The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 4:15 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 150 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 1:56 pm 
pai tocmai asta e problema.. media de varsta 17-18 ani ... Cum sar rezolvat o asemenea problema ? avem multe necunoscute si cate ecuatii ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 2:02 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

eu , personal, as merge cu 2 suburi de 2x18" si 4 fullrange de 15"+2" drv, dar nu cred ca voi aveti atata echipament disponibil....

vineri noaptea am avut o sonorizare intr-un local situat la parterul unui hotel de 4 stele din IASI .

Media de varsta a fost de aprox 20-22 de ani .
Muzica : Techno, Electro, etc.
Capacitatea : 100-150 de persoane.

sistemul utilizat a fost compus din 4 Fullrange de 15" (2 cu DRV de 2" si 2 cu DRV de 1"), ajutate de un bass de 2x18", si ar mai fi mers dupa parerea mea inca unul, dar riscam sa demolez localul...

ideea este sa mai suplimentati sistemul, SAU, sa va limitati la ce poate el in noaptea de revelion, pt ca tare ma tem ca primele victime vor fi driverele...

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 2:05 pm 
driverele oricum le schimb sapt viitoare cred ... cand avem iar majorat, bagam paduri clar .. dar ma gandeam pe partea de sub nush sa mai suplimentam cu ceva , dar parca inca o magaoaie de X1 cu SD .......... intelegi tu ... nush ce sa zic ... altceva pe bass ar merge ?
daca e tot Bandpass ? poate mai facem rost de ceva mai mic pe bandpass...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 2:09 pm 
Neconectat
User

http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=3831 ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 3:44 pm 
Gratzi scrie:

lasam faptul ca vrei sa ii bagi pe gat Bph`ul tau , EXPLICA : CUM si DE CE ar merge pe langa ce au ei acuma ( X1 ) , :?: :?: :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 4:17 pm 
Neconectat
User

Poate sa ma ajute cineva cu un grafic pentru un hp-18s in incinta asta? Sunt diferente mari intre proiectul asta si cel de 180L (ma refer la performante). Ms.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 4:47 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Gratzi scrie:

lasam faptul ca vrei sa ii bagi pe gat Bph`ul tau , EXPLICA : CUM si DE CE ar merge pe langa ce au ei acuma ( X1 ) , :?: :?: :?:

x1 : 30 - 80 hz
bph : 80 - 150 hz

pe frecventele astea are destul kick cat sa acompanieze x1 + ca se mai aduna decibelii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 5:20 pm 
Gratzi scrie:
x1 : 30 - 80 hz
bph : 80 - 150 hz
pe frecventele astea are destul kick cat sa acompanieze x1 + ca se mai aduna decibelii

Ai testat configuratia de mai sus ? ai ascultat X1 ? sau vorbesti doar de pe google ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 5:49 pm 
dragon .. stai calm , numi baga nimic pe gat eu decid .. si EVIDENT ca no sa bag 1 sub deale si un X1. In primul rand au spl diferit pe alte frecvente... daca mai vreau supliment de bass , mai vine inca un X1 ... in niciun caz ceva mai slab...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 5:54 pm 
kamatz scrie:
dragon .. stai calm , numi baga nimic pe gat eu decid .. si EVIDENT ca no sa bag 1 sub deale si un X1. In primul rand au spl diferit pe alte frecvente... daca mai vreau supliment de bass , mai vine inca un X1 ... in niciun caz ceva mai slab...

Ideea e ca el habar nu are cum sta treaba cu hornurile (si nu numai) si face recomandari bazate pe teorii de pe google sau din imaginatia lui bogata(sau bolnava)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 6:09 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
recomandari bazate pe teorii de pe google sau din imaginatia lui bogata(sau bolnava)

nu era o recomandare...era doar o idee....

si nu cred k te`am jignit cu ceva in asa fel incat sa spui ca am imaginatie bolnava......daca ma axez pe o firma anume sau vreau sa fac un lucru...asta inseamna ca am imaginatie bolnava ? doar pentru ca nu am fost de acord cu tine am imaginatie bolnava? te`ai gandit macar o secunda inainte sa scrii chestia asta?....nici nu am vorbit fata in fata sau la telefon ca sa poti sa iti faci o parere despre mine si despre gandirea mea.....poate ca unele lucruri le mai gresesc si eu...poate ca mai des....dar asta nu inseamna ca am o imaginatie bolnava....deci te rog...nu`ti mai da cu parerea despre mine pana nu ajungi sa ma cunosti fata in fata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 7:08 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

kamatz scrie:

BPH-u nu-mi mai slab decat X1, ca nu reda bassu ala de 40hz ca si X1 nu-l face mai slab :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 8:26 pm 
Neconectat
User

peste x1 merge hd 15 :) chiar asta e setup recomandat :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 8:55 pm 
Neconectat
User

band-pass 6 + band-pass horn ..... de ce oare am eu impresia ca nu merg asa direct, avand nevoie de putina aliniere ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 9:53 pm 
calin pe mine ma intereseaza bassul sa simti in piept .. adica 30-80hz SPL maxim .. acu intrebare , merge xpro118 in caz ca nu reusesc sa fac un X1 ? sa pun xpro118 cu bandpass ? sa mai am un plus de bass ? sau e aiurea ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 150 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Următorul

Ora este UTC + 2