The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 10:32 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Subwoofer masina
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 3:20 pm 
Neconectat
User

Vreau sa-mi fac un subwoofer pentru masina si vreau un dif de 18 inci.Cu volumul nu pot sa exagerez...maxim 120 litrii.Vreau unul dintre astea: c18-650 EL ,C18-650LF sau SD-18El.Care credeti ca ar merge ,mai bine la subbas la volumul asta?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 3:47 pm 
Neconectat
User

Cred ca ar trebuii sa mergi la doctor prima oara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu zic sa mergi pe ground zero pentru masina , nicidecum pe PRO :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 4:32 pm 
Neconectat
User

Salut. Vrei sa participi la db drag sau de ce vrei difuri pro?
Totusi eu iti recomand ceva ground zero.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 6:13 pm 
Neconectat
User

Cred ca vrea sa isi dezmembreze masina :lol: ..mai cunosc eu oameni asa de extremisti, am avut un prieten care vroia sa isi faca un sub cu SD21 pentru o camera de 20mp :lol: ....obsedati de SPL nu alta.

Ontopic: si eu recomand Ground Zero, pur si simplu nu o sa ai destula putere ca sa misti BESTIILE alea de difuri PRO...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 6:14 pm 
Neconectat
User

si daca ti-ai pune sd18 EL in masina, nu ai avea tu amplif pentru ala !! ai nevoie de un amplif de 2000W in 4 ohmi sa ii dai sa faca cutremur. mai bine un dif de 15" de la GZ sau JBL sau Pioneer, etc.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 6:52 pm 
Neconectat
User

Am amplificator MTX de 1500 w pe 4 ohmi;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 8:00 pm 
Neconectat
User

Hmm esti sigur ca are 1.5 kw? eu ma indoiesc sa aiba asa putere reala.. l
oricum si daca ai un asemenea amplif nu o sa il poti folosii mai mult decat cateva minute pe instalatia electrica standard a masinii ..ma refer fara baterii suplimentare si alternator special. pentru 1.5Kw rms in 4 ohmi e un consum enorm
de banii pe care i-ai putea da pe un sd18 ar fii mai indicat un difuzor auto din mai multe motive: sunt concepute sa lucreze bine in incinte cu volum mult mai mic, ai dubla bobina de 2 sau 4 ohmi si ai posibilitate sa il legi la 2 sau 1 ohm cu bobinele in paralel( amplifele MTX garanteaza functionarea la 1-2 ohmi) si astflel va intra mai multa putere in difuzor
daca nu ma insel difurile auto coboara mult mai jos decat oricare difuzor din gama PA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 9:08 pm 
Neconectat
User

Toti de aici ati omis ceva important...toate difurile pro de la paudio de la 12" in sus ,sunt pe 8 ohmi :roll:
+ eu pun pariu ca ala nu s-ar auzii bine intr-o masina :? pur si simplu nu sunt facute pentru spatii asa de mici :? :? :?
Dupa parerea mea nu ai ce cauta cu un dif pro in masina , de aia sunt difuri auto :? ground zero e perfect :twisted: si au si difuri de 18" :twisted: 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 9:17 pm 
Neconectat
User

Emil scrie:
Am amplificator MTX de 1500 w pe 4 ohmi;)

Cred ca ar fii bine sa te mai documentezi putin inainte sa spui prostii...
1500w inseamna cam 110Amperi (din bateria de la masina) io cred ca habar nu ai cate modificari trebuiesc facute pentru un amp adevarat de 1500w in masina :roll:
Ground zeroooooo rullz in masina 8) iti va ajunge si unu de 15"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 9:38 pm 
Neconectat
User

Ala nu are 1500w rms nici in cele mai "ude" vise ale lui :lol:

Daca are 500w curati....E BINE!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 9:43 pm 
don, lasa watti curati, uita-te cu un post mai sus la Sandu_Alex_999 ca are dreptate.

Chiar 1500 nu o sa aiba --> eficienta & shit :wink: dar nu asa de jos cum ai zis tu.
Daca e un monobloc in clasa D, ar fii frumos 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 10:46 pm 
Neconectat
User

Dar a zis cumva ca il are legat direct al alternator ? Si a mai spus ca nu a facut absolut nici o modificare ? Ca poate chiar are facut exact ce trebuie a sa scoata asa putere...de ce va luati asa de om ? :roll:
PS: Mai exista si bineinteles cazul dat de voi :lol:

Sus

Subiectul mesajului: aham...
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 11:25 pm 
Neconectat
User

Frate de cred ca ai auzit si tu de firma MTX.deci pentru 38 de milioane cred ca scoate 1500 pe 4 ohmi in punte.Masina e Dodge Charger.Deci nu cred ca imi va sari tabla sau etc...eu vreau doar sa-mi recomandati un dif care are un SPL ridicat si sa aiba 18 inci.Mie imi place mai mult basul mai inalt de la difuri pro.asta e ....fiecare cu ce-l doare..:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 11:42 pm 
Neconectat
User

"frate" am auzit si eu de MTX si sincer nu dau 1 lei pe firma aia :? pentru ca nu ma pasioneaza audio pentru auto.
Io zic sa stai pe curu tau si sa pui acolo un ground zero ca un dif PRO nu nu se va auzii bine in masina(garantat) :( nu e facut pentru asa ceva.

Uite aici manhttp://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=411
Poate sa fie ce o fii si masina si amplificatorul, dar difu asta amplificat cum trebuie iti rupe masina :lol: :lol: poa' sa fie ea si tanc(joke)
P.S. nu vreau sa se considere reclama cu link-ul dar pe power audio nu sunt poze :P
Ca despre "bass-ul mai inalt" cum ai zis tu , iti zic io ca bass-ului aluia ii trebuie spatiu sa se "manifeste" cum trebuie...nu se va auzii in masina ta asa cum se aude in aer liber niciodata , indiferent cate difuri pui :roll:
Daca nu vrei sa asculti lumea care stie mai mult , baga acolo in masina un SD-18 dai putere de pe amplificatorul tau minune si o sa fii dezamagit de el (zic eu)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 01, 2007 12:18 am 
Emil scrie:
dif care are un SPL ridicat si sa aiba 18 inci

Sandu_Alex_999 scrie:
Io zic sa stai pe curu tau

HASHPE POWAH !!! Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

2 hp18W in paralel cred ca o sa sune ceva in masina numai sa ascuzi sasiul de tabla albastru ca arata nasol, mai ales ca are si magnetul mic :roll:

glumeam la afirmatia de mai sus. :lol:

Daca tot ai Dodge Charger, pune omule 2 difuri de 12" sau de 15" calumea si nu o sa ai probleme cu basul. Nu stiu de ce vrei neaparat 18" , sa iti impresionezi prietenii cu o matahala de difuzor ???

Ultima oară modificat de user eliminat pe Dum Apr 01, 2007 12:21 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2