The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:09 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Incinte acustice Paudio
MesajScris: Mie Ian 14, 2009 6:45 pm 
Neconectat
User

Dupa cum spune titlul am vazut in diferite filmulete,ca Paudio produce incinte acustice in regim OEM,ba chiar mai mult boxe cu filtre+difuri+tot,,,
Exista vreo lista de preturi cu acestia sau un catalg cu poze cam ce produc ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 14, 2009 8:47 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

OEM, inseamna ca produc pt altii

majoritatea sunt deja vizibile prin cataloagele unor firme de renume 8)

din pacate , clauzele de confidentialitate nu-mi permit sa indic modelele in cauza.... :cry:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 2:56 pm 
Neconectat
User

Din lipsa de ocupatie pe net am reusit sa comunic cu baietii de la paudio...si peste asta am mai vorbit cu baietii de la sonothone.care comercializeaza boxe profesionale Paudio...dar cu difurzoare de serie (se subintelege ca boxele sunt de serie nu OEM)
Paudio poate sa imi trimita cam orice proiect le pot da sau din proiectele lor care spun ei ca in lume sunt cele mai "versabile" boxe(in ceea ce priveste proiect...atat sisteme horn loaded cat si bandpasuri cu tehnologii noi).
Am si primit niste planuri cu promisiunea sa le tin dupa cum ai zis tu mai sus confidentiale...desigur nu sunt cotate doar sa imi dau seama cam ce proiecteaza si sincer sunt pe gustul meu (mici,chiar unic proiectul nu imi venea in cap si puternice)

PS: sa nu va ganditi la speakerstore.nl,speakerplans sau sonothone ca nu au nici o treaba proiectele de acolo..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 4:21 pm 
Neconectat
User

Nomad scrie:
Din lipsa de ocupatie pe net am reusit sa comunic cu baietii de la paudio...
[...]
Am si primit niste planuri cu promisiunea sa le tin dupa cum ai zis tu mai sus confidentiale...desigur nu sunt cotate doar sa imi dau seama cam ce proiecteaza si sincer sunt pe gustul meu (mici,chiar unic proiectul nu imi venea in cap si puternice)

NU CRED :lol:
Pai daca-s super mega confidentiale de ce naiba ti le-a mai dat? In ideea ca si eu pot sa ma plictisesc si sa vorbesc cu "baietii de la paudio".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 4:50 pm 
Neconectat
User

Nu te-ai prins ...nu le pot publica pe forum etc...siteuri si info ...le poti cere si tu ...ca ti le dau dar cu respectul sa nu le pui pe ceva public....
Planurile sunt necotate.probabil dimensionate incorect,componentele nu sunt zise fiind produse oem,filtrele si toate cel deasemenea...

Ideea este ca se pot cumpara boxe facute de Paudio de pe siteul acestora...pentru orice fel de apicatie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 6:44 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Pai te rog dani-le si noua pe mail. Daca iti dau pe PM o adresa de mail, faci upload?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 7:35 pm 
Neconectat
User

da

Dar nu este mai usot sa te duci pe site pe contact sa vb direct cu ei pe mail...sa le zici o aplicatie ce ai in cap si iti vor oferi pe mail numeroase chestii ....

Eu iti voi da ce am primit nu este o problema este vorba de un sistem compact cu 2 sateliti + 2 subwooferi si un sistem line array iarasi ultra puternic si compact.
Pot sa-ti trimit ce mi-au zis 2 imagini cam cum arata facute in desen pe corel sau ceva de genu de ei...

PS:Ma gandesc de ce va mirati atata ...daca ati fi fost mai interesati de Paudio ati fii vazut ca insii produc in 3 schimburi per zii 8000 de incinte!!!
Nu suntem primii care au aceasta idee foarte multi si-au cumparat de la Paudio boxe facute de ei mai si daca nu ma insel stiu si pe cineva (Lautar) care are un sistem comandat prin . de la acestia...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 8:38 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Nomad scrie:
da
Paudio boxe facute de ei mai si daca nu ma insel stiu si pe cineva (Lautar) care are un sistem comandat prin http://www.google.com de la acestia...

Eşti sigur că nu o fi din altă parte ?
:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 8:52 pm 
Neconectat
User

DNA .... da-le pace la copii :lol:
stiu ei ceva, dar se pierd in detalii

noi sa fim sanatosi si toata lumea sa aiba boxe !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 9:20 pm 
black_knight scrie:
DNA .... da-le pace la copii :lol:
stiu ei ceva, dar se pierd in detalii

noi sa fim sanatosi si toata lumea sa aiba boxe !

Stiu si eu vanzatori de la "google" care ziceau ca ei ( .) sunt importatori la p.audio ....... dar nu poti sa le dai in cap ..... poate ei asa stiu "de sus" ...... :roll: ( multi de pe aici nici nu se obosesc sa vada in listele de distribuitori de la diferite marci , cine e importatorul pt Romania ........ )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 9:23 pm 
Neconectat
User

DNA scrie:
Nomad scrie:
da
Paudio boxe facute de ei mai si daca nu ma insel stiu si pe cineva (Lautar) care are un sistem comandat prin http://www.google.com de la acestia...

Eşti sigur că nu o fi din altă parte ?
:lol:

Nu erau fakeuri ... :D iti garantez asta si nici facaturi de ....Konul aduce difuzoare Paudio are un distribuitor al sau unic care nu are nici o treaba cu nimeni au catalog si daca vorbesti frumos cu ei te ajuta si cu Oemurile astea ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 9:40 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nomad scrie:
Nu erau fakeuri ... :D iti garantez asta si nici facaturi de ....Konul aduce difuzoare Paudio are un distribuitor al sau unic care nu are nici o treaba cu nimeni au catalog si daca vorbesti frumos cu ei te ajuta si cu Oemurile astea ...

Doaamne, dar nu mai vorbi prostii !!!

Konul, ca de fapt toata lumea ce vinde Paudio, cumpara de DNA, importatorul oficial pe romania a Paudio.

http://www.paudiothailand.com/distributors.cfm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 9:54 pm 
@Nomad

Esti MAXIM !!! Dna altceva vroia sa zica ... tu ai inteles total aiurea ....

dupa cum am zis si in postul meu anterior in topicu` asta...... vorbesti fara sa te uiti macar cine e importator pe ROmania pt produse P.audio ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 10:21 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Nomad scrie:
..Konul aduce difuzoare Paudio are un distribuitor al sau unic care nu are nici o treaba cu nimeni au catalog si daca vorbesti frumos cu ei te ajuta si cu Oemurile astea ...

Chiar nu poţi da mai multe detalii ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 15, 2009 11:50 pm 
Neconectat
User

Astia de la . mi-au zis ca aduc de undeva de la Bucuresti ..... si am vorbit de Poweraudio cu ei ...si nu au nici o treaba daca asta mi-au zis ...acuma vad ca ai dreptate (m-am uitat la importatori) ...

Tare faza cu . :))

Nu stiu asa au zis asa a comandat unu etc...acuma DNA stiu ca e importator dar nu stiu poate dupa cum zice le iau ei din alta parte...cert este ca nu mai platesc transportul si ies mai ieftin daca iau accesoti Paudio de la acestia ..

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2