The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 1:40 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ajutor setare
MesajScris: Mar Iun 29, 2010 1:17 pm 
Neconectat
User

Salut,
Mi-am luat de curand un mixer DJX 750 si am urmatoarea problema. Mixerul l-am legat la calculator si folosesc virtual dj cu doua placi de sunet (cate una pe fiecare canal), am setat virtual dj sa mearga cu doua placi de sunet si totul e ok. Fiecare canal cu cate o melodie. Problema mea este ca nu pot sa folosesc castile pentru ca se aud amandoua melodiile in acelasi timp, desi am incercat si cu split din mixer si cu Cue sau Master tot din mixer si nimic.
Eu m-am gandit sa nu fie de la crossfaderul de la virtual dj pentru ca pe acela il tin la mijloc, dar daca il mut pe canalul 1 se aude melodia care canta pe master, in casti, iar daca il mut pe celalalt canal nu se mai aude nici pe master nici in casti.

Aveti idee cum as putea rezolva problema asta?

Multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 29, 2010 2:09 pm 
Neconectat
User

Daca functioneaza corect mixerul si pe un canal ai o piesa si pe celalalt ai cealalta ar trebuii sa fie ok.
apasa butonul de que pe canalul care doresti sa il auzi in casca si OBLIGATORIU seteaza butonul deasupra volumului de casca sa auzi masterul sau sa auzi doar canalul dorit. bafta !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 29, 2010 3:53 pm 
Neconectat
User

asta am incercat si in casti se aud amandoua melodiile una peste alta, indiferent de cum invart butonul pentru casti cue sau master... singura schimbare daca invart de buton este ca se aude mai tare melodia care canta cand sunt pe master decat cand sunt pe cue. atata tot, iar cu butonul split sau master tot amandoua melodiile odata se aud.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 29, 2010 5:14 pm 
Neconectat
User

Pai atunci verifica mixerul sa vezi daca el este problema.
Pune pe un canal virtual dj si pe celalalt canal winamp sau ceva de genul, deci nu tot vdj.
Si vezi daca mai e problema asta
Daca tot asa se aude sunt sanse sa fie problema de la mixer daca zici ca ai apasat pe ce butoane trebuie

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2