The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 02, 2025 2:53 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pareri despre un mixer
MesajScris: Joi Iul 15, 2010 8:47 pm 
Neconectat
User

Va cer ajutorul...

Vreau sa cumpar de la cineva un mixer Realistic ssm-1900
Vreau sa va intreb daca are reglaje pentru inalte, medii si bass...

Si daca il pot folosi ca un crossover pentru un subwoofer..
cate microfoane pot sa bag in el?
Stiu doar ca e stereo, iar proprietarul stie cat stiu si eu.adica nimic...
Stiu ca nu e un mixer performant si foarte nou, dar eu zic ca de inceput ar fi ideal
Si daca merge la pretul de 130 roni...

Astept parerile voastre

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 16, 2010 10:12 am 
Neconectat
User

Nu merge folosit ca si crossover numai daca din el dai semnal numa la bass fiindca din cate am vazut CRED ca are reglaje (low,mid,hi) doar pe iesirea principala.Deci nu poti taia inaltele si mediile pentru subwoofer ssi in acelasi timp sa tai basul de pe sateliti.
Parerea mea este sa nu te complici cu antichitati.Daca vrei un crossover ia-ti un crossover si gata, ca nu e foarte scump.Gasesti si la 2-300 de ron si cel putin stii ca basul e filtrat mult mai bine decat l-ai putea filtra cu un mixer.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 16, 2010 9:37 pm 
Neconectat
User

Atunci recomanda-mi un mixer, cu proprietatea taierii de frecvente pe fiecare canal

In maxim 200 ron...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 17, 2010 9:25 am 
Neconectat
User

Pai daca trebuie sa iti recomand ceva PANA IN 200 ron e cam complicat, eventual second hand.
Cea mai ieftina varianta pe care am gasit-o a fost un behringer xenyx 802, care ai sanse sa il gasesti pe la 2 milioane si ceva in romania sau sa iei de pe thomann. Vezi ca sunt persoane care se ocupa cu din astea si iti aduc produsele de la thomann, ai garantia in romania dar pretul de pe thomann, u platind doar curierul de la persoana respectiva pana acasa la tine, care la asa un colet daca il trimite prin posta va costa cam 5-10 lei, ceea ce e mult mai rentabil decat sa platesti curierul din germania pana aici.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2