The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 7:28 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ajutor incinta va rog !!!
MesajScris: Joi Apr 29, 2010 3:28 pm 
Neconectat
User

Salut,

Am folosit o gramada de calculatoare de pe net si software-uri dar nu am ajuns la nici o concluzie.As vrea sa imi fac o incinta cu bassreflex,dar sunt limitat cu spatiul deoarece vreau sa mi-o montez intr-o masina cabrio.

Am un amplif Crunch Blackmaxx 1000 monoblock si as vrea sa leg la el doua subwoofere(in paralel) de 10" DVC 4+4ohm sa le folosesc la 1ohm.

Am gasit niste subwoofere Almani 10" DVC 4+4ohm,va voi prezenta toate datele:

Technical data:
Type designation S3-10
Manufacturer / brand Almani
Using subwoofer
Music Power RMS / Max 400 / 800 Watt
2x 4 Ohm Impedance
SPL 87 dB/1W/1m
Resonance frequency (FS) 23 Hz
Equivalent volume (VAS) 46 l
Electrical Q (Qes) 0.64
Total Q (Qts) 0.56
Linear excursion (xmax) + / - 7 mm
Effective cone area (Sd) 0.0363 m² double vibrator!

Dimensions:
Diameter 265 mm
Mounting diameter 235 mm
Depth 140 mm

Dimensiunea maxima de care dispun in masina este de 38X87X31cm(total vreo 102l).Ajunge pentru aceste doua subwoofere?Ce fel de incinta imi recomandati?Daca e cu bass-refex as vrea ca port-urile sa le fac dreptunghiulare sa iasa direct din incinta,cam ce dimensiune are trebui sa le fac?Am calculat si eu EBP-ul mi-a dat 35,93 ceea ce inseamna ca acestui subwoofer ii este rocmandata incinta de compresie(inchisa).Eu as fi vrut totusi cu bass-reflex pentru frecvente mai joase

Va multumesc anticipat

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2