The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 9:35 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: are careva putin timp liber?
MesajScris: Joi Apr 05, 2007 12:51 am 
Neconectat
User

salut! am o mica problema... se dau:
---un difuzor de 18' MAG 1880(600W) la care dupa ce l-am "prajit" i-am schimbat bobina originala cu una de MAG 1545(250W) asa ca nu am de unde sa ii mai stiu parametrii t&s,calculul ma depaseste...
---cutia e una veche rau dar bine inchegata din care incerca sa "cante"un dif la fel de vechi de tip "leningrad" de 15'
vreau sa stiu daca teoretic iese ceva din boxa asta daca montez difu de 18' si cam ce modificari tre sa-i fac sa sune cat de cat macar ca woofer(sau poate kick).
Imagine
off topic...mi-am facut mai recent(vreo 2 ani) dupa planuri niste "horn"-uri,si "faimosul" X1 si satelitii aferenti.pe toate am pus(din motive de buget)MAG-uri 1880,1535. pt finetze am cumparat de la DNA 8 tweetere selenium plus filtre care merg dumnezeieste.ma gandesc ca la vara sa-mi schimb si MAG-urile si as mai avea nevoie de niste sfaturi.
voi reveni si cu alte schite de la boxe mai vechi de conceptie proprie(dupa ureche) de care nu-s multumit cum suna poate imi spuneti ce am gresit cu ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 05, 2007 1:06 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

din pacate in urma modificarilor facute nu ai cum sa cunosti parametrii.

va trebui sa experimentezi....

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 05, 2007 1:11 am 
Neconectat
User

nu stiu daca merita efortul de a modifica acea incinta ca sa montezi diful tau "OEM" de 18"
nu cred ca te poate ajuta cineva cu precizie daca nu se cunosc parametrii difuzorului.. :? o eventuala solutie si cu mai putine riscuri ar fii sa sigilezi portu de br si sa ai o incinta inchisa care poate fii mai buna decat un bass-reflex complet gresit
ti-as recomanda sa te orientezi spre un anumit dif de 18" si sa faci o incinta pentru el in care provizoriu sa montezi difuzorul tau ..ulterior sa achizitionez un dif pro si sa ai un bass frumos

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2