Nu cred ca cineva care se pricepe cat de cat la tehnica audio o sa aleaga sa cumpere un difuzor cu magnet de ferita in loc de unui cu magnet de neodymium in conditiile in care ambele variante ar avea aceleasi performante si pret. Trebuie sa fie prea tampit sa aleaga sa aibe niste boxe grele (si al caror spl scade in timp) in loc sa aibe niste boxe usoare si cu spl constant in timp.
Momentan insa ar mai fi un mic impediment care ar sta in fata utilizarii difuzoarelor cu neodymium existente in Romania si anume faptul ca nu sunt suficiente modele din care clientul sa aleaga.
Eu de ex am in plan sa-mi fac niste full-range .In viitor am de gand sa le combin cu niste subwoofere (aici am ochit deja WN-18S

) insa pana atunci acele full-range trebuie sa scoata cat mai mult bass.Pt aceasta aplicatie (in urma unor sfaturi avizare) ama ajuns la concluzia ca ar trebui sa folosesc sau C15-400B sau WN-15S .Avand in vedere ca vreau cat mai mult bass va trebui deci sa aleg C15-400B. As fi incantat sa pot pune in acele full-range numai dif-uri cu neodymium dar paramatrii modelelor existente nu se prea impaca cu cerintele aplicatiei mele

.
Insa daca avetzi de gand sa aduceti si alte modele de difuzoare pe neodymium s-ar putea sa-mi schimb planurile

.
Apropo de viitorul transport v-as ruga daca se poate sa punetzi o lista cu viitoarele tipuri de difuzoare cu neodymium care vor fi aduse,alaturi si de o lista de preturi macar asa informativ daca exact nu se poate spune.
S i cam pe cand urmatorul transport ?