Ovidiu Gherasim scrie:
danielgindac scrie:
Este ok sa atac doua astfel de dif-uri, in paralel, cu un DPA2000 in bridge pe 4ohmi? Cunoasteti variante mai bune fara a depasi pretul acestui Ecler?
Pe lista ar mai fi : RAMaudio S3000, RAMaudio RX3000,
si apoi restul...EV Q99, EV Q1212, Wharfedale Pro MP2800, RCF HPS 2500, Dyn. SL1800, dBTech HPA3100. Multumesc!
nici unul din cele enumerate mai sus nu suporta 2 ohmi/canal - 4 ohmi/bridge
Eu unul nu inteleg cum pot da altii sfaturi despre lucruri de care n-au habar.
- EV Q-series , RamAudio S-series, Dynacord SL-series ...sunt special concepute sa functioneze in 2 ohmi, (4 ohmi bridge), am folosit pe termen lung amplificatoare din toate cele 3 serii susmentionate si nu a picat nici unul; fiecare au plusuri si minusuri.
- despre celelalte serii mentionate nu pot spune decat ca reiese din specificatiile producatorului ca functioneaza si in 2 ohmi, nu am detinut nici un model.
- preferata mea: seria S de la RamAudio - putere de iesire mare, functioneaza si la tensiuni joase in priza, sunt foarte usoare... nici un model din seria S nu depaseste 9 kg, suport pt procesor DSP incorporat (pentru cine isi permite... costa cat inca un amplificator S-series)...dar la mine s-a impacat perfect si cu Amic24 de la Ecler.