The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 10:32 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 3:53 am 
Neconectat
User

@DNA:

Pai pe mine m-ar interesa in special un test cu HP15W si HP18S, bagat in ele cel putin puterea program(400w pt. hp15w si 1000w pt. hp18s), dar un 500w cu 1100w nu ar strica deloc...bineinteles daca esti disponibil sa te risti tu :wink: 8)

Merci.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 10:37 pm 
Don scrie:
Great video DNA! 8)
Eu salivez dupa Ecleru ala NUO5 :twisted: Frumoasa scula...

Daca se poate niste videoclipuri si cu hp15w sau ceva asemanator de 200w rms....bagat in 500, asteptam! :wink:

Io astept WN15S-u la XPA7000 in bridge:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 11:37 pm 
Neconectat
User

Si eu as fi curios sa vad un test cu wn-15s asa macar la 5-600 w .
Erau niste discutii undeva aici sau pe elforum cum ca magnetii pe neo isi modifica foarte mult intensitatea campului magnetic daca sunt incalziti peste o anumita temperatura (si aceasta modificare parca nu era reversibila) .
Deci cu un test la sange cu un wn-15s poate aflam si noi daca se modifica in vreun fel intensitatea campului magnetic .
Eu personal prin acest test as fi curios daca e vreun pericol sa cuplezi un fl cu wn-15s la un dracusor ca asta http://www.phonic.com/en/product/detail ... _no=xp3000 (evident , nu in punte :lol: ) .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 29, 2007 11:45 pm 
Nemesis scrie:
test cu wn-15s asa macar la 5-600 w .

le-am dat eu in boxele mele 500 linistit si nici urma de distors. Cand ajung acasa si pleaca ai mei, imi fac o cruce, pun amplifu in bridge si vad care ii treaba cu wn-ul spre 1500 w musicali

Edit: DNA, spune cine canta piesa aia :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 30, 2007 12:07 am 
Neconectat
User

DJTwister scrie:
Io astept WN15S-u la XPA7000 in bridge:D

Bine ca nu ii sugerezi sa dea cu toporul in difuzor.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 08, 2009 9:36 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 30, 2007 12:13 am 
Neconectat
User

Nu (prea) ma indoiam ca n-ar rezista la 600 w sau la mai mult sau ca nu ar canta dulce, fara distorsiuni . Sunt curios daca dupa o tortura de genul asta (deci asa peste 5-600 w, cu muzica ) n-o sa se spurce spl-ul .
Evident, ideal ar fi ca cel care face testul sa prelungeasca tortura destul de mult astfel incat temperatura mobinei sa se stabilizeze , dar ne multumim si noi cu ce vom primi :D .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 30, 2007 12:24 am 
pai nu are rost sa ii dai wn-ului cu mai mult de 400 muzicali. nu auzi diferenta si numai chinui saraca bobina

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 30, 2007 12:56 am 
Neconectat
User

Dar parca pe bietul E12-250N ce rost are sa-l indopi cu 500 w :lol: ?
Ai parca testam anumite limite sa vedem si noi cat pot indura bietele difuzoare .
De pompat cu 400w sau mai mult e clar ca n-are rost , dar mai stii .. poate iti cade din cer un amplif capabil de 600w/8 ohmi cum e Phonic-ul ala de care am zis mai sus sau cine stie cum se iveste ocazia sa imperechezi boxele cu o statie mai vanjoasa . Si mai ales pt ca nu poti stabili usor unde e nivelul ala de 400 w e bine sa stii daca dif-ul e capabil sa inghita fara sa sughite inca vreo 100-200 w .

P.S. pe undeva testele astea cred ca au si importanta practica; vedem si noi cu ocazia asta (pe riscul altora 8) ) pana unde ne putem intinde cu gluma fara ca dupa aia sa ne apuce plansul (dupa difuzoare ):twisted: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 30, 2007 1:42 am 
Neconectat
User

Pana acum eu m-am intins cel mai mult, dar nu pentru mult timp. :lol:

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 08, 2009 9:37 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 30, 2007 10:41 am 
Neconectat
User

Cand eram eu la inceputuri am incalzit destul de tare niste chinezarii de 10 " (care erau normal pe ferita 8) ) .Dupa cateva ore ,piesele polare erau calde calde iar prin rezonatoarele boxei iesea mult mai cald decat cel al mediului ambiant (si era cald tare ca era vara); daca alea n-au crapat inseamna ca e12-250 sau celelalte care vor fi testate au de chinuit pana sa-si dea obstescul sfarsit .

P.S. la dif-urile pe neo cui i se pare ca se incalzesc prea tare bobinele,........ poate monta niste ventilatoare :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 31, 2007 9:04 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

asteptam filmuletul cu hp15w :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 2