Pai nu zic ca l-am bagat in clip...dar l-am folosit in limita bunului simt....ca nu aveam de ce sa fac asta..era poluare fonica chiar si in aer liber....
Va spun eu ca rezista fara probleme.....taiat asa cum am zis eu!
Amplificatorul folosit este asta:CA-8000;
http://www...ro/index.php?off ... y&pid=3295
Acuma cat scoate si cat nu scoate nu stiu exact...ceea ce stiu si acuma am si verificat este ca are 1600W×2 la 4 Ohm si 2x1000W la 8 Ohm....(asa scrie in specificatii si la fel in linkul de mai sus)
Si inca un lucru...am mai folsit tot amplificatorul asta pe boxele mele (2xG-1251 +PHT/Boxa) in aceleasi conditii, au cantat live cine s-a nimerit au vb. la microfon; a cantat chiar si DJ. Project....
Probleme aparute: 0
Nu glumesc cand spun....
Pai ...Nexus daca spui ca diful taiat in aceste condiii este ~200W/8Ohm...amplificatorul are 1000w la 8Ohm...=>5 ori puterea difuzorului ...
Dar daca ma gandsc bine..

parca de ceva mult timp fac experimete de astea...

.pe vremuri aveam niste boxe romanesti tehnoton cu difuzor de 6 sau 8 w si foloseam amplificator 2x40w produs de Electronica....nu am dus amplificatorul niciodata in distorsiuni si am avut grija cu basul.....unica problema care a aparut cu timpul a fost sa schimb firele mobile....care se rupeau.... si astea erau legate direct fara un filtru sau ceva similar!
Eu zic ca rezista.....dar fara distorsiuni!