplifuri nu stiu cat de sofisticate. De ce nu isi ia Dynacord ca alti lautari?

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 10:00 am 
Neconectat
User

scarface scrie:
Mpro scrie:

Mpro, ma bucur ca ti-ai dat seama de chestiile astea. La noi astia mici nu prea ni se merita. Ca sa am Crown-uri, trebuie ori sa am un spectacol de minim 500 euro pe saptamana, ori sa am cate 2 nunti pe weekend si sa ajung la banii aia. :lol:
Asta cand vine vorba de mai multe amplificatoare. Cand e vorba de unul, si esti dj mobil cu 2 fr-uri e altceva, dar cand vine vorba de un sistem mai mare nu prea se merita.
Deci aici il dau exemplu pe "djcretzu" care de atatia ani, desi e lautar isi face treaba cu EP2500 si Tamp2400. Cred ca a realizat si el ca nu are rost sa bage bani in amplifuri nu stiu cat de sofisticate. De ce nu isi ia Dynacord ca alti lautari?

....pentru ca,pentru multi dintre lautari Dynacord este o fala si in plus se folosesc de putere pentru asi ascunde defectele de voce

:lol:

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 10:02 am 
Neconectat
User

Da , ai dreptate!

Dca gasesc vreun amplificator Senon Audio . din seria P , o sa cumpar. 8)(in viitorul apropiat) Ce imi place ,e designul..carcasa. Are si crossover incorporat dca stiu bine. 8)

Luni ajunga inca niste .-uri (Fs Audio) Lw 1203 . :P :D . Si inplus trebe niste inalte(drivere) , cred ca va fie si asta .(Fs Audio) comp 44 sau comp50. Mai am o pereche de boxe(plastic-abs)cu E 10 150 S+comp44 si sunt ft multumit. Comp-u are un sunet cristaliu si puternic.Este taiat la 2, 2Khz.Dca aceste produse sunt bune+ieftine ,de ce nu? Cand platesc si mie 500Euro/ eveniment o sa merg cu Crownuri.. dar acum este criza, ramane B-Tech-urile si astea. Am cumparat 2 incinte de la Noobsound, astea va fie topurile. In curand realizam si 2 basi ,BR 15"sau 18". Difuzoru va fie Lw15 sau Lw 18 HN :P . Amplificatorul P 1000 sau 2000..sau Phonicul max2500 pt. basi si max1500 pt topuri.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 10:04 am 
Neconectat
User

MPRO vezi ca am de vanzare nsite sateliti cu lw12 + comp34/pad52 si ceva basi interesanti:P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 10:18 am 
Neconectat
User

Sateliti am..luni ajunga Lw -urile. Mai trebe o pereche de comp-uri..si filrurile, dca gasesc cva. Dca nu, ramane incintele fara filtru , o sa pun la inalte un condensator de 3,3 uF si gata.

Trebe si o pereche de basi..dar nu stiu care sa fie. Am gandit ca sa cumpar active de la Thomann..sau nu stiu.

-nu conteaza: calitatea
-nici SPL u..sa duduie putin si gata
-nici frecventa de raspuns.. si dca nu cobara la35hz- 45hz atunci,ce e? :lol:

Cea ce conteaza sa fie ft. mic si usor! :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 1:47 pm 
Neconectat
User

Mpro, iti aduci tu aminte cand ziceai ca ai scos driverele de pe DYS215 si le-ai aruncat la gunoi?
Acum de ce zici ca suna bine pt ca erau Comp44 sau Comp50. Nici eu nu mai retin, dar de cate ori prindeai ocazia aruncai cu gunoi in ele. Sunt constient ca nu sunt de top, dar la banii astia fac prea multe. Sunt destul de multi care au asa ceva, iar daca vei folosi un filtru calumea sa stii ca poti sa le faci sa sune aproximativ bine.
Nici nu va ganditi ca apar acest nume, dar sunt niste chestii nasoale pe care le vad unii. Nu te obliga nimeni sa cumperi o scula proasta, iar in cazul de fata nu poti sa spui ca sunt proaste. Sunt entry level si iti ofera atata cat costa. Eu sunt de parere ca pt un incepator sau pt evenimente mici poti sa iti faci treaba cu succes cu asa ceva.

Legat de XA2, si eu vreau o clona, ca nu ma lasa inima sa cumpar intreg sistemul. Si sincer, doar pt lautari imi trebuie. Sa le dau in gura si sa il fac identic astfel incat cei care nu au vazut sistemul in viata lor sa nu isi dea seama ca e un fake. :lol:

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 8:57 pm 
Neconectat
User

Da..stiu. Am aruncat in gunoi,impreuna cu filtre (una arsa) !Au fost aruncate si wooferele 15"! (nu catre mine, dar au fost arse si astea dupa cum stiu) Linga E 150 S P.Audio, comp-ul 44 se simte bine! ..este optimal! Mentin ca incinta a fost dotat cu 2 buc. 15"basi-medii. DYS 215-Fs audio(.). Si dca stiu bine, amplificatoru a fost phonic max2500(nu-e al meu) .

Da, la pretul de 89ron(+transprt)merita..

DAr!!! Nu recomand pt. incinte full range ca genu de DYS215. (2 x15") ! Pt. un satelite 12"sau 10 " + comp44 e ok..

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 

Ora este UTC + 2