The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 8:05 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 82 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 28, 2006 11:20 pm 
Neconectat
User

...

Ultima oară modificat de CBI pe Mar Iun 21, 2011 10:49 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 10:24 am 
Neconectat
User

luci scrie:
nu te lasa indus in eroare de marimea lui.El are 92 db sensibilitate ceea ce pt un dif de 8'' e destul de mult.Alte difuri de aceasi marime au abea 87 sensibilitate.Deci diful tau o sa sune cu aprope de doua ori mai tare dect un altul la fel.Acum depinde si ce extensie in joase are si alte chesti.Dar totusi fa incinte recomandate de Nexus, filtre tot,si dupa aceea mai vb.Eu zic ce cei de la P.Audio stiu cve fac asa ca asteptam rezultate de la tine :wink:

N-are bass d-ala misto :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 3:05 pm 
Neconectat
User

cred ca tie ti sar potrivi mai degraba un ying ciung sau un sal ... alea au bas de ala misto :wink: + ca poti face filtru de ordin 6 ... ca tot o ***a va fi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 11:15 pm 
Neconectat
User

...

Ultima oară modificat de CBI pe Mar Iun 21, 2011 10:50 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 11:25 pm 
Neconectat
User

Bai nu te mai lua de filtrele mele de ordinu 4 ca n-au nimic, merg perfect ! :lol:
Cred ca s-ar putea sa piarda aer prin spate ca e capacu pus doar asa.... ca nu am inca vatelina si toti conzi pentru filtre ca sa inchid boxa.
Si ar mai putea sa fie de la calculatorul meu ... care are un comportament cam ciudat in ultima vreme :? se aud tot felul de biziituri si distorsiuni ....

Deci , mai are o sansa ! :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 12:00 pm 
Neconectat
User

...

Ultima oară modificat de CBI pe Mar Iun 21, 2011 10:50 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 7:50 pm 
Neconectat
User

CBI scrie:
... sursa dc e doar o amarata de integrata sa nu astepti rezultate ,astea au o dinamica de 'invidiat' pe bas,ca sa nu mai vb-im ca sub 50hz deja intra intr-un fel de oscilatii,pierd controlul,paraiturile si fasaitul sunt din partea casei :D

Nu inteleg despre ce este vorba aici :?

E acordata la 48 Hz ;)

Sarbatori Fericiteeeeeeee :!:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 82 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC + 2