The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 3:44 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 27, 2006 10:49 pm 
Neconectat
User

muzica e house si dance.. cam ce e pe radio deea si cateodata rap. altceva nu prea.
bass.. hh, pai graficu ala ii cu hp15w, am ascultat sal si nu-mi prea place ca nu se simte bassu, e o huruiala da' ii numa zgomot. nu ma prea pricep sa explic. da' cred ca prefer un gd mai mic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 28, 2006 12:22 am 
Neconectat
User

atunci e perfect te poti indrepta spre ceva pro fara probleme,dar problema e ca bas calumea nu ai din Hp-15 &CO,daca vrei incearca un HP-18W,ala ar trebui sa te multumeasca

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 28, 2006 1:43 am 
Neconectat
User

nu prea cred ca mi-as permite hp18w, nu cred ca ar incapea si pe deasupra dispun doar de 150W dintr-un amplif. facut special ca sa stea in o incinta.

am cam simulat eu cum am stiut mai bine :D si mi-a iesit ok cu HP15W dar si o incinta cu HP12S arata binisor. ar putea obtine rezultate mai bune Hp12s cuplate izobar? bandpass inca nu mi-a iesit :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 28, 2006 2:51 am 
Neconectat
User

Hp-12S nu merge ca Sub.De ce nu iti permiti un hp18w ca e 3.5 mil si ziceai ca ai 5 sau 5.5 mil.Si ce daca ai numai 150W,macar e diful facut pt sub.Da mai multe detalii ce amp pt sub ai

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 28, 2006 9:19 am 
asta il are.
http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=488

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 26, 2006 3:07 pm 
Neconectat
User

:oops:
ca sa nu mai deschid un topic nou il continui pe asta... ideea e ca prin ianuarie - februarie o sa am vreo 12-15 milioane (daca-mi trimite tymy ala banii dupa cum promite de vreo luna :evil: ) daca nu tot rezolv eu cumva.

deci am ampliful de mai sus. am 2 sateliti pe 4 ohmi mai amarati saracii da' duc ceva.

1. sa iau un subwoofer?
JBL GTO 1204BP-D bandpass, 2 difuzoare, 600W RMS, SPL (1W/1m): 98 dB :roll: sa fie real :?: acesta va lucra in 8 ohmi cu bobinele in serie..
JBL Northridge E250P subwoofer activ, RMS: 250W -> dragut
Infinity TSS-SUB4000PLT subwoofer activ, RMS: 400W -> si mai dragut :)
am pus si ultimul sub chiar daca e 15 milioane datorita puterii destul de mari.
cum credeti ca vor suna aceste subwoofere? vor avea un bass ok? adica nu unul lung, huruit... ma gandesc sa renunt la sub-uri profesionale deoarece nu fac sonorizari.
aceasta investitie (care urmeaza completata pe parcurs) pare mai putin costisitoare decat a doua mai ales daca aleg un sub activ, urmand doar un amplif stereo (aprox 500lei) si 2 sateliti (aprox 800 lei)

2. sa iau un fullrange cu WN si driver?
care solutie m-ar satisface mai mult intr-o camera de camin (20mp). cred ca o sa ma enervez odata si ma duc pana la adi sa ii ascult wn-urile :twisted:.
numai ca voi mai avea nevoie si de a doua boxa si de un amplif mai serios si ajung cu un plus de minim 1000 lei fata de prima varianta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 27, 2006 9:08 am 
Neconectat
User

Daca e vorba despre camera de camin nu stiu daca nu o sa le zgarii pe la transport cand mergi acasa, ma refer la ultimele doua modele , ca tot spuneai ca is mai dragute si asa parca s-ar presta mai bine Jbl acu nu stiu cum stai la sunet cu toate cele trei modele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 29, 2006 6:56 pm 
Neconectat
User

hh... tocmai am sosit din media galaxy. am ascultat "subbafarul" (dupa cum i-a zis vanzatorul :) ) JBL, modelul de 150W nu cel de 250W. Era scump totusi, 1300 lei :?
Am ascultat putin la un volum ridicat si pot sa spun ca misca aerul dar nu imi place, am dat apoi la un volum acceptabil si era cam acoperit de sateliti si cand dadeam mai tare din bass era mai mult huruit care mie nu-mi place.
Deci renunt momentan la membranele de cauciuc :) si cand o sa am bani o sa-mi comand WN15R si BMD450, il pun in colt, un pic de procesare si sigur va suna beton.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 29, 2006 7:25 pm 
Neconectat
User

Pana sa renunti la membrana de cauciuc mai bine asculta niste subwoofere de calitate. jbl-ul acela e o gluma proasta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 30, 2006 4:36 am 
Neconectat
User

Gizmo, mate, ia un 18w si il faci super plat . trajem niste simulari daca vrei. si pana la urma , tot iese ceva ;)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 30, 2006 9:45 pm 
Neconectat
User

DJ_Kenwood scrie:
Gizmo, mate, ia un 18w si il faci super plat . trajem niste simulari daca vrei. si pana la urma , tot iese ceva ;)

da' tu cum ai ajuns din La Strada ai si postat :lol:
am pus urechea la propriu pe basii de acolo... 2 Dynacord-uri unu peste altu intr-un colt si in celalalt alte doua. cam mic SPL in comparatie cu top-urile. asa ca si o comparatie, sub-urile topsub de la Outline au un SPL simtitor mai mare.

cat despre faza cu aplatizarea :) ce fac daca pun difuzoru in sus si imi bate in pat :? ori imi rupe patu ori nu suna deloc bine.

cred ca o sa-mi fac pana la urma un sub cu HP18S si un satelit cu C12-300B si driver... ma mai gandesc totusi. :roll:

Ultima oară modificat de Gizmo pe Dum Dec 31, 2006 10:49 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 31, 2006 12:21 am 
Neconectat
User

Nu cred ca te incadrezi in suma precizata de tine, cu satelit cu C12-300MB+driver si un sub cu HP18S! :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 2:03 am 
Neconectat
User

Bogdi16 scrie:
Eu am renuntat de mult la ideie....ca de 1 an nexus invata autocadul.

si dupa alti 2 ani de lupte seculare :lol: bani recuperati :D :D
hashpe powah

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 7:31 am 
Neconectat
User

ce ai pus in el pana la urma?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 10:47 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

si cum se aude?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2