The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 7:09 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 18, 2010 12:44 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

.

Ultima oară modificat de Al Ex Al Ex pe Joi Apr 20, 2023 3:09 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 6:59 am 
Neconectat
User

Am ajuns la d-nul Mircea si am ramas impresionat de ceea ce se intampla acolo! Sant incantat de faptul ca prietenul meu a ales exact configuratia recomandata, ce pot sa va spun, Mircea cred ca afla asta acum, la probe,boxele au fost gadilate cu un xpa 7000 parca, si nu cred ca au inghitit mai mult de 250w fiecare; ei bine aveam in masina cu care am venit o persoana pe care la plecare am intrebat-o, cum s-a auzit? Raspunsul: poate vrei sa ma intrebi cat de tare vibra masina!: Pt cei care cunosc locatia, masina era in strada, iar boxele in curte la Mircea, in fata atelierului! Altfel spus, cred ca distanta era de vreo 50m, si boxele erau paralel cu masina si nu fata in fata! CONCLUZIA: RESPECT MIRCEA PT. RECOMANDARE! Abia astept sa cumpar si eu 2 SN-15LF-II!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 9:56 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Ma bucur ca eşti mulţumit !

puterea apreciez ca a fost sub 100W (clipeau doar LED-urile de signal de -10dB)
Îmi pare râu ca nu am avut timp sa stau sa va prezint mai multe jucărele dar eram în criza de timp, aveam de livrat 38 de boxe în 3 zile :roll:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 8:04 pm 
Neconectat
User

salut! nu am mai putut sa ma loghez cu ``iulianrugina66``.....
Mircea, multumesc de sfaturi si de ajutor. Vreau sa spun ca sunt f.mandru de boxele mele.
Pt. toti membrii: Am ales configuratia recomandata de Mircea. Nu puteti sa va inchipuiti cum se aude. Sincer, nu am nevoie de Montarbo, RCF sau FBT..... Astea-s beton! Oricum, eu o sa continui colaborarea cu Mircea!

Sus

Subiectul mesajului: Re: WN-15R sau SN-15MB
MesajScris: Lun Ian 31, 2011 2:02 pm 
Neconectat
User

Mircea, am si eu o intrebare: am o pereche de boxe cumparate de la tine cu WN15R si DNA XPRO-2. le folosesc impreuna cu 2 basi tot de la tine, 18", difuzor PAudio de 600 W (nu mai retin modelul). recomanzi sa trec la SN15 LF sau sa raman la WN15R?

Sus

MesajScris: Lun Ian 31, 2011 2:13 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

depinde de aplicatie

WN15R are sensibilitate mare dar nu coboara prea bine in frecventa si merge cel mai bine impreuna cu niste basi
SN15LF are avantajul ca poate cobora mai bine in frecventa si nu are nevoie de basi la majoritatea aplicatiilor, insa extensia se face cu o mica sacrificare de sensibilitate.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Ian 31, 2011 3:37 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2