The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 8:54 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: concert D&C Oradea
MesajScris: Lun Iun 26, 2006 8:54 pm 
Neconectat
User

Imagine
au fost: Anda Adam, Simplu si Morandi

is curios ce parere au cei ce au fost, in legatura cu sonorizarea.

eu, cel putin, mam simtit ca si la un tuning show. basul era dat mult prea tare, subbasul se evidentia prin GD mare si amplificatoare in clipping :roll: . Partea de medii - inalte ar fi fost ok daca basu nu ar fi mascat vocile si efectele care lucreaza pe acest interval de frecventa. morandi zici ca era ragusit ... abia se auzea ce canta (sau asa ii place lui incat sa nu se auda :roll: ) Iara cei doi DJ, erau acolo de a moca, nau fost in stare sa regleze sistemul asa incat sa se auda clar. Tot ce intelegeam din melodiile lor era bubuiala :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 26, 2006 9:04 pm 
dupa boxe, par sa fie cei ce au lucrat cu hrusca in concerte anu trecut cu lansarea vodafone. daca ei sunt inseamna ca sunt naspa, jumate concert in cj la hrusca nu i-au reglat chitara rece si intrau la distorsiuni in saracele boxe de mi-au fost mila de ele. dupa jumate de concert hrusca tot facea semne nervos la dj de la pupitru, cred ca a tras si niste injuraturi. a venit unu dintre ei a scos mufa si a inlocuit-o cu alta. mi se pare lipsa de profesionalism chestia asta. macar un soundcheck puteau sa faca inainte de concert.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 26, 2006 9:13 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ce marca/model sunt boxele?

par sa fie dynacord basii, dar mediile si inaltele nu le recunosc..

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 26, 2006 9:17 pm 
eu nu mai tin minte ce boxe erau dar bag mana in foc ca tot ei au fost. tot atatea boxe aveau pe o latura si am vazut ca erau si cate 3 boxe legate in paralel. oricum de cacao s-au facut in cj in prima jumate a concertului si aveam impresia ca basul era prea tare exact cum a zis si FIXVID

ps. poate nu mai tin bine minte dar am avut impresia ca nu era sist din sub + top, erau fullrangeuri. asa mai tin minte, dar poate gresesc :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 26, 2006 10:30 pm 
Neconectat
User

nush ce boxe is ca nam vazut pana la logo.ul de pe grilaj

zici ca as fi ascultat muzica pe niste chinezarii sau pe un sistem 5.1 :roll: numa care suna mult mai tare.

totusi, sa nui facem de kko in halu asta, era in spate o toba mare suspendata in aer ... care de cate ori era lovita, iti misca toate firicele de par de pe picioare :shock:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 27, 2006 12:26 am 
Neconectat
User

aia da toba adevarata...

deci sa-nteleg ca am fost norocos cu sonorizarea de la depeche mode ?
6 sisteme line array, 2 formate din 12 incinte, amplasate la jumatatea terenului, iar 4 pe scena, cu cate 16 incinte fiecare ? :lol:
de subwoofere nu zic pt ca nu stiu ce marca sunt, nu i-am vazut, dar a filmat pe acolo si arata pe un ecran si pe ele am vazu desenat un X rosu, mare, asa semn parca am vazut la pecker sound...nu mai stiu sigur...ma uit si daca ala e dau un link...
oricum eu as mai fi vrut 6 dB, asa pt mine...si mai mult kickbas... :roll:

Sus

Subiectul mesajului: martin audio la depeche mode
MesajScris: Mar Sep 19, 2006 3:47 pm 
Neconectat
User

martin audio nu peker sound

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2