CumnatuCS scrie:
Am mai citit o galagie de posturi privitoare la 2.0 si 5.1 cu aceleasi difuri si am ajuns la concluzia ca pentru a avea numarul nimim de incinte in casa dar si calitaet trebuie facut asa :
Subwoofer pe fata cu amplificare dedicata conectat la iesiera de sub a recieverului +fullrange pe fata + sateliti pe spate + statie 2.0 + statie 5.1 si sistem de conectare a incintelor de pe fata ba pe 2.0 ba pe 5.1 ( cred ca in cazul meu comutatorul asta o sa fie fizic si nu soft.
Asadar imi trebuie fullrange pe fata inclusib subbas si deci CE dif pentru subbas sa bag in incinta fata alaturi de 800k si pct300 ?
nu o sa ma crezi dar cea mai buna solutie ar fi un difuzor Auto in incinta inchisa
BTW , studiaza putin anuntul meu de la publicitate cu subwooferul magnat
Automat boxele fata o sa iasa ceva ceva mai mari si imi asum acest aspect dar CE statie 2.0 ar conduce bine acele boxe fata ?
Evident acel dif va face si un subwoofer destinat filmelor pe 5.1 cu amplificare propie pentru ca nici un o statie 5. 1 nu da ca lumea subbasul pe front orice setari ai face.
In concluzie ( s-ar cam schimba putin si numele topicului )
:
1. 2 boxe fullrange fiecare avand 1 PA-800k + 1 PCT300 + CE DIF DE SUBBAS ?
2. Satelitii spate pot fi niste Magnat Monitor 220 ? Sau 110 ? Sau sa fac ceva tot din PA-800k si PCT300 pentru quatrofonie pe statia 2.0 ( lasand la o parte calitatea stereofoniei; ma refr la acele momente cand vreau sa ascult muzica noaptea in relativa surdina si atunci am nevoie sa se auda pe peste tot dar incet in general; cat si pentru atunci cand vreau sa ascult mai tare ( gen petrcere ) si atunci nu mai conteaza stereofonia cat acoperirea spatiala a sunetului )
3. Ce statie buna ( SH ) recomandati pentru auditie 2.0 ?
4. Ce statie 5.1 ( SH ) recomandati pentru auditie 5.1 ( cu sub activ ) pt filme ?
Multumesc mult de raspunsuri si le astept cat mai curand. Astazi dau cam tot ce am prin casa si urla si raman fara zgomote prin casa.
Multumesc !