Buna ziua la toata lumea, as avea nevoie de mare ajutor, eu am montat deja acest subwoofer pe o statie Toxic TX 1600n dar problema este ca un prieten care se pricepe la chestiile acestea spune ca nu ruleaza la putere maxima, acest subwoofer are 2 bobine a cate 2 ohms si are patru tamburuse pe care poti pune firele de la statie, doua pe o parte si doua pe cealalta, eu am legat firele doar intr-o parte dar daca ma uit pe fisa tehnica de la subwoofer are acolo cateva scheme si in prima arata subwooferul legat la ambele parti la tamburuse si ca titlu scrie Dual 2 ohms, problema este ca statia mea in bidge mode are 1x800watts in 4 ohms.. nu sunt sigur daca pot duce doua fire la ambele parti de la tamburuse de la boxa si de unde trebuie sa leg celelalte fire la statie, in acelasi canal sau in celelalte doua? va las cu o poza a fisei tehnice ce o am care arata ce posibile configuratii poti face cu aceasta boxa.. va rog sa ma ajutati si pe mine, nu ma pricep foarte bine la asa ceva, adica stiu sa montez un subwoofer la o statie dar aici este o problema, are doua bobine, are doua tamburuse pentru intrare de fire de la statie, din cate am inteles, daca, cum arata in poza la prima schema, cere 2 ohms si statia mea cum spune ea are in bridge de 1x800watts 4 ohms atunci cica as putea arde statia.. chestia asta chiar nu o stiu... inca o chestie, cum fac sa leg subwooferul in bridge mode? ca sa fiu sigura ca ii da destula putere subwooferului pentru ca daca nu atunci da 2x400watts.. dar eu am neovie de bidge mode adica sa il pot monta pe 1x800watts.. va rog sa ma ajutati la chestia asta..

Multumesc !